licht huren

Licht huren

Van lichtset tot movinghead en van pixeltube tot verlichte dansvloer

Om meer sfeer te creëren op jouw evenement bieden wij een ruim assortiment verlichting voor een complete DJ show, festival, modeshow of bedrijfsfeest. Het is daarentegen natuurlijk ook mogelijk om één enkele lamp bij ons te huren. De opkomst van LED verlichting maakt het mogelijk om veel verschillende kleuren te creeën met maar één enkele lamp. Door de ingebouwde programma’s in veel apparaten is de bediening eenvoudig. Met een DMX aansluiting kun je de lampen ook van afstand aansturen met een licht-tafel. Licht huren doe je gemakkelijk en snel via onze webshop. Hier onder kun je verder lezen over ons licht assortiment. Mocht je nog met vragen zitten kun je altijd contact opnemen met één van onze professionals die je graag passend advies geven voor de juiste lamp.

festifoort Amsersfoort 2019

Verlichting op maat!

Onze experts denken graag met je mee voor een mooie lichtshow. Wij verhuren een zeer groot assortiment met diverse verlichting om altijd een creatieve oplossing te kunnen bieden. Ben je opzoek naar verlichting om iets of iemand te verlichten kijk dan eens bij onze theaterverlichting. Zoek je sfeerverlichting voor bij je diner of bruiloft, kijk dan eens bij ons led en/of accu verlichting.  Kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons experts op, zodat ze jouw kunnen helpen met de juiste keuze. Naast de standaard verlichting kun je bij ons ook terecht voor verlichte dansvloeren. Verlichte dansvloeren zorgen altijd dat de voetjes van de vloer gaan! Wil je jouw bezoekers echt versteld laten staan? Wij hebben een van de grootste voorraad kinetic lights takels beschikbaar, waarmee we unieke shows kunnen ontwerpen. Om alle verlichting goed aan te kunnen sluiten heb je de juiste aansturing nodig. 

Eenvoudige lichtsets!

Voor elk feest kun je bij lichtgeluidhuren.nl een handige lichtset huren die je eenvoudig kan gebruiken! Bekijk hieronder onze complete sets voor elk evenement. 
Onze lichtsets zijn compact en ideaal voor kleine en grote evenementen die iets meer willen toevoegen aan het evenement. Wij hebben deze sets speciaal samengesteld, met alle toebehoren, zodat de sets snel en makkelijk kan installeren. De lichtsets zijn goed met elkaar te combineren en eventueel uit te breiden met andere lampen uit ons assortiment, zoals meerdere movingheads, verlichte dansvloeren en rookmachines. Je eigen set samenstellen? Dit kan natuurlijk door de losse producten te selecteren in onze webshop. Onze lichtsets worden vaak gehuurd voor huisfeestjes, schoolfeesten, bruiloften en andere feesten, voor meer sfeer! 

LED verlichting huren

Huur eenvoudig de mooist led verlichting voor jouw evenement. Wil de verlichting buiten gebruiken? Géén probleem! Ons assortiment is voor een groot deel volledig waterdicht. 

Accu verlichting huren

Niets is zo verveld als bekabeling wat in de weg ligt. Géén stroom op locatie? Wij hebben de oplossing. Wij hebben diverse lampen op accu beschikbaar die ook draadloos signaal ontvangen. 

Prikkabel huren

Opzoek naar kilometers aan prikkabel of juist een korte lengte? Wij hebben diverse afmetingen op voorraad. Kies voor warm wit of juist voor gekleurde bulbs in de kabel. 

Lichtletters huren

Jouw evenement nog persoonlijker maken? Schrijf jullie initialen in lichtletters of het woord w-e-l-k-o-m bij entree voor de gasten. Inspiratie nodig? Wij hebben leuke ideeën voor je!

Complete ontzorging!

Compleet feest verzorgen? Maar wat heb je allemaal nodig? Hoe scheid je de backstage en het podium af? Hoe regel je het geluid? Wie zorgt dat de confetti geïnstalleerd wordt zonder dat het een bende wordt voor je überhaupt wilt schieten. Wij geven antwoord op deze vragen, maar niet alleen dat. Wij verzorgen dat dit allemaal tot in de puntjes verzorgd is. Dan hoef jij je daar in ieder geval niet meer druk om te maken en heb je weer alle focus op waar het om draait: jouw evenement! Wij vertellen je graag alles over wat we voor je kunnen betekenen en wat je van ons kan en mag verwachten!

Creatieve lichtontwerpen

Bij een groot evenement hoort de juiste verlichting. Wil je licht huren maar ben je benieuwd hoe het eruit komt te zien? Geen discolampen van de feestwinkel, maar een professioneel lichtplan. Wij kunnen daarbij helpen! Samen met u maken wij een 3D ontwerp met bijbehorend lichtplan. We luisteren goed naar uw wensen en zullen vervolgens de montage en lichtshow uitvoeren. Wil je van tevoren al weten hoe de hele show er uit gaat zien? Dat kan! Wij maken voorafgaand een simulatie van de show, zodat u weet wat u kan verwachten tijdens uw evenement.

Waar zijn wij te vinden? Hier!