BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Accu Huren

Is een aggregaat voor jou geen optie? Zoek je een alternatief wat duurzamer en stiller is, en wat je niet met benzine hoeft bij te vullen? Een accu huren is dan een beter alternatief.

Zoek niet verder! Onze mobiele accu oplossingen van Wattsun bieden de uitkomst. Met dit uitbreidbare systeem komt je niet gauw zonder stroom te zitten. Neem een dock en kies het aantal battery packs dat jij erbij nodig denk te hebben. Tot 3 packs kun je jouw accu uitbreiden!

Veel gestelde vragen

Wanneer je een Pack stapelt op een Dock regelt het intelligente besturingssysteem de rest. De stapel wordt automatisch van boven naar beneden ontladen. Is de Pack leeg? Dan kun je deze tijdens gebruik eraf halen en vervangen door een andere opgeladen pack. Zo zit je nooit zonder stroom.

Natuurlijk! door de robuuste behuizing maakt het mogelijk om onder verschillende weersomstandigheden maximaal te presteren. De batterijsystemen zijn spatwaterdicht, kunnen tegen een stootje en blijven dankzij de koelingssysteem presteren onder wisselende temperaturen. 

Ja zeker. De Dock is zo ontworpen dat hij eenvoudig en ergonomisch verantwoord te verplaatsen is, door hem met twee handen te tillen.

Duurzaam

Duurzaamheid staat hoog op de agenda in de cultuur- en evenementensector. Met Wattsun wordt het mogelijk om overal en voor iedereen evenementen CO2-neutraal en emissievrij te organiseren.

Genoeg capiciteit

Ontdek de ongeëvenaarde flexibiliteit van stapelen met het batterijsysteem van Wattsun. Met deze technologie kun je je eigen stroombron creëren, waardoor je altijd en overal voldoende energie bij de hand hebt, ongeacht de situatie. Stapel eenvoudigweg de modules op elkaar en zeg voorgoed vaarwel tegen het risico om zonder stroom te zitten.

 

Vrijheid

Met Wattsun ervaar je ultieme vrijheid. Je hebt altijd en overal toegang tot betrouwbare stroom. Zonder kabels, direct inzetbaar en eenvoudig te verplaatsen.

Hoe werkt de wattsun

Wanneer je een Pack op een Dock stapelt, wordt alles geregeld door ons intelligente besturingssysteem, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de stapel automatisch van boven naar beneden wordt ontladen, waardoor je altijd een continue stroomvoorziening hebt. Wat deze oplossing echt slim maakt, is dat zodra een Pack leeg raakt, je deze tijdens gebruik eenvoudig kunt verwijderen en vervangen door een andere opgeladen Pack. Hierdoor blijft je stroomvoorziening constant en ben je nooit zonder stroom, zelfs niet tijdens de meest veeleisende situaties. Dit betekent dat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is, zonder je zorgen te maken over het gedoe met het handmatig beheren van je energiebronnen. Met dit systeem hoef je alleen maar te genieten van de voordelen van continue stroom, waar je ook bent en wat je ook doet. Zo blijf je altijd productief en klaar voor actie, zonder onderbrekingen.

Waar zijn wij te vinden? Hier!