Bellenblaasmachine huren

Een groot assortiment bellenblaasmachine te huur! Hieronder staan de verschillende soorten die wij aanbieden.  Dit gaat van weinig(<60) tot veel(>6000) bellen per minuut. Daarnaast is er ook een machine die speciale bellen met rook erin kan produceren, maar ook een machine die op accu werkt voor als er geen stroom ter plaatse aanwezig is. De meest gebruikte machine is de MagicFX Bubble Monster (6000bellen/min) vanwege zijn hoge output voor een relatief scherpe prijs!

Let op: Vergeet niet om vloeistof toe te voegen aan uw bestelling, kijk onderaan deze pagina! De vloeistof zit namelijk niet inbegrepen bij de machine. Bij elke machine staat vermeld hoeveel vloeistof deze per uur verbruikt zodat je een juiste inschatting kan maken. Tip: Ongeopende vloeistof kannen kunt u retourneren!

Bellenblaas effect in zonlicht

Voor elk evenement het juiste formaat bellen

Wij hebben zowel bellenblaasmachines die grote bellen kunnen produceren als machines die alleen kleine, maar dan wel veel, bellen produceren. De machines zijn eigenlijk vrij simpel, er is een reservoir/bak waar de bellenblaasvloeistof in moet. In deze bak zit een ronddraaiend mechanismen met veel uiteindes die we allemaal kennen van de kinder bellenblaaspotjes. Al deze uiteindes draaien door de vloeistof waarna ze vervolgens voor een ventilator komen. Deze ventilator blaast de bellen de ruimte in. Hoe groter het uiteinde/het rondje, hoe groter de bellen. Hoe meer uiteindes/rondjes, hoe meer bellen. Belangrijk om te weten is dat deze vloeistof is gebaseerd op waterbasis, hierdoor zullen de bellen geen schade aan de natuur of uw meubels/vloer toebrengen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat door het gebruik van deze vloeistof, na verloop van tijd de vloer glad kan worden. De meeste machines verbruiken ongeveer 1 liter per 20 minuten.

Speciale bellen! Bellen met rook erin

Naast verschil in formaat bellen, wat wordt veroorzaakt door het type bellenblaasmachine. Kunnen wij ook bellen produceren die een UV gloed hebben, UV bellen. Wanneer er met een blacklight op deze bellen wordt geschenen zullen de bellen licht groen/fluoriserend oplichten. Voor deze UV bellen is een speciale bellenblaasvloeistof noodzakelijk.

Bellen met rook ook dat is mogelijk. De MagicFX Smoke Bubble Blaster is een speciale machine dat zowel bellen als rook kan produceren. Daarnaast kan deze machine ook rook in de bellen stoppen. Zodra de bel knapt zal er een kleine hoeveelheid rook vrijkomen. Een zeer nieuw en leuk effect. Deze bellenblaasmachine kan tot wel 6000 bellen produceren per minuut.

Verbruiksartikel - bellenblaasvloeistof

Een bellenblaasmachine huren, en hoe zit het dan met de vloeistof? Voor bijna alle bellenblaasmachines gebruiken wij de Magic FX vloeistof. Deze gebruiken wij omdat deze wat dikker is waardoor de bellen heel blijven en niet direct knappen als de in de lucht komen. Voor de Power Bubble dient de showtec vloeitof te worden gebruikt aangezien anders de bellen niet groot genoeg gemaakt kunnen worden.