Video huren

Opzoek naar een TV voor je presentatie? Wij hebben meerdere beeldschermen direct beschikbaar om je hiermee te helpen. Naast TV schermen, hebben we ook een hoop andere video materialen in de verhuur zoals grote led schermen voor festivals, camera’s om te gebruiken voor video opnames en livestream. Wil je een uniek evenement organiseren? Denk dan eens aan een drive- in bioscoop! We hebben enorme opblaasbare schermen, waardoor je makkelijk met 1000 mensen of 100 auto’s tegelijkertijd naar één film kan kijken. Ben je niet opzoek naar een beamer, TV scherm of led scherm, maar naar accessoires zoals videomixers, HDMI kabels of spitters dan hebben we die ook voor je. Kortom! Zoek je iets dat met video of beeld te maken heeft, neem dan contact met ons op, zodat we je hiermee verder kunnen helpen!

Beeldscherm huren

TV Huren?

TV huren voor uw vergaderingen, presentatie of beurs of de verjaardag bij je thuis? Wij hebben een breed aanbod TV beeldschermen in de verhuur. Meerdere TV’s nodig? Ook dat is geen enkel probleem! Naast ons uitgebreide aanbod hebben wij van alle schermen grote aantallen op voorraad. Van kleine tot grote TV’s huren gaat gepaard met alle benodigde extra’s zoals verloopkabels, stroomstekkers, maar ook laptops en presentatiekikkers. Onze TV’s worden inclusief een net statief, waardoor de TV schermen tot 2 meter hoogte neergezet kunnen worden. 

Wil je meerdere schermen aan elkaar koppelen dan kunnen wij je ook voorzien van splitters om je beeld te vermenigvuldigen. Staat je TV ver weg van de laptop? Dan hebben we extender sets om je te helpen de TV alsnog goed aan te sluiten, Kortom! Bij lichtgeluidhuren.nl denken we met je mee tot dat het werkt, zoals jij wil!

 

TV scherm huren? Welke maat heb ik nodig?

Wil jij een TV scherm huren maar weet niet welke maat je nodig hebt? Dit hangt helemaal af van het doeleinde. Wanneer je een video wilt laten zien of bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd wilt kijken, dan heb je niet perse een heel groot TV scherm nodig. Wel is het natuurlijk fijn om een groot scherm te hebben om alles makkelijk te kunnen volgen. Wanneer je een presentatie gaat geven en hier een dia voorstelling bij hebt, dan zou je een groot scherm zeker kunnen overwegen omdat er veel kleine lettertjes in een presentatie zouden kunnen staan!

Maar, om snel en eenvoudig een keuze te maken, kun je de volgende richtlijnen gebruiken. Een 46” TV scherm is net iets groter dan wat je waarschijnlijk thuis hebt staan en is te gebruiken met een kleine presentatie. Een 60” TV scherm is een zeer grote TV, met een diagonaal van 152 cm. Deze TV is ruim voldoende voor een presentaties tot 50 personen. ook hebben wij een 82” TV deze is het grootste TV scherm dat wij aanbieden en heeft een diagonaal van 209 cm deze is uiteindelijk even groot als een klein projectiescherm. Hiermee kun je presentaties voor 80 tot 100 personen geven.

TV scherm huren?

Van groot tot klein wij helpen je aan het juiste scherm. Opzoek naar een afkijkscherm voor de presentator of een regie monitor bij de FOH? Wij hebben het juiste scherm voor jou!

Videomixer huren?

Eenvoudig meerdere camera’s kunnen schakelen of verschillende laptops aansluiten en snel switchen? Wij hebben diverse videomixers in de verhuur om je te ondersteunen. 

Camera huren?

De musical van je nichtje opnemen? Of je klanten bereiken doormiddel van een promotie video? Wij hebben verschillende camera’s, waardoor jij jouw opname’s kunt maken. 

Vergadersysteem huren?

Binnenkort een meeting met een grote groep, waarbij niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn? Wij helpen je graag aan de juiste oplossing, zodat je als nog kan vergaderen. 

LED Smart TV of een beamer huren?

Wij verhuren zowel beamers als LED Smart TV schermen. Naast deze beamers en tv schermen bieden wij ook accessoires aan zoals laptops, tablets, camera’s, presentatiekikkers en beamerschermen. Voor elke presentatie met video en beeld hebben wij de geschikte apparatuur. Wij kunnen video en beeld producten leveren voor kleine evenementen en seminars waar bijvoorbeeld alleen een laptop met presentatieklikker op twee LED Smart TV schermen aangesloten moet worden. 

Daarnaast kunnen wij deze video en beeld producten ook leveren voor grotere evenementen en congressen waar bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van meerdere beamers, meerdere LED Smart TV schermen, meerdere laptops en camera’s vanuit verschillende posities. Uit ervaring kunnen wij concluderen dat geen evenement en congres hetzelfde is. Wij zullen altijd een offerte op maat opstellen met verschillende video en beeld producten.

Voetbal met zijn allen kijken?

Staat het EK, WK of een ander mooi sportevenement voor de deur? Wij kunnen verschillende mooie oplossingen bieden om deze sportevenementen samen te beleven. Dit kan in het klein door één of meerdere LED Smart TV schermen te plaatsen of in het groot door middel van een groot beamerscherm of ledscherm. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen. Uiteraard kunnen wij ook direct zorg dragen voor een passend geluidssysteem en accessoires zoals microfoons en leuke special effects zoals oranje confetti.

Wilt u een beamer of LED Smart TV huren? Neem dan gerust contact met ons op voor passend advies. Op deze pagina ziet u ons aanbod van beeldapparatuur. Deze apparatuur is geschikt voor uiteenlopend evenementen zoals een kleine beursstand dat voorzien kan worden van TV’s, tot een groot congres waar diversen apparatuur ingezet kan worden.

Waar zijn wij te vinden? Hier!