BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Special effects

Lichtgeluidhuren.nl verzorgt de meest uiteenlopende effecten waarmee u bij uw evenement of show een wow-effect creëert. Zowel voor indoor als outdoor evenementen hebben wij een uitgebreid assortiment met een scala aan mogelijkheden. Natuurlijk kunt u de losse effecten huren via lichtgeluidhuren.nl, maar ook denken we graag mee voor de complete FX ervaring. We maken FX shows op maat afhankelijk van uw persoonlijk wensen. 

Naast losse effecten en complete shows kunt u bij ons terecht voor de losse verkoop van verbruiksartikelen als confetti, CO2 en vloeistoffen. Er is geen dance event meer te bedenken zonder special effects. Géén opening zonder confetti of vuurwerkeffect en geen bruiloft zonder droogijs. De meerwaarde van special effects op evenementen is groot. Al jaren worden evenementen zo op hoger niveau getild en onvergetelijk voor de bezoekers.

Twijfel je en wil je meer informatie over welke van de special effects je het beste kan gebruiken voor jouw evenement? Neem dan contact op via 085 – 130 4789 zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

MagicFX streamers licht geluid huren

Opzoek naar confetti?

Opzoek naar confetti? Welke confetti heb je dan nodig? Is het voor een confetti kanon? of moet het langzaam naar beneden komen? In deze categorie zijn meerdere opties mogelijk. Ook hierin is een bepaalde verdeling denkbaar. Zo zijn er namelijk confetti buizen en losse 1 kg confetti zakken te koop. Het grote verschil hierin is de hoeveelheid confetti. In een confetti buis zit minder confetti dan in een 1kg bulk zak. 

Al onze machines maken gebruik van verschillende soorten confetti buizen of zakken. Het is dus belangrijk dat je goed leest bij welke machine welke confetti hoort zodat je niet de verkeerde koopt. Weet je dit nog niet? Neem dan contact met ons op of lees verder over streamers & confetti om alles hierover te weten te komen. 

CO2? Complete sets met special effects voor jou!

Het CO2 effect is een ultiem special effect voor wie bij zijn bezoekers een echt wow-effect wilt creëren. De CO2 kanonnen en effecten kunt u huren in gemakkelijke totaalpakketten die wij al hebben samengesteld. Onze sets zijn inclusief CO2 cilinder en toebehoren, zodat u direct het effect kan gebruiken. Wil jij een CO2 effect huren voor jouw evenement?

Cofetti huren

Wij bieden verschillende confetti machines aan die allemaal goed gebruikt kunnen worden voor diverse toepassingen. Huur voor je evenement de ideale confetti machine en stop je favoriete kleur in de machine!

Droogijs effecten

Wil jij een droogijsmachine huren? Een droogijsmachine is een soort rookmachine. Het verschil tussen deze droogijsmachine en een normale rookmachine is dat de rook laag blijft hangen en vrij dik is.

Bellenblaasmachine huren

Grote bellen, kleine bellen, veel bellen, weinig bellen; alles is mogelijk! Wij beschikken ook over machines die UV bellen of zelfs bellen gevuld met rook produceren. Wil je een tof bellen effect creëren, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Vuurwerk effect

Onze Sparkular is een soort vuurwerkfontein die werkt op basis van Spark FX poeder. Dit poeder geeft een soort sterretjes effect. Deze fonteinen kun je binnen en buiten gebruiken en zijn dus ideaal voor bijvoorbeeld clubevenementen!

Droogijs effect!

Een droogijsmachine is een soort rookmachine. Het verschil tussen deze droogijsmachine en een normale rookmachine is dat de rook laag blijft hangen en vrij dik is. Deze rookmachine is dan ook perfect geschikt voor bijvoorbeeld een openingsdans op een bruiloft. Voor het originele droogijseffect hebben wij twee soorten machines. Een machine is de Nimbus van Chauvet en de ander is de Entour Ice van ADJ. Beiden werken op onze droogijs korrels en zijn van zeer hoge kwaliteit. 

Ook beschikken wij over een aantal imitatie machines waaronder de Antari DNG 100. Droogijs kopen hoeft dus niet gelijk te betekenen dat je daadwerkelijk droogijs koopt. Het effect kan namelijk ook met vloeistof gecreëerd worden. Dit is natuurlijk wel een imitatie en niet zo mooi als dat je echt droogijs gebruikt. 

Winterwonderland met een sneeuwmachine?

Een sneeuweffect huren? Onze sneeuwmachines zorgen ervoor dat het sneeuwt op het moment dat jij dat wilt. Een sneeuwmachine kan ingezet worden bij de ingang van een gala, een bedrijfsfeest in het thema winter wonderland of bijvoorbeeld een après-ski feest bij jou thuis in de achtertuin. Wat kun je verwachten van onze sneeuwmachines? Onze machines geven een realistisch sneeuweffect. Het lijkt zelfs zo erg dat we soms zien dat mensen er sneeuwballen van proberen te maken. Helaas is dit niet mogelijk, althans… Misschien als je heel veel geduld hebt! 

Is onze sneeuw giftig? Nee, onze sneeuw is niet giftig of gevaarlijk. Dan gaan we er natuurlijk wel van uit dat je de vloeistof niet op drinkt! Wil je geen sneeuwmachines op vloeistof gebruiken? Dan hebben we ook machines die kleinere papieren snippers verspreiden, waardoor het lijkt op sneeuw. 

Waar zijn wij te vinden? Hier!