BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Movinghead huren

Van groot tot klein, welke vindt jij fijn?

Movingheads zijn lampen die horizontaal en verticaal bijna alle kanten op kunnen bewegen. Je hebt drie soorten; spot-, wash- en beam movingheads. Movingheads zijn veel gebruikte lampen in clubs en op festivals, maar ook in het theater of bij tv shows kom je ze tegen. 

Het verschil tussen onze soorten movingheads is het volgende. Bij de spot hoor je het al aan de naam, het geeft een echte spot waarmee je iets kan uitlichten. De beam heeft een strakke bundel. Het geeft een gaaf effect om meerdere van deze bundels door de zaal te bewegen. De wash geeft daarentegen een hele brede lichtstraal en kan geen gobo’s projecteren, de wash kan wel alle kleurencombinaties maken door middel van de RGBW led’s die erin zitten.

Een movinghead huren, maar welke dan? Twijfel je welke soort movinghead geschikt is voor jouw evenement? Neem dan contact op met 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl.

Movinghead positioneren!

Movingheads kunnen op veel verschillende manieren geplaatst worden. De meest voorkomende manier is hangend aan een truss of staand op de pootjes. Een movinghead kan ook schuin aan een truss constructie hangen (Bijvoorbeeld in een truss cirkel). Al onze Movingheads worden geleverd met ophangbeugel, ophanghaak, safety en stroomkabel. Ook zijn alle lampen voorzien van voorgeprogrammeerd programma’s en geluidsgestuurde programma’s. Dit is makkelijk voor als je er niet naar om wilt kijken of als je de movingheads niet via DMX wilt besturen.

Phantom 120

De Showtec Phantom 120 is ons kleine model Wash-movinghead. Het verschil met andere movingheads is dat deze niet beschikt over een gobo- en kleurenwielen maar het licht produceert via de RGBW Led’s die erin zitten. Wel heeft deze movinghead een gemotoriseerde zoom functie en is de lamp uitgerust met een backlight functie.

Hybrid 3R

De Showtec Phantom 3R hybrid is in alle markten thuis. Het is een Spot, Wash en Beam movinghead in één. Deze wordt net zoals de Infinity IS-200 bij grote maar ook kleinere producties gebruikt, omdat de lamp zo veelzijdig is. Dus of je nu een feest in de tuin geeft of een festival organiseert… De hybrid helpt je graag!

IS-200

Dit is onze bewegende LED Spot! De Infinity IS-200 is uitgerust met een 200 watt led lamp, 2 gobo filters, 2 kleurenwielen en frost filter voor een wash-movinghead effect. Deze movinghead wordt bij grote producties gebruikt als bewegende spot en kan verwisselbare gobo’s gebruiken voor vormen projecteren op maat.

Grote movinghead huren

In samenwerking met American DJ hebben wij ons assortiment aangevuld met hun grootste productlijnen van het moment als het aan komt op bewegend licht. Als je een grote movinghead nodig hebt, dan ben je met de Vizi-serie van ADJ in één keer geholpen. Een grote movinghead huren was nog niet eerder zo eenvoudig. Beschikbaar in grote aantallen kunnen deze lampen per twee geleverd worden in hun beschermende flightcase.

Wij hebben hierin twee smaken: De ADJ Vizi beam 12RX en de Vizi Wash Z37, ieder de grootste en krachtigste lamp uit hun respectievelijke lijnen. De 12RX produceert met een 260W lamp ongeveer 1,1 miljoen lux op 5 meters, waarmee je zo door het wolkendek heen blaast. De Z37 is zeer flexibel in zijn modi voor aansturen, en kan zelfs tot 44 kanalen, verdeeld over 7 LED-groepen, over DMX bestuurd worden.

Smaak nummer 3 is de nieuwe ADJ Focus Flex, een wash met ontzettend mogelijkheden om in te zetten voor evenementen. Bekijk en bestel hem hier in de webshop.

Outdoor movinghead huren

Als jouw evenement in de buitenlucht plaats vindt dan moest je voorheen ‘movinghead dome’s’ inhuren. Dit waren lompe plastic bubbels die je om de lamp heen moest om deze te beschermen tegen de regen en andere weersomstandigheden. Vandaag de dag is dit verleden tijd! Je kunt nu namelijk een outdoor movinghead huren die volledig waterdicht is.

De Hydro-serie van ADJ biedt waterdichte movingheads die in de stromende regen nog steeds uitstekend hun taken kunnen vervoeren. Geen gedoe meer met kappen, vuilniszakken of plastic dome’s. Nu kun je deze lamp als elke andere movinghead ophangen en zijn taak laten vervullen zonder hinder van de weersomstandigheden. De toekomst voor alle festivals: nu in onze webshop.

ADJ Hydro Beam X2

De ADJ Hydro Beam X2 is dankzij zijn IP65 graad volledig waterdicht en de grootste beam movinghead in zijn serie. Zijn lichtopbrengst is indrukwekkend. Hij verbruikt zo’n 490W, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een 370W Osram-lamp. Hij beschikt over een 15- en 17-kanaals modus en heeft een beam tot 3 graden.

ADJ Hydro Wash X19

De ADJ Hydro Wash X19 is ons grote  Wash-movinghead voor de buitenlucht. Net als de andere washes beschikt hij niet over gobo- en kleurenwielen maar produceert hij licht via de 19 40W RGBW (4-IN-1) LEDs die erin zitten. De zoom kan variëren van ~6 tot 40 graden en heeft hij 4 DMX modes, waaronder sturing per pixel met 90 DMX kanalen.

ADJ Vizi Beam 12RX

De ADJ Vizi Beam 12RX is gemaakt voor de indoor events die een flinke speler in de categorie movingheads nodig heeft. Het is een doorontwikkeling op de 5RX uit dezelfde serie, maar dan met aanzienlijk meer paardenkracht. Hij wordt geroemd om zijn lichtopbrengst van 1,1 miljoen lux op 5 meter en heeft een bijzonder lange levensduur zonder kwaliteit te verliezen over tijd.

ADJ Vizi Wash Z37

De ADJ Vizi Wash Z37 wil je graag bij allerlei theaters, congressen, concerten en optredens zien. Hij straalt achter de DJ maar zijn veelzijdigheid dient het beste achter de coulissen in het plafond bij grote shows en voorstellingen. Met zijn gemotoriseerde zoom kan hij variëren tussen een bundel van 10 graden en 60 graden.

Movinghead huren met custom Gobo – Logo projectie

Een logo, tekst of elk ander idee, kunnen wij in een ‘Gobo’ verwerken. Gobo’s zijn ronde plaatjes van metaal of glas. Simpele afbeeldingen worden uit metaal gesneden, complexe logo’s en figuren worden (mogelijk fullcolour) op glas geprint. Een ‘Gobo’ is als het ware een ronde ‘dia’ die in movingheads of speciale (outdoor) projectoren geplaatst kan worden.

Aanleveren van bestand:
1. Vectoren- of lijnenbestand voor illustraties en logo’s.
2. Je kunt het logo (of afbeelding) e-mailen. Dit kan een file.ai zijn of een file.eps.
Wil je bij deze formaten wel de teksten omzetten naar lijnen, zodat we geen problemen krijgen met de gebruikte lettertypes (fonts).

Houd rekening met 1 week levertijd.