BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Lichtletters huren

Wil je jouw evenement nog persoonlijker maken? Dan is het huren van onze verlichte LED letters, als eyecatcher, altijd een goed idee. Wij beschikken over alle letters, cijfers, hele woorden, tekens en combinaties. Zo kun je altijd de verlichte letters huren die jij wilt! Ben jij bezig met een bruiloft en op zoek naar toffe aankleding? Wat dacht je van grote letters bij de entree met de namen van de bruid en bruidegom? Of op een verjaardag de cijfers van de leeftijd van de jarige in grote verlichte letters? Uiteraard zijn de verlichte letters ook gaaf voor een hele hoop andere gelegenheden. 

Op deze pagina vertellen wij jou alles over onze verlichte letters. Wil jij lichtletters huren? Dan ben je hier op de juiste pagina! Heb je na het lezen van deze pagina toch nog wat vragen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op via 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl.

Lichtletters huren Ja

Lichtletters huren? Hoe werken onze letters?

Onze lichtletters huren? Onze verlichte letters voegen heel veel sfeer toe aan je evenement, terwijl ze tegelijkertijd erg gemakkelijk te installeren zijn. Een stekker in het stopconact en klaar ben je! Zo simpel kan het zijn om je evenement, bruiloft, feest of andere gelegenheid naar het volgende niveau te tillen.

Vraagt het met onze letters...

WIL JE MET MIJ TROUWEN? of MARRY ME? Liefde is iets moois en dat ondersteunen wij graag! Maak een groots gebaar met onze verlichte letters. Heb je trouwplannen en wil je jouw toekomstige partner op een ludieke manier ten huwelijk vragen, neem dan eens contact met ons op! 

Woorden

Wil je graag onze lichtletters huren, maar ben je nog op zoek naar inspiratie voor het juiste woord? Ook daar helpen we je bij. Je kan bij ons ook kant en klare woorden huren. Denk bijvoorbeeld aan ‘MR & MRS’ voor een bruiloft of ‘BAR’ voor een hippe borrel. De letters in deze woorden zijn ook weer van hout en in alle kleuren in te stellen.