BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Bellenblaasmachine huren

Een bellenblaasmachine huren?  bellenblaasmachines! Hieronder staan twee verschillende soorten die wij aanbieden. Dit gaat van weinig (<60) tot veel (>6000) bellen per minuut. We hebben ook een machine die speciale bellen met rook erin kan produceren, of een machine die op accu werkt voor als er geen stroom ter plaatse aanwezig is. De meest gebruikte machine is de MagicFX Bubble Monster (6000bellen/min) vanwege zijn hoge output voor een relatief scherpe prijs!

Let op: Vergeet niet om vloeistof toe te voegen aan uw bestelling, de vloeistof zit namelijk niet inbegrepen bij de machine. Als je verder leest op deze pagina vind je de verschillende soorten vloeistof. Bij elke machine staat vermeld hoeveel vloeistof deze per uur verbruikt zodat je een juiste inschatting kan maken. Tip: Ongeopende vloeistof kannen kunt u retourneren!                                                                   

Vloeistof nodig?

Verbruiksartikel - bellenblaasvloeistof

Een bellenblaasmachine huren, en hoe zit het dan met de vloeistof? Voor bijna alle bellenblaasmachines gebruiken wij de Magic FX vloeistof. Deze gebruiken wij omdat deze wat dikker is. De bellen blijven daardoor beter heel en knappen niet direct als ze in de lucht komen. Voor de Power Bubble dient de Showtec vloeistof te worden gebruikt aangezien de bellen anders niet groot genoeg gemaakt kunnen worden. Twijfel je over de hoeveelheid vloeistof dat je nog hebt? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Bellenblaas effect in zonlicht

Voor elk evenement het juiste formaat bellen

Bij ons kun je bellenblaasmachines huren, inclusief onze krachtige Bubbel Machine, die grote bellen kunnen produceren, evenals machines die talloze kleine bellen produceren. Maar hoe werken deze machines eigenlijk? Het is vrij eenvoudig: er is een reservoir of bak waar de bellenblaasvloeistof in gaat. In deze bak bevindt zich een ronddraaiend mechanisme met meerdere uiteinden, vergelijkbaar met de bekende kinderbellenblaaspotjes. Deze uiteinden draaien door de vloeistof en komen vervolgens voor een ventilator. De ventilator blaast de bellen vervolgens de ruimte in. Hoe groter het uiteinde of rondje, hoe groter de bellen. En hoe meer uiteinden of rondjes er zijn, hoe meer bellen er geproduceerd worden. Met onze Bubbel Machine creëer je gegarandeerd een magische bubbelervaring!

Speciale bellen! Bellen met rook erin

Naast verschil in formaat bellen, wat wordt veroorzaakt door het type bellenblaasmachine, kunnen wij ook bellen produceren die een UV gloed hebben, UV bellen. Wanneer er met een blacklight op deze bellen wordt geschenen zullen de bellen licht groen/fluoriserend oplichten. Dit is natuurlijk een super gave toevoeging op je blacklight feest! Voor deze UV bellen is een speciale bellenblaasvloeistof noodzakelijk.

Bellen met rook? ook dat is mogelijk. De MagicFX Smoke Bubble Blaster is een speciale machine dat zowel bellen als rook kan produceren. Daarnaast kan deze machine ook rook in de bellen stoppen. Zodra de bel knapt zal er een kleine hoeveelheid rook vrijkomen. Een zeer nieuw en leuk effect. Deze bellenblaasmachine kan tot wel 6000 bellen produceren per minuut.

Wil je meer informatie over onze speciale bellenblaasmachines? Neem dan contact op met 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl !