BTW
Geen producten in de winkelwagen.
Theaterstoelen-scaled

Theaterverlichting huren

Hoe belicht je een podium


Wij hebben armaturen die zowel als frontlicht, zijlicht en als tegenlicht gebruikt kunnen worden. De fresnellen hebben een lens die ten opzichte van de lamp versteld kan worden. Als u een podium, muur of ander oppervlak egaal wilt verlichten dan adviseren wij een fresnel te gebruiken. Wij hebben zowel fresnellen voor grote als kleine producties en adviseren u graag over de juiste lamp. Natuurlijk hebben wij naast de hierboven genoemde lampen ook de toebehoren zoals filterframes, barndoors en andere accessoires. Verder hebben wij ook DMX dimmers waarmee de verlichtingsarmaturen kunnen worden aangesloten op een DMX lichtsturing. Nog vragen over theater- of beursverlichting huren? Wij helpen je graag verder!

Bewegend licht in het theater

Welkom in de schitterende wereld van ons theaterlicht! Ontdek de magie van bewegende lampen die als dansers door de lucht zweven, de emoties van het podium omarmen en momenten tot leven brengen. Met gracieuze bewegingen en levendige kleuren voegen ze een betoverende dimensie toe aan elk optreden. Ervaar de kracht van lichtkunst en transformeer uw evenement in een onvergetelijk spektakel. Ontdek nu onze bewegende lampen en breng uw podium tot leven!

Welke verlichting moet ik huren voor mijn event

  1. Fresnel LED 50W: Een Fresnel LED-lamp van 50 watt die zorgt voor helder en gelijkmatig licht met een zachte rand. Ideaal voor theaterverlichting waar subtiele lichtaanpassingen nodig zijn.

  2. Fresnel 150W: Een krachtige Fresnel-lamp van 150 watt, perfect voor theaters en podia. Biedt geconcentreerd en verstelbaar licht met een zachte overgang tussen licht en schaduw voor professionele belichting.

  3. Profielspot Encore Profile Pro Color: Een veelzijdige profielspot met kleurenfunctionaliteit, waardoor je nauwkeurige kleuraanpassingen kunt maken. Uitermate geschikt voor het benadrukken van specifieke elementen op het podium met precisie en stijl.

  4. Volgspot LED 120W: Een krachtige LED-volgspot van 120 watt die performers volgt met helder en gefocust licht. Ideaal voor het benadrukken van sprekers of artiesten, met energiezuinige LED-technologie voor een langdurige en krachtige prestat

Ook leuk om te huren voor een extra effect