BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Lichteffecten huren

Altijd een toffe toevoeging voor elk feest!

We verhuren diverse soorten lichteffecten zoals je in elk feestcafé zou kunnen tegenkomen. Met onze effecten tover je elke locatie om tot een feestlocatie. Snel je huiskamer ombouwen? Je kan bij ons lichteffecten huren waarbij je alleen de stekker in het stopcontact hoeft te doen om een leuk effect te krijgen! Ook voor clubs en festivals zijn lichteffecten een leuke toevoeging om te verwerken in het decor. Wil jij iets creatiefs en leuks voor jouw feest thuis of evenement? Bekijk onze producten.

Twijfel je over welk effect je het beste kan huren? Neem dan contact op met 085 – 130 4789 of stuur een e-mail naar info@lichtgeluidhuren.nl 

Lichteffecten huren

Jouw trouwfeest op een prachtige locatie? Jullie willen na het diner wel met de voetjes van de vloer? Zorg er dan voor dat je feestverlichting hebt om de juiste sfeer te creëren. Ben je jarig en wil je thuis een feest geven, maar wil je niet een normale borrel? Zorg dan ook dat je naast de juiste discoverlichting ook een goede geluidsinstallatie hebt. 

Ben je bezig met de organisatie van een evenement waarbij je mooie verlichting nodig hebt die beweegt op de beat van de muziek en wil je verder hier geen zorgen aan hebben? Onze feestverlichting beschikt over diverse ingebouwde programma’s en geluidsgestuurde modus, zodat dit perfect op elkaar aansluit. Of je nu een grote hoeveelheid discolampen nodig hebt, of dat je een of twee leuke discolampen wil huren om jouw huis wat te pimpen, bij ons vind je jouw ideale discolampen en meer! Advies nodig? Neem dan contact op met een van onze experts.

Géén feest zonder verlichting!

Geen feest zonder de juiste verlichting. Op deze pagina vind je dan ook verschillende lichteffecten welke geschikt zijn voor allerlei soorten feesten. Ben je opzoek naar verlichting voor je schoolfeest, bruiloftsfeest of je verjaardag? Wij hebben diverse effecten die zorgen voor een compleet feest. Denk bij het huren van feestverlichting bijvoorbeeld aan het allerbekendste lichteffect; de spiegelbol! Is er geen mogelijkheid tot het ophangen ervan? Bekijk dan onze led mirrorball. Wil je geen feestverlichting maar wel iets unieks? Denk dan eens aan een neon party met blacklights waarmee al je witte kleren en objecten blauw kleuren. 

Laser huren

Dit een gave toevoeging! Tijdens een dikke house- of technoplaat is het gebruik van laser een zeer goede toevoeging. Wij hebben meerdere lasers voor zowel grote als kleine evenementen. Laat verschillende laserstralen over het publiek heen schijnen met onze groene of full color lasers. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een bepaalde laser. Wil je de show compleet maken? Huur dan de Pangolin laser software erbij, zodat je direct toegang hebt tot allerlei ingebouwde programma’s, kleuren en vormen. 

Misschien is dit wat voor jou?

Wil je een extra effect aan je lichteffect toevoegen? Huur dan een rookmachine, zodat de lichtbundels goed zichtbaar worden. Zonder het gebruik van een rookmachine zijn lichtstralen van lasers en andere verlichting niet zichtbaar. Huur voor het beste effect een rookmachine met de juiste output voor het formaat van de ruimte waar je jouw feest geeft. Onze rookmachines worden altijd geleverd inclusief vloeistof, zodat je direct kan starten!

Houd altijd rekening met het gebruik van een rookmachine op locaties met een rookmelder. Deze kunnen afgaan bij het gebruik van de rookmachines!

Waar zijn wij te vinden? Hier!