Livestream studio Amsterdam

Je wilt een live stream in Amsterdam organiseren voor een congres, workshop, kwartaal meeting of ander zakelijke evenement? Bij lichtgeluidhuren.nl kan je de ideale live stream studio in Amsterdam huren.

Steeds meer live streaming

Meer en meer organisaties streamen hun evenement of bijeenkomst online. Zo kan je in de huidige situatie toch jouw doelgroep bereiken. Wij regelen alles voor de live stream. Van apparatuur en technici tot de locatie en het decor.

Met onze professionele live stream apparatuur is alles haarscherp vanuit huis te volgen en met verschillende technieken is de live stream ook interactief te maken.

Het gemak van een live stream studio

Doordat de live stream studio in Amsterdam al opgebouwd is en alle apparatuur klaarstaat kunnen we heel snel live gaan! Voor veel live streams maken wij gebruik van het vaste decor en zorgen wij door de verlichting en beeldmateriaal voor de juiste sfeer.

Speciale wensen?

Heeft jouw live stream speciale eisen, dan is dit geen probleem! We hebben alle apparatuur en kennis in huis om hierop in te spelen. Van te voren maken we een plan en bespreken we het draaiboek, zodat jouw wensen goed ingevuld worden.

Bekijk onze live stream studio in Amsterdam

Video afspelen

Onze studio is Coronaproof

Onze live stream studio in Amsterdam voldoet aan alle eisen. De ruimte is groot, goed geventileerd en in te richten met inachtneming van de RIVM richtlijnen.

Publiek in de zaal?
Dat kan met een klein aantal bezoekers op 1,5 m afstand van elkaar. De rest kijkt mee online!

Wat heeft de live stream studio in Amsterdam te bieden?

Live stream Amsterdam

Live streaming biedt veel verschillende mogelijkheden en daarin denken we graag met je mee.

Voor welk evenement is de studio in Amsterdam geschikt?

Live streaming biedt in deze tijd veel mogelijkheden. Zo kan je bijna elk (fysiek) evenement online streamen vanuit onze studio in Amsterdam.

Heb je nog geen idee hoe je jouw programma leuk en succesvol online invult? Onze ervaren regisseurs en technici denken met je mee om een goed plan en draaiboek uit te werken. Online een evenement organiseren werkt anders dan offline. Het is belangrijk dat je de aandacht vasthoudt en kijkers betrekt door interactieve elementen.

Zo hebben wij al vele succesvolle live streams mogen organiseren.

 • Online congressen;
 • Trainingen, workshops en webinars;
 • Productlancering of boekpresentatie;
 • Live acts, DJ sets en optredens;
 • Presentaties en kwartaal meetings;
 • Eindejaar boodschappen / bedrijfsfeestjes;
 • Pubquiz of online bingo.

Er zijn natuurlijk nog véél meer creatieve concepten te bedenken die we graag samen met jou uitdenken en realiseren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

live stream amsterdam

Wat kost het huren van de live stream studio in Amsterdam

Standaard is de studio uitgerust met drie 360 camera’s, 4 microfoons, laptops, een achtergrond scherm, verlichting, video apparatuur en 3 technici om de uitzending goed te begeleiden.

Vanaf €1.790 kan je 1,5 uur lang live streamen op platformen zoals Youtube of Vimeo. Dit is inclusief apparatuur, locatie en technici. 

"Wij verzorgen jouw gehele online event!"

Vrijblijvend een offerte opvragen

We komen graag in contact om de mogelijkheden van onze live stream studio in Amsterdam te bespreken. We stellen vrijblijvend een offerte op om jou een helder overzicht van de mogelijkheden en kosten te laten zien.

Hoe gaan we te werk?

Als totaal leverancier van jouw live stream hoef jij je geen zorgen te maken! Wij zorgen dat jouw kijkers de live stream goed kunnen volgen en geboeid blijven.

 1. Vooraf stellen we de juiste vragen om zo de verwachtingen goed in kaart te brengen
 2. Wij sturen vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. Hierin staan alle kosten helder en transparant vermeld met eventuele extra opties
 3. Na akkoord, stellen we een draaiboek en planning op. Deze bespreken we uitgebreid van te voren, zodat op de dag zelf alles duidelijk is

Meer dan alleen livestreaming op locatie

Gastvrijheid zit bij het hospitality team van Hotel Casa in het bloed. Ongeacht de maatregelen zal het team van Hotel Casa je met open armen ontvangen.

 • Denk bijvoorbeeld aan parkeren. Maak gebruik van onze inpandige garage voor €10 (t.o.v. vast tarief: €25 per dag)
 • Kom je liever met de fiets, openbaar vervoer of zelfs privé-heli? We zijn makkelijk te bereiken, vlak bij het Amstel Station!
 • We leggen je in de watten met onze catering.
 • Naast de live stream studio zijn er nog 13 verschillende ruimtes voor losse sessies. 
 • De brede glimlach van onze hosts is zelfs met mondkap niet te missen!

Onze live stream studio in Amsterdam is goed bereikbaar