BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Geluid huren

Geluid huren? Of het nu gaat om een festival, schoolfeest of een presentatie, voor elk van deze evenementen is een passende geluidset van belang. Wij verhuren losse speakers maar ook complete geluidsets. U wilt natuurlijk perfect geluid dat zorgt voor een optimale beleving. Wij werken voornamelijk met het merk dB technologies en TurboSound, dit is een vooruitstrevend merk met een goede geluidskwaliteit. Bij ons kunt u topkwaliteit geluidsapparatuur huren, zoals microfoons, mengtafels, speakers en overige randapparatuur. Daarnaast kunnen wij naar uw wensen de apparatuur komen afleveren en installeren. Heb je vragen betreft geluid huren dan helpen wij je uiteraard graag.

DJ gear huren

Altijd advies op maat!

Bij lichtgeluidhuren.nl hebben wij vele soorten losse speakers, geluidsinstallaties, microfoons in de verhuur. Ook hebben wij Silent disco en karaoke sets waarmee je jouw evenement nog toffer kan maken. Van huisfeesten tot presentaties en sportevenementen wij helpen je graag om de juiste materialen te selecteren. Onze speakers, DJ gear en andere materialen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor vele doeleinden. Wij snappen dat niet iedereen verstand heeft van licht en geluid. Daarom adviseren wij je graag op dit gebied. Bel of mail ons met jouw vragen, zodat we je een goed advies kunnen geven. Ben je naar iets opzoek wat je niet kan vinden op onze website? Stuur ons dan een bericht, zodat we je wellicht met een alternatief kunnen helpen. Ons assortiment groeit bijna wekelijks dus wellicht kunnen we jouw wens toevoegen. 

De juiste geluidsset voor jouw feest!

Een geluidsinstallatie huren voor op jouw evenement? Of het nu gaat om een festival, schoolfeest of een presentatie, voor elk van deze evenementen is een passende geluidset van belang. Wij verhuren complete geluidssets. U wilt natuurlijk perfect geluid dat zorgt voor een optimale beleving. Wij werken voornamelijk met het merk dB technologies en TurboSound. Bekijk hier onder 4 van onze meest bestelde geluidsets of klik op de knop om meer geluidsinstallaties te bekijken!

Accu & bluetooth geluidssets, geen kabels nodig!

Onze JBL Partybox speakers zijn ideaal! De Partybox 310 heeft een interne accu die tot wel 5 uur mee gaat. De speaker is voorzien van een bluetooth ontvanger waardoor je gemakkelijk elke telefoon of laptop kan aansluiten op de speaker. Onze JBL partybox 310 versturen wij via de post naar alle adressen in Nederland. Met het bijgeleverde retourlabel stuur je de partybox na je feest gemakkelijk weer naar ons terug.

Wil je echt hard gaan, huur dan de Partybox 1000. Deze speaker heeft geen ingebouwde accu maar gaat wel echt heel hard. Met zijn ingebouwde ‘BASS BOOST’ is het pas echt feest! 

Silent disco huren

Silent Disco huren? Wij hebben samengestelde sets gemaakt inclusief zender en twee aansluitkabels, één om een telefoon, ipad of laptop aan te sluiten op de zender.

DJ Gear huren

Wil jij DJ gear huren? Wij beschikken over diverse dj sets. Of je nu beginnende of gevorderde DJ bent: het is altijd fijn om te werken met de allerbeste materialen!

Karaoke huren

Karaoke huren? Wij bieden diverse karaoke sets, met diverse extra opties om deze uit te breiden! Ons systeem heeft meer dan 32.000 nummers online staan waar je uit kan kiezen. 

Microfoon huren

Presentatie? Optreden? Toespraak? Het is handig om goed verstaanbaar te zijn. Wij hebben de juiste microfoons voor spraak, zang en instrumenten. Wij adviseren je graag voor de beste keuze!

Moeilijke akoestiek?

Tijdens presentaties is verstaanbaarheid van de spraak van groot belang. Bij veel evenementen wordt hier niet genoeg aandacht aan besteed. Soms is de gekozen ruimte akoestisch niet geschikt. Het is dan onze taak om ervoor te zorgen dat alle bezoekers het verhaal kunnen volgen. Spraakverstaanbaarheid staat niet gelijk aan volume, vermogen of ‘veel speakers’. Juist bij moeilijke ruimtes moet het volume niet te hoog zijn om het publiek te bereiken. De basisregel is: hoe zachter het geluid, hoe minder last van galm. Echter, met minimaal geluid is het moeilijk om een spreker verstaanbaar te maken, zeker als er veel publiek is of er om andere redenen achtergrondgeluid is. Meer luidsprekers plaatsen is dan een optie. Per situatie adviseren wij de beste oplossing.

Complete ontzorging!

Om een presentatie indruk te laten maken op jouw klant en vlekkeloos te laten verlopen heb je professionele licht-, geluids- en videomateriaal nodig. Wij hebben een breed assortiment aan apparatuur en hulpmiddelen om jouw congres vlekkeloos te laten verlopen. Voor een complete productie, groot of klein, van transport en opbouw tot programmering en bediening. Wij zullen je vooraf adviseren en de beste oplossing voor jouw presentatie of bijeenkomst voorstellen. Hierbij vertalen wij stap voor stap jouw wensen naar de audiovisuele toepassing. Uiteindelijk zal er veel materiaal op locatie staan. Wij zijn echter van mening dat wij ons niet onderscheiden door middel van onze materialen. Dit doen wij wél door onze manier van werken en denken graag met je mee!

Waar zijn wij te vinden? Hier!