Excl. BTWIncl. BTW

Accu verlichting huren

Handig en geen last van vervelende kabels over de grond!

Verschillende led effecten binnen ons assortiment kunnen je show of presentatie nog toffer maken. Wij hebben diverse lampen waarmee je gave effecten kan creeën. Met onze Astera AX 1 pixeltubes wordt het bijvoorbeeld mogelijk om nog creatievere plaatjes te maken in je lichtshow. Wil je een ruimte mooi uitlichten in de kleuren van het evenement? Dat is met onze accu spots heel makkelijk! We stellen van tevoren graag de gewenste kleur voor je in. Zo hoef je de lampen alleen nog aan te zetten.

Wij denken graag mee om de juiste lamp bij uw wensen en het evenement te koppelen. Neem contact op via 085 – 130 4789, stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl of start de chat.

Draadloze LED accu verlichting huren?

De Eventspots zijn extreem compacte en stevige lampen met lithium-ion-accu en geïntegreerde Wireless DMX. Het apparaat is voorzien van RGBW LED, waardoor de lamp makkelijk in te stellen is op elke gewenste kleur en in diverse gebruiksmodes. De accu van de Eventspot 1800 Q4 gaat 8 uur lang mee en de 1600 Q4 gaat maar liefst 15 uur mee! De lampen worden standaard per 6 stuks geleverd in oplaadbare flightcase. Indien gewenst stellen onze technici de lampen voorafgaand van uw evenement in op de juiste kleuren. 

De Eventspots zijn een strakke oplossing voor als je wel de locatie wilt voorzien van sfeerverlichting, maar geen kabels over de grond wilt hebben lopen.

Astera AX1

Astera AX1 Wireless PixelTube

Opzoek naar eindeloze creativiteit? Kies dan voor de Astera AX1 Pixeltube! Dit is een krachtige, draadloze LED tube, die zich telkens bewijst op diverse locaties waar men net een stapje verder wil gaan in het lichtontwerp. Eigenlijk is het niet de lamp die een beperkende factor bied, maar eerder jouw creativiteit, aangezien de gebruikers opties eindeloos zijn! 

De pixeltube beschikt over een accu die maar liefst 20 uur gebruikt kan worden. Is dat alles? Nee! Astera heeft een krachtige software ontwikkeld waardoor de AX1 pixeltube draadloos kan communiceren, en verdere DMX kabels niet nodig zijn. De tube is goed te gebruiken in de buitenlucht, aangezien deze IP65 gekeurd is, waardoor ook hier geen beperkingen zijn in het gebruik van de Astera AX1 Pixeltube.

Complete set Astera AX1 PixelTubes

Je kan bij ons een complete set huren met pixeltubes en asterabox met de software op een tablet. Mocht je de tubes willen aansturen met een lichttafel dan is ook dit geen probleem; je koppelt eenvoudig de asterabox aan je lichttafel middels de DMX poort. De Astera AX1 Pixeltube is los te huur of per set van 8 stuks. In de accu kist van de Astera AX1 pixeltubes vindt je ook 16 klemmen en 8 voetstatieven, zodat je de pixeltubes op elke gewenste manier kunt gebruiken.