BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Presentatie set huren

Een presentatie set huren dient functioneel, betrouwbaar en netjes te zijn! Wij hebben de ideale sets die makkelijk weg te werken zijn bij presentaties. Wij hebben diverse sets voor uw beurs, modeshow, bedrijfsborrel of presentatie. De sets bestaan uit diverse speakers en u kunt makkelijk uw toebehoren bij huren, zoals een draadloze handheld microfoons of een compacte mixer. Het is natuurlijk ook mogelijk om een smartphone aan te sluiten voor achtergrond muziek of muziek van uw presentatie of video. Vragen over een presentatie set huren? Neem dan contact met ons op. 

WE Fashion seizoenspresentatie

Een strakke set met goed geluid!

Speakers zijn vaak lomp en erg onhandig! Wij gebruiken voor onze presentatie sets, daarom graag onze 8″ of 10″ speakers, aangezien deze minder opvallend zijn. Ook speaker statieven zijn veelal een bron van ergernis bij veel mensen. De driepoot speaker statieven worden breed uitgezet, wat vaak zorgt voor een goede stabiliteit van de speaker, maar is bij een presentatie set veelal niet noodzakelijk. Wij verhuren een slank statief wat elegant en representatief in de ruimte staat. Het statief heeft een mat zwarte ronde verzwaarde voet. Bij al onze presentatie sets in ons verhuur assortiment worden deze statieven toegepast, tenzij je die met subwoofers huurt, aangezien daar een slanke tussenbuis bij zit.

Draadloze microfoon of headset bij uw presentatie?

Wij hebben verschillende microfoons te huur. Van draadgebonden microfoons tot draadloze microfoons. Over het algemeen zijn draadgebonden microfoons prima te gebruiken voor muzikanten. Presentatoren daarentegen gebruiken liever een draadloze microfoon. Hierin hebben wij ook verschillende varianten. Zo zijn er draadloze handmicrofonen, maar hebben wij ook headsets of dasspeld microfoons. Naast deze varianten is een ‘Catchbox’ ook een optie! Deze gooibare microfoon is verwerkt in een zachte kubus. Naast deze draadloze microfonen hebben wij ook katheters te huur met ingebouwd microfoons.

Meerdere audiobronnen

Heeft u een grote presentatie met veel audiobronnen, (Bijvoorbeeld; 3 sprekers op het podium 1 IPad voor muziek en 1 laptop met een filmpje). Kies dan voor een extra mixer. Met de mixer kunt u meerdere volumes regelen op 1 mixer. Dit is handig voor als u meerdere audiobronnen door de speakers wilt laten klinken. Ook kunt u gemakkelijk de equalizing (hoge-, midden- en lage tonen) gebruiken. Als u de spreker of audio niet goed genoeg vindt klinken kunt u dat makkelijk bijdraaien via de mixer. Meestal moet er bij mannen minder lage tonen en bij vrouwen minder hoge tonen.