BTW
28x 3.500,00 Excl. BTW
×
Subtotaal: 3.500,00
BTW: 735,00

Hoogwerker huren

Op zoek naar een hoogwerker? Dan ben je hier aan het juiste adres! Soms kom je op plekken waar je zelf niet bij kunt tijdens het werk. Geen zorgen, dat is waar wij in beeld komen. Bij ons kun je gemakkelijk een hoogwerker huren die past bij jouw behoeften. Of het nu gaat om schilderen op hoogte of onderhoudswerk aan gebouwen, onze hoogwerkers maken elke klus haalbaar. Dus waar wacht je nog op? Bekijk ons aanbod en huur vandaag nog jouw hoogwerker voor een soepele en veilige werkdag!

Genie AWP-30S


De Genie AWP-30S is mobiel en biedt een snelle maar toch veilige toegang tot hoog niveau. Deze hoogwerker is ideaal wanneer je in een binnen locatie op hoogte moet werken. Deze hoogwerker is geschikt voor 1 persoon en rijkt tot 11 meter hoog. Dit is best hoog voor zo een compacte hoogwerker. Doordat deze hoogwerker zo compact is kun je hem door normale deuren heen rijden. Dit is met de meeste hoogwerkers natuurlijk niet te doen! Een compacte hoogwerker huren doe je bij ons!

Onze genie huren?

Wanneer je deze hoogwerker bij ons huurt ben je natuurlijk nog niet klaar. Hij moet ook nog op locatie komen! Wanneer je de hoogwerker niet zelf kunt vervoeren doen wij dit natuurlijk graag. De hoogwerker is wanneer hij ingeklapt is 1,98 m hoog en 0,74 m breed. Zo past hij wel in de meeste busjes en pick-up trucks, maar niet zo snel in een normale auto. Ook zou je rekening moeten houden met het gewicht van de Genie AWP-30S. De machine weegt namelijk maar liefst 352 kg. Dit staat gelijk aan ongeveer drie en een halve scooter! Wanneer hij op locatie is past hij zoals hierboven aangegeven door elke deur en kun je gelijk beginnen met werken! Wil je meer over onze hoogwerker weten? Neem dan contact met ons op!

Schaarhoogwerker JCPT1212DC – Dingli


Ontmoet de Schaarhoogwerker JCPT1212DC van Dingli – jouw nieuwste partner in de lucht! Deze compacte krachtpatser tilt je moeiteloos naar ongekende hoogten, of het nu gaat om onderhoudsprojecten, bouwwerkzaamheden of het bereiken van die lastige plekken. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en indrukwekkende prestaties is deze hoogwerker klaar om jouw werk naar nieuwe hoogten te tillen. Dus waar wacht je nog op? Stap in en laat de JCPT1212DC je helpen om elke klus met gemak te klaren!

Onze schaarhoogwerker huren?

Hoewel we de Schaarhoogwerker JCPT1212DC van Dingli graag aanbieden voor verhuur, begrijpen we dat het transport niet altijd de meest aantrekkelijke optie is. Als je ervoor kiest om het transport vanuit ons te regelen, moet je rekening houden met extra kosten die kunnen oplopen.
We raden echter aan om te overwegen of je de hoogwerker zelf kunt ophalen, wat je kosten kan besparen. Maar wat je keuze ook is, we staan klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Luxonos opening_0

Rigging spullen voor in de hoogte