BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Karaoke huren

Meezingen met je favoriete muziek? Dat kan! Je kunt bij ons karaoke huren met diverse extra opties om uit te breiden. Alle karaoke sets worden bij ons geleverd met een digitaal karaoke systeem met meer dan 43.000 nummers! Met deze enorme catalogus zijn wij een van de grootste aanbieders voor karaoke huren met offline afspeelmogelijkheid!

Ook als je geen internet hebt tijdens je feest is karaoke dus geen probleem. Wij hebben alle hits van toen en nu al voor je gedownload. Wil je andere nummers downloaden? Je kunt tot 1.000 nummers downloaden om offline alsnog gebruik te kunnen maken van onze karaoke sets!

Wij beschikken over verschillende sets zodat deze karaoke apparatuur altijd geschikt is voor jouw evenement! De sets variëren in het geluid en beeld, maar bijvoorbeeld ook in het aantal microfoons. Sommige sets hebben ook een afkijkscherm. Dit is een scherm die in een soort zwarte bak schuin op de grond ligt en waar de zanger of zangeres goed de tekst op kan zien, maar het publiek niet.

Hieronder zie je een aantal van onze karaoke sets staan. Zoek je een andere combinatie van apparatuur? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het zoeken van de juiste set voor jouw feest of evenement. Bel met 085 – 130 4789, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken! Karaoke huren was nog nooit zo eenvoudig en veelzijdig!

Karaoke huren

Karaoke huren, altijd feest!

Met onze karaoke sets wordt elke bijeenkomst met vrienden of collega’s gegarandeerd een gezellige en memorabele avond! Karaoke huren is de perfecte oplossing om een saaie borrel om te toveren tot een bruisend feest vol activiteit en plezier. Ontdek snel wie stiekem een verborgen zangtalent heeft en wie juist voor hilarische momenten zorgt met wat valse noten! Bij ons ben je verzekerd van professionele apparatuur. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, die vaak c-merken aanbieden, hanteren wij uitsluitend topkwaliteit. Onze karaoke sets ondergaan altijd een grondige technische controle door een van onze ervaren medewerkers, zodat je verzekerd bent van een vlekkeloze prestatie. Karaoke huren bij ons betekent dat je kunt genieten van een uitgebreide selectie aan liedjes en een kraakhelder geluidssysteem dat jouw karaoke-ervaring naar een hoger niveau tilt. Dus waar wacht je nog op? Maak van je volgende feest een onvergetelijke karaoke-ervaring en huur nu een van onze karaoke sets

Wil je jouw karaoke compleet maken?

Een karaoke set huren is natuurlijk super leuk voor je feest! Om je feestje nog leuker te maken kunnen wij ook extra licht, geluid, special FX of silent disco leveren.

Een karaoke huren in combinatie met een van onze gave lichteffecten maakt het feest helemaal af. Gaan jij en al je vrienden alleen maar disco nummers zingen? Dan zal je wellicht een verlichte dansvloer wel interessant vinden! Vind je het leuk om confetti af te kunnen schieten bij die ene gezellige meezinger? Of wil je een rookmachine erbij? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hieronder staan wat uitbreidingsmogelijkheden op een rij. Wil je meer van onze lichteffecten zien? Klik dan hier!

Geen internet? Geen probleem!

Heb je tijdens je feest geen internet? Geen probleem! Standaard hebben wij alle hits van toen en nu al voor je gedownload. Wil je andere nummers downloaden? Je kan tot 1.000 nummers downloaden om offline alsnog gebruik te kunnen maken van onze karaoke sets!