Led verlichting huren

Energie zuinig en makkelijk instellen in jouw favorieten kleur!

Verschillende led effecten binnen ons assortiment kunnen uw show of presentatie nog toffer maken. Wij hebben diverse lampen waarmee je gave effecten kan creeën. Hierdoor wordt het mogelijk om nog creatievere chases te maken in uw lichtshow. Stem de kleur af op de sfeer en maak een totaalplaatje van verschillende kleurencombinatie. Wij denken graag mee om de juiste lamp bij uw wensen en het evenement te koppelen. 

Waterdichte LED verlichting?

Deze robuuste en betrouwbare lamp wordt bijna bij iedere lichtshow en ieder evenement of festival gebruikt. De Spectral M800 Q4 IP65 is één RGBW-fixture. Het ingebouwde virtuele kleurenwiel, dat veelgebruikte kleuren bevat, is toegankelijk via handmatige besturing of de automatische stand. Een gegoten aluminium behuizing, 14 RGBW-leds voor een geweldige kleurmenging van dichtbij zonder RGB-kleurtinten en een volledige IP65-classificatie voor de behuizing is dit apparaat geschikt gebruik in de buitenlucht, zelfs bij slechte weersomstandigheden. 

Wallwashers, groots licht.

Deze grote wallwashers zijn waterdicht en daardoor optimaal geschikt voor gebruik buiten. Dankzij de 40 Prolight Opto 4-in-1 RGBW-leds is het kleurrijk verlichten van grote oppervlakken geen enkel probleem. De Helix S5000 is volledig compatibel met de Helix 4000, want de modellen maken gebruik van dezelfde kleuren en personality’s. Elke unit zowel de S4000 als de S5000 is uitgerust met WDMX, waardoor je vanaf afstand de lamp kan bedienen. De lamp kan met meegeleverde haken worden opgehangen via het Quicklock systeem. 

Retro lamp? Vintage blaze! - Matrix? Cameo 5x5

Opzoek naar iets van opvalt? Onze Vintage blaze lampen lampen hebben een retro look en zijn zowel zowel in te zetten als decor maar ook als blinder! De lamp is een aanvulling op de meest creatieve lichtontwerpen. Dit armatuur is perfect voor livegebruik en theater en tv, maar ook ideaal voor op podia op uw evenement! Naast de wolfraamlamp aan de voorkant heeft de Vintage Blaze ’55 een RGB-led, waardoor we hem in elke kleur kunnen instellen. Met de combinatie van de twee lichtbronnen kunt u een geweldige atmosfeer op het podium en zelfs blind effecten creëren. De Vintage Blaze ’55 kan worden gebruikt in alle DMX-standen van 1 tot 8 kanalen. En in de handmatige stand kunt u de fixture ook stand-alone gebruiken.

Naast de Vintage blaze lampen hebben wij ook de Cameo Matrix 5×5 RGB lampen. Deze zijn zowel in te zetten als decor, maar ook als blinder. Elke pixel is apart aan te sturen wat tot een geweldig mooi effect kan zorgen bij het combineren van meetere Matrix modules. Met deze 5×5 matrix kan je gemakkelijk letters en cijfers op de panelen tonen. Met kleinere panelen die 4×4 zijn is dat eigenlijk niet mogelijk. De lampen zijn per stuk op te hangen of neer te zetten op een pilaar. Maar kunnen ook met meerdere aan elkaar opgehangen worden voor een mooi effect.

Opvallende LED bol ter decoratie

Dit is echt een toffe eye catcher om uw club mee vol te hangen! Niet alleen is het een mooie decoratieve toevoeging, ook de lightjockey kan er mee overweg. Via DMX bepaalt u namelijk zelf welke kleur de LED bol aan moet nemen. Vaak worden dit soort LED bollen boven het publiek gehangen dat op een loungebank zit of bij een sta-tafel staat. Omdat de lightjockey de bol van kleur kan laten veranderen wordt zo het decoratielicht meegenomen in de kleurenmix van de dansvloer..