Excl. BTWIncl. BTW
Drive in show bij Hotel Plaza (1)

Complete pakketten huren

Compleet met zorg voor jouw samengesteld!

Bij lichtgeluidhuren.nl huur je complete geluidssetsdj-setslichtsetsconferentiesets,  en specialfx sets. Alle sets zijn plug-and-play en worden compleet met bekabeling geleverd.  Hartstikke handig voor feesten thuis, in de kroeg, in het buurthuis en andere evenementenlocaties. Wil je niet losse materialen samenvoegen? Wij hebben diverse pakketten samengesteld die je makkelijk kunt huren.

Het is namelijk wel prettig als je alles compleet hebt voor een vaste en lage prijs. Onze all-in licht en geluidpakketten hebben alles in huis om goed voor de dag te komen als DJ of gewoon op je eigen feest of evenement. Al onze pakketten zijn samengesteld door echte professionals die weten wat er nodig is voor een complete show. De pakketten zijn altijd inclusief de benodigde bekabeling en toebehoren.

Prikverlichting op lief festival

Complete disco sets huren!

Bij lichtgeluidhuren.nl kun je complete sets met licht en geluid huren voor uw feest? Deze complete sets bevatten alle licht-, geluid- en dj-apparatuur die je nodig zult hebben voor een geslaagd feest!. De spullen passen goed bij elkaar en wij zorgen voor de juiste kabels om het aan te kunnen sluiten. Wil je iets extra’s bij huren? Géén probleem! Op onze verhuurshop vindt je genoeg leuke apparatuur zoals confetti gun of rookmachines. De complete sets kan je zelf ophalen, maar deze kunnen ook GRATIS worden bezorgd. Wil je de set laten op- en afbouwen? Géén enkel probleem! Wij kunnen in overleg ook de installatie verzorgen.

Deze volledige pakketten zijn precies wat u nodig hebt voor een mooi feest. De lichtset brengt een gezellige sfeer, waarbij er zowel lekker gedanst als gewoon gekletst worden. Je kan eenvoudig met een kabeltje dat wij er voor je bij leveren jouw telefoon, laptop, tablet of iets anders direct op de speakers aansluiten. Zet je favoriete playlist op en wees zelf de DJ! Je kunt deze pakketten zelf ophalen of door ons laten bezorgen met eventueel op- en afbouw. 

Compleet feestpakket voor met DJset

Heb je een DJ geboekt? Wij hebben volledige feestpakketten, waarbij de DJ alleen zijn muziek hoeft mee te nemen en kan starten met draaien! Onze sets zijn inclusief een goed geluidsysteem, mooie verlichting en de juiste DJset. Afhankelijk van het soort feest, het budget en jullie wensen is er altijd een pakket wat bij jullie past. Ben je naar iets opzoek, maar staat dit er niet tussen? Onze experts maken graag een offerte op maat voor jouw bruiloft, verjaardag of ander evenement.