Gratis transport spelregels

Lees deze pagina goed door om eventuele misverstanden te voorkomen! 

Wij bieden graag gratis transport aan, want wie wil dat nou niet? Het liefst zouden wij dit altijd en overal aanbieden, maar hier komt een hoop planning bij kijken. We combineren zoveel mogelijk ritten om alle producten op tijd te kunnen leveren. Op deze pagina leggen we de spelregels uit voor wanneer we jou gratis transport kunnen aanbieden.

Wij kunnen gratis transport leveren, omdat we dagelijks op veel plekken in Nederland moeten zijn. Om jou een betere deal te geven zorgen wij voor optimale routes, zodat wij zo min mogelijk onnodige kilometers hoeven te rijden voor het milieu.

Ons kantoor is vanaf 08:00 uur ’s ochtends te bereiken om jou te vertellen hoe laat onze collega’s bij jou langskomen!

Bezorgkosten

Voorwaarden in het kort...

Toch liever bezorging op een vast tijdstip, in de avond of in het weekend? Geen probleem. Zie onderstaande tarieven.

Doordeweeks

Wanneer je doordeweeks licht, geluid, beeld of special-fx huurt kun je in aanmerking komen voor ons gratis transport! Wanneer wij gedurende de hele dag tussen 08:00 – 18:00 de materialen kunnen leveren zal de bezorging geheel gratis zijn. Is dit niet het geval? Dan kan het zo zijn dat er kosten bij komen om op een specifiek moment de bezorging plaats te laten vinden. De kosten zullen hierboven in een overzicht te zien zijn. 

In het weekend

Wil je in het weekend de materialen bezorgd hebben?  Dan is dit niet gratis. Het tarief hangt af van het tijdstip en de locatie. Wanneer wij de spullen op zaterdag tussen 08.00 en 18.00 kunnen leveren en de locatie binnen de ‘gratis transport’ regio valt, zullen wij één vast tarief van €40 hanteren. Voor levering op zondag of op een specifieke tijdstip en locaties buiten de gratis transport regio verwijzen wij je graag naar bovenstaand overzicht. 

SPOED! (24/7)

Wanneer je direct iemand nodig hebt om een probleem op te lossen, dan spreken we over spoed. Stel dat er s’avonds op een feest bier over een DJ mixer heen gaat. Dan kunnen wij uiteraard langs komen om een nieuwe te leveren. Hier zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden, maar kun je wel het evenement laten doorgaan:) Ons team staat  24/7 voor je klaar, om je te ondersteunen en te helpen om jouw evenement tot een succes te brengen! 

Een aantal voorbeelden

– 1 –

Maandagmiddag heeft Marieke een meeting met haar afdeling. Ze huurt bij ons een beamer. Omdat deze meeting plaats zal vinden in Maarssen zullen er geen transportkosten gerekend worden. Omdat het een doordeweekse dag betreft, meer dan €50 bestelwaarde heeft en binnen transport regio Zone 1 valt, zullen er voor deze meeting géén transportkosten in rekening gebracht worden.

– 2 –

Op donderdagavond organiseert Danny Daalmeijer een disco in Den Haag. Hier wilt hij graag gebruikmaken van het Droogijs effect. Hij huurt een machine met twee dozen droogijs-korrels. Hij besteed op deze manier meer dan €50 , maar helaas ligt Den Haag niet binnen bestelzone 1. Den Haag is 84 km rijden vanaf Soest. Als wij de spullen tussen 08.00 en 17.00 kunnen bezorgen dan komen de transportkosten uit op €84. Op vrijdag wilt Danny de spullen graag de discotheek weer uit hebben. Om deze op te laten halen tussen 08.00 en 17.00 zal er weer €84 bij komen.

Mochten wij de spullen pas vanaf 19.00 kunnen afleveren dan zouden de bezorgkosten op 30 + 84 = €114 uitkomen. Als ophalen weer weer tussen 08.00 en 17.00 mogelijk is dan zijn de ophaalkosten niet hoger dan €84.

– 3 –

Zara Zandijk wilt graag een zoeklicht huren. Deze wilt ze in haar achtertuin in Zeist zetten. Zeist ligt binnen Zone 1 (de ‘gratis transport’-regio). Op zaterdag is haar feest en heeft ze deze lamp nodig. Dat geeft niet! Dan brengen we hem op een vrijdag langs en dan zullen er geen bezorgkosten aan verbonden zitten. Komt vrijdag niet uit? Geen probleem, dan bezorgen wij het zoeklicht op zaterdag. Bezorging op zaterdag in Zone 1 komt uit op €40. 

Collagebedrijf of vaste klant?​

Met collega bedrijven of vaste klanten zoals evenementenorganisaties- en locaties kunnen kortingsafspraken gemaakt worden. Wij vinden het extra leuk om een band op te bouwen met onze relaties. Zo leren wij alle ins en outs kennen bij onze partners: wat is handig qua laden en lossen, waar moeten we op letten qua aansluiten, enzovoort. Op deze manier kunnen wij onze relatie en hun klanten nog beter voorzien van advies op maat. Mocht je benieuwd zijn naar de mogelijkheden dan komen wij graag op gesprek.

Krijg ik als vaste klant ook gratis transport?​

Als collagebedrijf en/of vaste relatie staan we altijd voor je klaar. Bestellingen plaatsen kan op verschillende manieren. Als je van gratis transport wilt genieten gelden de standaard voorwaarden:

Daarnaast gelden de volgende aanvullende voorwaarden:

Waar zijn wij te vinden? Hier!