BTW
Geen producten in de winkelwagen.
		

Bellenblaasmachine huren

Een bellenblaasmachine huren? Wij hebben een groot assortiment bellenblaasmachines! Hieronder staan de verschillende soorten die wij aanbieden. Dit gaat van weinig (<60) tot veel (>6000) bellen per minuut. We hebben ook een machine die speciale bellen met rook erin kan produceren, of een machine die op accu werkt voor als er geen stroom ter plaatse aanwezig is. De meest gebruikte machine is de MagicFX Bubble Monster (6000bellen/min) vanwege zijn hoge output voor een relatief scherpe prijs!

Let op: Vergeet niet om vloeistof toe te voegen aan uw bestelling, de vloeistof zit namelijk niet inbegrepen bij de machine. Als je verder leest op deze pagina vind je de verschillende soorten vloeistof. Bij elke machine staat vermeld hoeveel vloeistof deze per uur verbruikt zodat je een juiste inschatting kan maken. Tip: Ongeopende vloeistof kannen kunt u retourneren!

Mij niet bellen 😉

Bellenblaas effect in zonlicht

Voor elk evenement het juiste formaat bellen

Bij ons kun je bellenblaasmachines huren die grote bellen kunnen produceren als machines die alleen kleine, maar dan wel veel, bellen produceren. Hoe werken de machines eigenlijk? Het werkt vrij simpel, er is een reservoir/bak waar de bellenblaasvloeistof in moet. In deze bak zit een ronddraaiend mechanisme met veel uiteindes die we allemaal kennen van de kinderbellenblaaspotjes. Al deze uiteindes draaien door de vloeistof waarna ze vervolgens voor een ventilator komen. Deze ventilator blaast de bellen de ruimte in. Hoe groter het uiteinde/het rondje, hoe groter de bellen. Hoe meer uiteindes/rondjes, hoe meer bellen. 

Belangrijk om te weten is dat deze vloeistof is gebaseerd op waterbasis, hierdoor zullen de bellen geen schade aan de natuur of uw meubels/vloer toebrengen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat door het gebruik van deze vloeistof, na verloop van tijd de vloer glad kan worden. De meeste machines verbruiken ongeveer 1 liter per 20 minuten.

Speciale bellen! Bellen met rook erin

Naast verschil in formaat bellen, wat wordt veroorzaakt door het type bellenblaasmachine, kunnen wij ook bellen produceren die een UV gloed hebben, UV bellen. Wanneer er met een blacklight op deze bellen wordt geschenen zullen de bellen licht groen/fluoriserend oplichten. Dit is natuurlijk een super gave toevoeging op je blacklight feest! Voor deze UV bellen is een speciale bellenblaasvloeistof noodzakelijk.

Bellen met rook? ook dat is mogelijk. De MagicFX Smoke Bubble Blaster is een speciale machine dat zowel bellen als rook kan produceren. Daarnaast kan deze machine ook rook in de bellen stoppen. Zodra de bel knapt zal er een kleine hoeveelheid rook vrijkomen. Een zeer nieuw en leuk effect. Deze bellenblaasmachine kan tot wel 6000 bellen produceren per minuut.

Wil je meer informatie over onze speciale bellenblaasmachines? Neem dan contact op met 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl !

Verbruiksartikel - bellenblaasvloeistof

Een bellenblaasmachine huren, en hoe zit het dan met de vloeistof? Voor bijna alle bellenblaasmachines gebruiken wij de Magic FX vloeistof. Deze gebruiken wij omdat deze wat dikker is. De bellen blijven daardoor beter heel en knappen niet direct als ze in de lucht komen. Voor de Power Bubble dient de Showtec vloeistof te worden gebruikt aangezien de bellen anders niet groot genoeg gemaakt kunnen worden. Twijfel je over de hoeveelheid vloeistof dat je nog hebt? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!