Lichtletters huren

Wil je jouw evenement nog persoonlijker maken? Dan is het huren van onze verlichte LED letters, als eye catcher, altijd een goed idee. Wij beschikken over alle letters, cijfers, hele woorden, tekens en combinaties. Zo kun je altijd de verlichte letters huren die jij wilt! Ben jij bezig met een bruiloft en op zoek naar toffe aankleding? Wat dacht je van grote letters bij de entree met de namen van de bruid en bruidegom? Of op een verjaardag de cijfers van de leeftijd van de jarige in grote verlichte letters? Uiteraard zijn de verlichte letters ook gaaf voor een hele hoop andere gelegenheden. Op deze pagina vertellen wij jou alles over onze verlichte letters. Wil jij verlichte letters huren? Dan ben je hier op de juiste pagina! Heb je straks toch nog wat vragen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op.

Lichtletters huren Ja

Hoe werken onze letters?

Onze verlichte letters huren? Onze verlichte letters voegen heel veel sfeer toe aan je evenement, terwijl ze tegelijkertijd erg gemakkelijk te installeren zijn. Een stekker in het stopconact en klaar ben je! Zo simpel kan het zijn om je evenement, bruiloft, feest of andere gelegenheid naar het volgende niveau te tillen.

Lichtgevende cijfers & symbolen

Maak jouw woord helemaal af met onze cijfers en/of symbolen! Wordt je 18,21,50,70 of een andere mooie leeftijd? Roep het van de daken of maak het bekend met onze lichtletters. Onze cijfers zijn net als onze letters 1 meter hoog en kun je voorzien van warm witte leds of kleuren leds. #Supercool! 

Vraagt het met onze letters...

WIL JE MET MIJ TROUWEN? of MARRY ME? Liefde is iets moois en dat ondersteunen wij graag! Maak een groots gebaar met onze verlichte letters. Heb je trouwplannen en wil je jouw toekomstige partner op een ludieke manier ten huwelijk vragen, neem dan eens contact met ons op! 

Woorden

Wil je graag onze verlichte letters huren, maar ben je nog op zoek naar inspiratie voor het juiste woord? Ook daar helpen we je bij. Je kan bij ons ook kant en klare woorden huren. Denk bijvoorbeeld aan ‘MR & MRS’ voor een bruiloft of ‘BAR’ voor een hippe borrel. De letters in deze woorden zijn ook weer van hout en in alle kleuren in te stellen.