BTW
1x 17,50 Excl. BTW
×
1x 7,50 Excl. BTW
×
Subtotaal: 25,00
BTW: 5,25

Vergadersysteem huren

Is het lastig om je gesprekspartner(s) daadwerkelijk te ontmoeten? Dan hebben wij de oplossing! Hiermee kun je alsnog vergaderen met je collega’s in het buitenland. Dit systeem is een complete oplossing waarmee je kunt bellen, videobellen en opnemen. Wij beschikken over de Konftel 55Wx set! Dit is een kwalitatief goede conference module die zorgt voor een helder gesprek tot 16 personen. Wij hebben diverse uitbreidingsset, waardoor je tot 24 personen kunt vergaderen.

We hebben diverse setjes samen gesteld die eigenlijk altijd aan jouw wensen kunnen voldoen. Wil je bijvoorbeeld met meerdere personen aan een lange tafel zitten? Dat is geen probleem, dan koppelen wij wat extra microfoons aan het setje! Vind je de draden op de tafel niet mooi? Dan zorgen wij dat hij draadloos werkt!

Konftel 55wx vergadertelefoon

360 graden microfoon en geluid!

De konftel 55WX beschikt over goed geluid met een ingebouwde omnidirectionele microfoon die een dekking van 360 graden heeft. Voor groepen tot gemiddeld 12 personen is alleen het basisstation voldoende.  Grotere groep? Géén probleem! Middels externe uitbreidingen kun je makkelijk tot 24 personen vergaderen.

Deze vergadertelefoon is meer dan een telefoon. Als er gebruik wordt gemaakt van een laptop kan deze draadloos worden aangesloten op de vergadertelefoon (mits de laptop bluetooth ondersteunt). Géén bluetooth, dan sluit je de vergadertelefoon met een meegeleverde USB kabel eenvoudig aan. De laptop zal automatisch conferentie systeem herkennen en de audio van het gesprek via dit systeem aansturen.

Losse vergadertelefoon of accessoires voor een vergadersysteem huren?

Zoals hier boven aangegeven is het mogelijk om een video call te organiseren. Hier heb je natuurlijk ook een scherm voor nodig. Wil je misschien video’s, afbeeldingen of presentaties laten zien? Dan is een beeldscherm natuurlijk ook nodig! Klik hier onder op het beeldscherm dat je wenst te gebruiken. Wil je meer info over onze beeldschermen? Bekijk dan onze TV-scherm pagina! Ook is het mogelijk om de losse onderdelen uit de sets te huren. Heb je zelf een laptop en wil je géén camera, huur dan een losse Konftel55Wx. Hierboven een mooie set gevonden, maar mis je nog de twee uitbreiding vergadermicrofoons? Huur deze er gemakkelijk los bij.

Konftel 55Wx

Met de Konftel 55Wx vergadertelefoon gaat het opzetten van een professionele videoconferentie zeer eenvoudig. Het toestel is aan te sluiten op uw bureautelefoon, computer of smartphone en beschikt over een Bluetooth functie. De OmniSound technologie zorgt voor een verbluffende geluidskwaliteit.

Professionele vergadertelefoon
Plaats de Konftel 55Wx op uw bureau, in uw thuiskantoor of in vergaderruimtes en start eenvoudig een groepsconferentie met maximaal 12 personen. Met een uitbreidingset is dit aantal uit te breiden naar 24 personen. Beslis zelf of u de Konftel 55Wx aansluit op uw computer, mobiele telefoon, tablet of vaste telefoon. De Konftel 55Wx is uitgerust met een gevoelige 360° microfoon en een krachtige luidspreker. De gepatenteerde OmniSound technologie van Konftel zorgt voor kraakhelder geluid, zowel voor u als voor uw gesprekspartners aan de andere kant van de lijn.

Aansluitingen en mogelijkheden zijn eindeloos!
Middels de Bluetooth-functie op de Konftel 55Wx is de vergadertelefoon draadloos te koppelen aan bijvoorbeeld een mobiele telefoon, laptop, of headset. Zo kunt u iedere ruimte omtoveren tot een vergaderruimte, zonder dat hier een telefoonaansluiting aanwezig hoeft te zijn. Deze speakerphone is direct te gebruiken met Unified Communications programma’s zoals Skype for Business, Cisco Jabber en Avaya. De functies van deze UC-applicaties zijn direct te benaderen via het gebruiksvriendelijke kleurentouchscreen op de Konftel 55Wx.

Vergaderingen opnemen
Een handige functie op de Konftel 55Wx is de opnamemogelijkheid. Zo kunt u iedere vergadering opnemen op een SD-kaart en na afloop delen met uw collega’s. Belangrijke meetings zijn dan altijd terug te luisteren of door te sturen naar personen die niet aanwezig waren.

Konftel 55wx vergadertelefoon
Konftel 55wx vergadertelefoon

Kleine vergaderingen

Ons basis systeem is geschikt voor groepen tot 12 personen. De basis sets kun je bovenaan de pagina vinden (set 1/3). Het basis station met eventuele camera is zeer geschikt voor kleine ruimtes en vergaderingen tot ongeveer 12 personen. Hierbij wordt dus enkel gebruik gemaakt van het basisstation (+ eventueel camera) Compact en simpel. De set is plug & play en zou eventueel zonder bekabeling kunnen worden aangesloten. De vergadertelefoon beschikt over een accu en kan gebruikt worden middels eens bluetooth verbinding.

Middelgrote vergaderingen

Voor grotere groepen tot ongeveer 24 personen is het vaak dat de mensen die ver weg van de vergadertelefoon zitten, niet verstaanbaar zijn. de verstaanbaarheid vaak problematisch. Speciaal voor deze vergaderingen biedt ons systeem de mogelijkheid om het aantal microfoons uit te breiden, waardoor het stemgeluid over een veel groter gebied goed opgepikt kan worden. Voor grotere groepen bieden we een simpele geluid set aan, waardoor iedereen de tegenpartij goed kan verstaan. Het systeem kan gebruikt worden door meerdere vergadersystemen.