Movinghead huren

Van groot tot klein, welke vindt jij fijn?

Movingheads zijn lampen die horizontaal en verticaal bijna alle kanten op kunnen bewegen. Je hebt drie soorten; spot-, wash- en beam movingheads. Movingheads zijn veel gebruikte lampen in clubs en op festivals. Het verschil tussen onze twee soorten movingheads is het volgende. Bij de spot hoor je het al aan de naam. het geeft een echte spot, waarmee je iets kan uitlichten. De wash geeft daarentegen een hele brede lichtstraal en kan geen gobo’s projecteren, de wash kan wel alle kleurencombinaties maken door middel van de RGBW led’s die erin zitten.

Movinghead huren

Movinghead positioneren!

Movingheads kunnen op veel verschillende manieren geplaatst worden. De meest voorkomende manier is hangend aan een truss of staand op de pootjes. Een movinghead kan ook schuin aan een truss constructie hangen (Bijvoorbeeld in een truss cirkel) Al onze Movingheads worden geleverd met ophangbeugel, ophanghaak, safety en stroomkabel. Ook zijn alle lampen voorzien van voorgeprogrammeerd programma’s en geluidsgestuurde programma’s. Dit is makkelijk voor als u er niet naar om wilt kijken of als u de movingheads niet via DMX wilt besturen.

Phantom 50

De Showtec Phantom 50 is een wat compactere movinghead. Perfect voor de wat kleinere feestjes, kroegjes of drive-in shows. De Showtec Phantom 50 beschikt over een 50 watt lamp en is uitgerust met één gobowiel en één kleurenwiel waar je creatieve en kleurrijke combinaties mee kan maken.

Phantom 120

De Showtec Phantom 120 is ons enige model Wash-movinghead. Het verschil met andere movingheads is dat deze niet beschikt over een gobo- en kleurenwielen maar het licht produceert via de RGBW Led’s die erin zitten. Wel heeft deze movinghead een gemotoriseerde zoom functie en is de lamp uitgerust met een blacklight functie.

Hybrid 3R

De Showtec Phantom 3R hybrid is in alle markten thuis. Het is een Spot, Wash en Beam movinghead in één. Deze wordt net zoals de Infinity IS-200 bij grote maar ook kleinere producties gebruikt, omdat de lamp zo veelzijdig is. Dus of je nu een feest in de tuin geeft of een festival organiseert.. De hybrid helpt je graag!

IS-200

Dit is onze grootste movinghead! De Infinity IS-200 is uitgerust met een 200 watt led lamp, 2 gobo filters, 2 kleurenwielen en frost filter voor een wash-movinghead effect. Deze movinghead wordt bij grote producties gebruikt omdat deze movinghead een grote lichtopbrengst kan produceren.

Custum Gobo – Logo projectie

Uw logo, tekst of elk ander idee, kunnen wij in een ‘Gobo’ verwerken. Gobo’s zijn ronde plaatjes van metaal of glas. Simpele afbeeldingen worden uit metaal gesneden, complexe logo’s en figuren worden (mogelijk fullcolour) op glas geprint. Een ‘Gobo’ is als het ware een ronde ‘dia’ die in movingheads of speciale (outdoor) projectoren geplaatst kan worden.

Aanleveren van bestand:
1. Vectoren- of lijnenbestand voor illustraties en logo’s.
2. U kunt uw logo (of afbeelding) e-mailen. Dit kan een file.ai zijn of een file.eps.
Wilt u bij deze formaten wel uw teksten omzetten naar lijnen, zodat we geen problemen krijgen met de door u gebruikte lettertypes (fonts).

Houd rekening met 1 week levertijd.