Special effects

Lichtgeluidhuren.nl verzorgt de meest uiteenlopende effecten waarmee u bij uw evenement of show een WAUW effect creëert. Zowel voor indoor als outdoor evenementen hebben wij een uitgebreid assortiment met een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u de losse effecten huren via lichtgeluidhuren.nl, maar ook denken we graag mee voor de complete FX ervaring. We maken FX shows op maat afhankelijk van uw persoonlijk wensen. Naast losse effecten en complete shows kunt u bij ons terecht voor de losse verkoop van verbruiksartikelen als confetti, CO2 en vloeistoffen. Er is geen dance event meer te bedenken zonder special effects. Géén opening zonder confetti of vuurwerkeffect en geen bruiloft zonder droogijs. De meerwaarde van Confetti en Streamer effects, CO2 effecten, vuureffecten tot aan pyro effecten de verschillende evenementen zijn groot. Al jaren worden evenementen zo op hoger niveau getild en onvergetelijk voor de bezoekers waarbij we een WAUW effect creeëren.

MagicFX streamers licht geluid huren

Opzoek naar confetti?

Opzoek naar confetti? Welke confetti heb je dan nodig? Is het voor een confetti kanon? of moet het langzaam naar beneden komen? In deze categorie zijn meerdere opties mogelijk. Ook hierin is een bepaalde verdeling denkbaar. Zo zijn er namelijk confetti buizen en losse 1 kg confetti zakken te koop. Het grote verschil hierin is de hoeveelheid confetti. In een confetti buis zit minder confetti dan in een 1kg bulk zak. 

Al onze machines verbruiken verschillende soorten confetti buizen of zakken. Het is dus belangrijk dat je goed leest bij welke machine welke confetti hoort zodat je niet de verkeerde koopt. Weet jij dit nog niet? Neem dan contact met ons op of lees verder over streamers & confetti om alles hierover te weten te komen.

CO2? Complete sets voor jou!

Het CO2 effect is een ultiem special effect voor wie bij zijn bezoekers een echt wow-effect wilt creëren. De CO2 kanonnen en effecten kunt u huren in gemakkelijke totaalpakketten die wij al hebben samengesteld. Onze sets zijn inclusief CO2 cilinder en toebehoren, zodat u direct het effect kan gebruiken. Wil jij een CO2 effect huren voor jouw evenement?

Cofetti huren

Wij bieden verschillende confetti machines die elk goed gebruikt kunnen worden in diverse toepassingen. Huur voor jouw evenement jouw ideale confetti machine en stop jouw favorieten kleur in de machine!

Droogijs effecten

Wil jij een droogijsmachine huren? Een droogijsmachine is een rookmachine die werkt op CO2. Het verschil tussen deze droogijsmachine en een normale rookmachine is dat de rook laag blijft hangen en vrij dik is.

Bellenblaasmachine huren

Grote bellen, kleine bellen, stop ze in de wasmachine! Wij beschikken ook over machines die UV bellen of zelfs bellen gevuld met rook produceren. Wil je het tofste bellen effect creeën, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vuurwerk effect

Onze Sparkular is een soort vuurwerkfontein die werkt op basis van Spark FX poeder. Dit poeder geeft een soort sterretjes effect. Deze fontein is ideaal voor gebruik binnen en buiten, ideaal voor clubevenementen!

Droogijs effect!

Een droogijsmachine is een rookmachine die werkt op CO2. Het verschil tussen deze droogijsmachine en een normale rookmachine is dat de rook laag blijft hangen en vrij dik is. Deze rookmachine is dan ook perfect geschikt voor bijvoorbeeld openingsdansen. Voor het originele droogijseffect hebben wij twee soorten machines. Één machine is de Nimbus van Chauvet en de ander is de Entour Ice van ADJ. Beiden werken op onze droogijs korrels en zijn van zeer hoge kwaliteit. Ook beschikken wij over een aantal immitatie machines waaronder de Antari DNG 100. Droogijs kopen hoeft dus niet gelijk te betekenen dat je daadwerkelijk droogijs koopt. Het effect kan namelijk ook met vloeistof gecreëerd worden. Dit is natuurlijk wel een imitatie en niet zo mooi als dat je echt droogijs gebruikt. 

Winterwonderland met een sneeuwmachine?

Een sneeuweffect huren? Onze sneeuwmachines zorgen er voor dat het sneeuwt op het moment dat jij dat wilt. Een sneeuwmachine kan ingezet worden bij de ingang van een gala, een bedrijfsfeest in het thema winter wonderland of bijvoorbeeld een après ski feest bij jou thuis in de achtertuin. Wat kun je verwachten van onze sneeuwmachines? Onze machines geven een realistisch sneeuweffect. Het lijkt zelfs zo erg dat we soms zien dat mensen er sneeuwballen van proberen te maken. Helaas is dit niet mogelijk, althans… Misschien als je heel veel geduld hebt! Is onze sneeuw giftig? Nee, onze sneeuw is niet giftig of gevaarlijk. Dan gaan we er natuurlijk wel van uit dat je de vloeistof niet op drinkt! Wil je geen sneeuwmachines op vloeistof gebruiken? Dan hebben we ook machines die kleinere papieren snippers verspreiden, waardoor het lijkt op sneeuw. 

Waar zijn wij te vinden? Hier!