BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Gratis transport spelregels

Lees deze pagina goed door om eventuele misverstanden te voorkomen! 

Wij bieden graag gratis transport aan, want wie wil dat nou niet?! Op deze pagina leggen wij de spelregels uit voor wanneer wij jou gratis transport kunnen aanbieden.

Het liefst zouden wij dit altijd en overal aanbieden, maar hier komt veel planning bij kijken. Wij combineren zoveel mogelijk ritten om de transportkosten zo laag mogelijk te houden en jou de beste deal te geven!

Ook versturen wij bepaalde apparatuur met de post, zoals onze silent disco, prikkabels en andere kleine apparatuur. Zo kan iedereen, ongeacht zijn of haar locatie, profiteren van gratis bezorgen en retourneren. Op elke product pagina vindt je meer informatie hoe het product verstuurd wordt.

Ons kantoor is vanaf 08:00 uur ‘s ochtends te bereiken om jou te vertellen hoe laat onze collega’s bij jou langskomen!

Onze gratis transport spelregels

Bezorging

Bij lichtgeluidhuren.nl maken wij gebruik van twee bezorgmethoden:

  • Onze eigen transportservice.
  • Via de post voor kleine apparatuur die daarvoor geschikt zijn.

Op de desbetreffende product pagina kan je zien wat de bezorgmethode is. Zo heeft ons transport het label: transportservice. Apparatuur dat via de post verstuurd wordt heeft het label: via de post.

Bestelling met meerdere verzendmethoden?

Mocht je meerdere producten bestellen met verschillende verzendmethodes, dan is onze transportservice leidend. Wij controleren elke bestelling of offerteaanvraag om te bekijken of het transport zo efficiënt mogelijk gaat.

In welke transportservice zone val ik?

Wat is transportkorting?

Wij willen onze transportservice voor iedereen in Nederland zo aantrekkelijk mogelijk maken. Daarom bieden wij voor zone 2, 3 en 4 transportkorting! Profiteer tot €150,- korting op onze reguliere transportservice bij bezorgen en ophalen.
Bestelwaarde (excl. BTW) Transportkorting (bij bezorgen & ophalen)
vanaf €250 €50 korting
vanaf €350 €100 korting
vanaf €500 €150 korting
Bestelwaarde aan verhuurartikelen.

Transportservice zones

Transportservice kosten

Wij kunnen met onze transportservice eigenlijk over de hele wereld onze apparatuur bezorgen of ophalen.
Voor Nederland: bekijk de onderstaande tabel voor de transportkosten. Andere regio’s gaan in overleg.

Wil je weten in welke zone je valt? Gebruik de bovenstaande zone checker of kaart om je zone te bekijken.

Collegabedrijf of vaste klant?

Met collega bedrijven en vaste relaties zoals evenementenorganisaties en -locaties kunnen kortingsafspraken gemaakt worden. Wij vinden het extra leuk om een band op te bouwen met onze relaties. Zo leren wij alle ins en outs kennen bij onze partners. Wat is handig qua laden en lossen? Waar moeten wij op letten qua aansluiten, enzovoort.

Op deze manier kunnen wij onze relatie en hun klanten nog beter voorzien van advies op maat. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden dan komen wij graag op gesprek.

Krijg ik als vaste klant ook gratis transport?​

Als collagebedrijf of vaste relatie staan wij altijd voor je klaar. Bestellingen plaatsen kan op verschillende manieren. Als je van gratis transport wilt genieten gelden de bijbehorende voorwaarden:

Gratis transport voorwaarden op een rij!

Waar zijn wij te vinden? Hier!