BTW
Geen producten in de winkelwagen.
		

Karaoke huren

Meezingen met je favoriete muziek? Dat kan! Je kan bij ons karaoke huren met diverse extra opties om uit te breiden. Alle karaoke sets worden bij ons geleverd met een digitaal karaoke systeem met meer dan 43.000 nummers! Met deze enorme catalogus zijn wij een van de grootste aanbieders voor karaoke huren met offline afspeelmogelijkheid!

Ook als je geen internet hebt tijdens je feest is karaoke dus geen probleem. Wij hebben alle hits van toen en nu al voor je gedownload. Wil je andere nummers downloaden? Je kan tot 1.000 nummers downloaden om offline alsnog gebruik te kunnen maken van onze karaoke sets!

Wij beschikken over verschillende sets zodat deze karaoke apparatuur altijd geschikt is voor jouw evenement! De sets variëren in het geluid en beeld, maar bijvoorbeeld ook in het aantal microfoons. Sommige sets hebben ook een afkijkscherm. Dit is een scherm die in een soort zwarte bak schuin op de grond ligt en waar de zanger of zangeres goed de tekst op kan zien, maar het publiek niet.

Hieronder zie je een aantal van onze karaoke sets staan. Zoek je een andere combinatie van apparatuur? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag met het zoeken van de juiste set voor jouw feest of evenement. Bel met 085 – 130 4789, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Karaoke huren

Karaoke huren, altijd feest!

Met onze karaoke sets zal je altijd een gezellige avond met vrienden of collega’s beleven! Met een avondje karaoke ontdek je snel wie stiekem best goed kan zingen, maar ook wie alleen maar vals zingt! Karaoke huren is een ideale oplossing om van een saaie borrel een actief feest te maken. Wij werken alleen maar met professionele apparatuur. Bij veel van onze concurrenten bestaan de sets vaak uit c- merken, waardoor je veel kwaliteit verlies hebt. Onze spullen zijn altijd 100% technisch gecheckt door één van onze werknemers. En wil je een set uitbreiden met bijvoorbeeld meer microfoons? Geen probleem! Dat is bij al onze karaoke sets mogelijk.

Wil je jouw karaoke compleet maken?

Een karaoke set huren is natuurlijk super leuk voor je feest! Om je feestje nog leuker te maken kunnen wij ook extra licht, geluid, special FX of silent disco leveren.

Een karaoke huren in combinatie met een van onze gave lichteffecten maakt het feest helemaal af. Gaan jij en al je vrienden alleen maar disco nummers zingen? Dan zal je wellicht een verlichte dansvloer wel interessant vinden! Vind je het leuk om confetti af te kunnen schieten bij die ene gezellige meezinger? Of wil je een rookmachine erbij? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hieronder staan wat uitbreidingsmogelijkheden op een rij. Wil je meer van onze lichteffecten zien? Klik dan hier!

Geen internet? Geen probleem!

Heb je tijdens je feest geen internet? Geen probleem! Standaard hebben wij alle hits van toen en nu al voor je gedownload. Wil je andere nummers downloaden? Je kan tot 1.000 nummers downloaden om offline alsnog gebruik te kunnen maken van onze karaoke sets!