BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Accu verlichting huren

Handig en geen last van vervelende kabels over de grond!

Verschillende led effecten binnen ons assortiment kunnen je show of presentatie nog toffer maken. Wij hebben diverse lampen waarmee je gave effecten kan creëren. Met onze Astera AX 1 pixeltubes wordt het bijvoorbeeld mogelijk om nog creatievere plaatjes te maken in je lichtshow. Wil je een ruimte mooi uitlichten in de kleuren van het evenement? Dat is met onze accu spots heel makkelijk! We stellen van tevoren graag de gewenste kleur voor je in. Zo hoef je de lampen alleen nog aan te zetten. Een accu huren gaat bij ons heel makkelijk en snel

Wij denken graag mee om de juiste lamp bij uw wensen en het evenement te koppelen. Neem contact op via 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl.

Draadloze LED accu verlichting huren?

De Mirage Q6 zijn extreem compacte en stevige lampen en geïntegreerde Wireless DMX. Het apparaat is voorzien van RGBA LED, waardoor de lamp makkelijk in te stellen is op elke gewenste kleur en in diverse gebruiksmodes. De lampen worden standaard per 6 stuks geleverd in oplaadbare flightcase. Indien gewenst stellen onze technici de lampen voorafgaand van uw evenement in op de juiste kleuren. 

De Mirage Q6 accu spots zijn een strakke oplossing voor als je wel de locatie wilt voorzien van sfeerverlichting, maar geen kabels over de grond wilt hebben lopen.

Naast de Accu Spots hebben wij ook Pixelbarren op accu in ons assortiment, namelijk de Astera AX2-100 LED Accu pixelbar. Deze pixelbars van 100cm zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen om zo een egale lichtspreiding en hebben een geweldige kleurwaarde met een hoge CRI score waardoor het naast het uitlichten van muren, podia belichting of voor evenementen ook perfect geschikt is voor film verlichting. Bij lichtgeluidhuren.nl kun je verschillende accu’s huren. Heb je vragen over een accu huren? Neem dan contact met ons op. 

Astera AX1

Astera Wireless PixelTube

Opzoek naar eindeloze creativiteit? Kies dan voor de Astera Pixeltube! Dit is een krachtige, draadloze LED tube, die zich telkens bewijst op diverse locaties waar men net een stapje verder wil gaan in het lichtontwerp. Eigenlijk is het niet de lamp die een beperkende factor bied, maar eerder jouw creativiteit, aangezien de gebruikers opties eindeloos zijn! 

De pixeltube beschikt over een accu die maar liefst 20 uur gebruikt kan worden. Is dat alles? Nee! Astera heeft een krachtige software ontwikkeld waardoor de pixeltube draadloos kan communiceren, en verdere DMX kabels niet nodig zijn. De tube is goed te gebruiken in de buitenlucht, aangezien deze IP65 gekeurd is, waardoor ook hier geen beperkingen zijn in het gebruik van de Astera Pixeltube.

Complete set Astera AX1 PixelTubes

Je kan bij ons een complete set huren met pixeltubes en Asterabox met de software op een tablet. Mocht je de tubes willen aansturen met een lichttafel dan is ook dit geen probleem; je koppelt eenvoudig de Asterabox aan je lichttafel middels de DMX poort. De Astera AX1 Pixeltube is los te huur of per set van 8 stuks. In de accu kist van de Astera AX1 pixeltubes vindt je ook 16 klemmen en 8 voetstatieven, zodat je de pixeltubes op elke gewenste manier kunt gebruiken.

LET OP: om de AX1 Pixeltubes te besturen heb je een Asterabox zender nodig. Heb je deze zelf niet dan kun je deze bij ons huren.

Astera Titan Tubes huren?

Toch meer lichtkracht nodig? Meer flexibiliteit gewenst bij de opnames van jouw productie?

De Astera Titan Tubes hebben op nagenoeg alle fronten net even meer vermogen. De lichtopbrengst is hoger, de kleurwaardes zijn hoger en de accu gaat net even wat langer mee. Mocht je dus net een stapje verder willen in jouw productie, dan zijn de Astera Titan Tubes voor jou. 

Wil je de Titan Tubes huren in grotere aantallen? Ook dit kan bij ons. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of plaats een bestelling!

Astera NYX Bulbs

Astera biedt onbegrensde mogelijkheden met hun producten! Deze bulb biedt weer nieuwe creative creaties voor videoproducties, festivals en bedrijfsfeesten. De bulb is aanstuurbaar via de Astera app waar je onbeperkte keuzevrijheid in kleuren, programma’s en chases hebt. Creeër met deze bulb sfeer-, effect- en showverlichting in één! Van tuinfeest tot concert deze bulb is in vele toepassingen goed inzetbaar en altijd een leuke toevoeging voor jouw evenement. De snelle en gemakkelijke installatie en bediening maken Astera geschikt voor elke gebruiker zonder dat je een professionele lichttechnicus hoeft te zijn.

Met de FP5 kun je alle kanten op. Van tijdelijke tot vaste verlichting in een breed kleurenspectrum. Is aan te sluiten op E27-fitting en past dus op vele armaturen. Zeer gebruiksvriendelijk voor de beginner alsmede de gevorderde in licht. Met de optionele Astera Box maak je bediening via de app of een externe lichttafel mogelijk. Bij gebruik met een externe lichttafel fungeert de Astera box als W-DMX transmitter. Met de remote control kun je de armaturen ook zonder Astera Box programmeren en bedienen.