BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Bruiloft livestreamen

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Soms kan niet iedereen aanwezig zijn bij je bruiloft, omdat ze bijvoorbeeld in een ander land wonen of vanwege gezondheidsredenen er niet bij kunnen zijn. Een professionele registratie van jouw ceremonie helpt dierbaren erbij te zijn; helemaal als deze registratie live plaatsvind. Zo’n registratie die we live uitzenden noemen we een livestream. Met één of meerdere camera’s brengen we de complete ceremonie of dag inbeeld en zenden we deze uit. Het is ook mogelijk om dit interactief te doen, zodat mensen daadwerkelijk kunnen terugspreken. 

Het grote voordeel van een livestream laten uitzenden is  dat alles wordt vastgelegd van seconde tot minuut. Bewegend beeld en spraak zijn nog veel mooier dan een foto. Probeer namelijk maar eens jullie trouwgeloftes eens terug te luisteren van een foto… dat kan niet. De sfeer van een ceremonie vang je goed op met een livestream.

Live streamen moet natuurlijk wel goed gebeuren! Stel je eens voor dat net op het moment van het JA woord de verbinding wegvalt. Geen prettige gedachte. Wij van lichtgeluidhuren.nl ondersteunen je compleet en zorgen ervoor dat ruim voor de bruiloft er is gecheckt hoe de internetverbinding is. Indien nodig verzorgen wij een 4G verbinding als back-up mocht er toch iets mis gaan. 

Bruiloft livestream

Bruiloft live streamen tijdens COVID-19

Vanwege corona gelden er ook beperkingen voor bruiloften. De liefde vieren met al jullie familie, vrienden en kennissen is waar jullie natuurlijk naar hebben uitgekeken. Helaas hebben we momenteel te maken met een ‘klein’ probleempje dat Corona heet.. Hierdoor hebben jullie vast genodigden moeten schrappen uit de gastenlijst. Niet iedereen kan meer aanwezig zijn en dat is natuurlijk niet hoe je je trouwdag had voorgesteld. 

Wij hebben voor jullie een oplossing, want dit zomaar voorbij laten gaan is natuurlijk echt géén optie! Wij van lichtgeluidhuren.nl zorgen er namelijk voor dat alle vrienden, familie en kennissen die vanwege het Coronavirus niet bij de bruiloft aanwezig mogen zijn, via een livestream live kunnen meekijken tijdens de ceremonie! Tóch het JA-woord geven voor alle gasten die je in eerste instantie had uitgenodigd is daardoor toch mogelijk! 

Je bruiloft livestreamen: hoe werkt het?

Bruiloft video opnemen

Kiezen voor een complete livestream bij lichtgeluidhuren.nl
Wanneer je kiest voor lichtgeluidhuren.nl als leverancier voor het livestreamen van je bruiloft, worden al jullie wensen telefonisch met één vaste contactpersoon afgestemd. We nemen al je wensen goed door om te zorgen dat dit perfect aansluit bij je verwachtingen. Naast het livestreamen van je bruiloft (ceremonie) doen we namelijk nog veel meer! Willen jullie dat er tijdens de ceremonie extra foto’s en video’s getoond worden? Is er al nagedacht over het geluid in de zaal of de verlichting? Graag nemen wij alles met jullie door en stemmen we de details goed met elkaar af. Is alles besproken? Dan gaan we aan de slag. Een aantal dagen voor de bruiloft sturen wij jullie een exclusieve link van jullie eigen pagina die je vervolgens naar iedereen kunt sturen die niet aanwezig kan of mag zijn op de bruiloft! Deze pagina kunnen we custom aanvullen met teksten, foto’s of andere creatieve invullingen. 

Optie! De livestream pagina kunnen we zowel openbaar als privé beveiligen met een wachtwoord, zodat niet zomaar iedereen mee kan kijken tijdens het meest intieme moment in jullie leven! De link zelf is al privé, waardoor het niet mogelijk is om de livestream te bekijken zonder over de link te beschikken.

De dag van de bruiloft! Voorafgaand aan de ceremonie zijn wij vroeg aanwezig om een complete livestream regie op te bouwen, met één of meerdere camera’s. We werken hierin met verschillende opstellingen die we vooraf met jullie doorspreken. Wil je bijvoorbeeld ook dat we een offline registratie maken, dan combineren we het beeld van de cameraman met de vaste camera’s die we voor de ceremonie plaatsen. We denken goed na om alles zo mooi mogelijk in beeld te kunnen brengen. Er is een overzichtscamera, een camera die zich richt op jullie en natuurlijk een camera die de sprekers in beeld brengt! De stream die wij opnemen is vaak anders dan wat de videograaf opneemt, maar zoals eerder benoemt kunnen we dit wel combineren. Wordt voor jullie opgenomen en nagestuurd, maar vervangt niet de videograaf. Wil je de complete dag als livestream? Dit is ook mogelijk. 

We horen vaak van bruidsparen dat ze het livestreamen van hun bruiloft super tof vinden! Helaas mis je toch ook een beetje de aanwezigheid van de gasten die er fysiek niet kunnen zijn. De livestream streamen we dan niet via een pagina, maar gebruiken we het platform Zoom. Doordat we een professionele meeting opzetten is het mogelijk dat we de gasten thuis op één of meerdere schermen kunnen weergeven. Doordat we een directe verbinding aanleggen met de mensen thuis, kunnen ze ook terug praten, waardoor het toch net even persoonlijker aanvoelt en je letterlijk omringd kan zijn met al je vrienden, familie en kennissen via een digitale route. Geïnteresseerd? Wij vertellen je er graag meer over! 

Laat al je familie, vrienden en kennissen meekijken!

Wat zijn de kosten van één livestream? 
Super leuk zo’n livestream, maar wat kost het eigenlijk? Bij lichtgeluidhuren.nl snappen we deze vraag heel goed. Wij bieden de mogelijkheid voor een livestream al aan vanaf €500,-. Wij werken voornamelijk op maat, waarbij (bijna) alles mogelijk is! Stiekem zijn wij eigenlijk al behoorlijk ‘excited’ over deze dienst, want wij vinden het ontzettend gaaf om mensen de dag van hun leven te bezorgen! Het is toch eigenlijk wel het belangrijkste moment, waarbij je graag wilt dat iedereen aanwezig kunt zijn. Afhankelijk van de wensen kunnen we met meerdere camera’s (en mensen) jullie de gehele dag volgen om dit na afloop volledig te bewerken tot een complete videoregistratie. 

Open live stream en opname

Wij streamen de bruiloft vrijwel altijd naar Vimeo. Optioneel maken we een landingspagina met hierop de stream en optionele één chatfunctie. De pagina met de stream is in principe open en voor alle geïnteresseerde te bekijken. Het is mogelijk om ook naar andere platformen, zoals YouTube of Facebook te streamen. Verder kunnen wij een opname van de huwelijksceremonie maken, waardoor er op een later moment terug gekeken kan worden.

Alle voordelen even op één rij:

 • Snel op- en afbouwen! 
 • Vele extra zoals het verzorgen van een fotograaf en/of videograaf
 • Budget of uitgebreide oplossingen mogelijk! 
 • Denken met je mee en maken een op maat gemaakt plan
 • We hebben alle live stream apparatuur in huis, en ook beeldschermen, speakers en andere apparatuur. We overleggen altijd met de locatie om te bespreken wat er wel en niet aanwezig is.
 • Eenvoudig iedereen laten meekijken, zodat je niemand hoeft teleurstellen.

Contact opnemen

Wij stellen voor elke live stream een vrijblijvende offerte op. De prijs is namelijk afhankelijk van de benodigde apparatuur, de locatie en de technici die aanwezig zullen zijn. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact op.

Hoe gaan we te werk?

Als totaal leverancier van de live stream hoef jij je geen zorgen te maken. Wij zorgen dat alles omtrent de live stream goed geregeld wordt.

 1. In overleg worden de wensen vastgesteld, nadat jullie het formulier hier op de pagina heeft ingevuld met jullie contactgegevens. 
 2. Tijdens een locatie onderzoek worden technische knelpunten aangepakt.
 3. We nemen optionele extra’s met elkaar door en stemmen de details met elkaar tot in de puntjes af. 
 4. U ontvangt de link waar de beelden rechtstreeks te volgen zijn. Optioneel via een persoonlijk pagina of via YouTube, Zoom of Facebook. 
 5. Onze apparatuur wordt ruim van tevoren opgesteld en getest.
 6. De bruiloft of huwelijksvoltrekking is met 1 of meerdere camera’s live via internet te volgen.
 7. Naderhand ontvangt u de gehele livestream LET OP: De stream vervangt niet de eventuele videograaf!