Prikkabel huren

Wij hebben kilometers beschikbaar voor jou!

Opzoek naar sfeervolle priklicht? Wij kunnen voor honderden meters aan prikkabel leveren! Maar wat is nu precies priklicht of een prikkabel? En hoe sluit ik dit aan en hoe hang ik het op? Deze vragen zal ik voor je beantwoorden! Heb je alles door gelezen maar kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Hier onder zal ik alvast de meest populaire priklichten laten zien.

Onze prikkabel voordelen!

Prikkabel huren

Meest populaire prikkabels!

Makkelijk je prikkabel ophangen?

Je ziet het al helemaal voor je hè? Onze mooie prikkabels in je tuin, aan de tent of versierd aan je balkon? Super leuk dat je ons gevonden hebt en dat je onze prikkabels overweegt. Maar hoe hang je deze kabels nu op? Wij hebben diverse ophang mogelijkheden, afhankelijk van jouw locatie en lengte die je zou willen ophangen. Wil je een complete winkelstraat, festivalterrein vol hangen, dan zijn ons ballastblokken met truss of onze houtenpalen voor in de grond een goede optie! Wij  

Wij leveren graag tie-wraps bij jouw bestelling om het ophangen zo makkelijk mogen te maken. 

Prikkabel disco huren

Prikkabel in kleur

Gekleurde lampen geven de kabels sfeer en uitstraling. Traditioneel gezien werden gloeilampen met transparant glas in de prikkabels gedraaid. Indien er een kleurige uitstraling diende te komen dan werden er gloeilampen gebruikt waarbij het glas was geverfd in de kleur die de lamp moest uitstralen. De gloeidraad bleef in principe dezelfde warme kleur uitstralen. Met de ontwikkeling van de LED technologie zijn de mogelijkheden op het gebied van gekleurde lampen eindeloos geworden.

Prikkabel - 10 meter
Prikkabel - 25 meter

Makkelijk bestellen

Om het makkelijk te maken hebben wij diverse prikkabel sets samengesteld. Hierdoor bestel je in één keer jouw favorieten samenstelling van kleuren. Onze prikkabels zijn eenvoudig te verbinden met elkaar, waardoor je tot kilometers prikkabel eenvoudig kunt ophangen. 

Prikkabel (warm-wit)

Gekleurde lampen geven de kabels sfeer en uitstraling. Traditioneel gezien werden gloeilampen met transparant glas in de prikkabels gedraaid. Indien er een kleurige uitstraling diende te komen dan werden er gloeilampen gebruikt waarbij het glas was geverfd in de kleur die de lamp moest uitstralen. De gloeidraad bleef in principe dezelfde warme kleur uitstralen. Met de ontwikkeling van de LED technologie zijn de mogelijkheden op het gebied van gekleurde lampen eindeloos geworden.

Prikkabel warmwit 25 meter

Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50*

Silent disco versturen wij al langere tijd gratis. Maar vanaf nu is het huren van prikkabel ook flink makkelijker en goedkoper geworden. Het maakt dus niet uit of je in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam of Groningen woont. Je betaalt geen verzendkosten en je hebt de apparatuur snel binnen! *vanaf 50,- excl. btw Hoe werkt dit? silent disco gratis bezorgd Via PostNL versturen wij jouw bestelling naar de juiste locatie. Je ontvangt de prikkabels altijd 1 a 2 dagen van te voren. Mocht er niemand op locatie aanwezig zijn, dan kunnen wij de apparatuur ook naar een PostNL ophaalpunt versturen. Retourlabel Bij het priklicht zit ook ook een retourlabel. Met dit label kun je na gebruik bij het dichtstbijzijnde PostNL punt makkelijk en kosteloos de apparatuur weer retour sturen. Laat je de apparatuur liever door PostNL bij jou ophalen? Dit kan je dit voor een kleine meerprijs in het bestelproces aangeven.

Last minute nodig?

Standaard versturen wij de prikkabels 2 werkdagen van te voren. Doorgaans is jouw pakket dus 1 dag van te voren binnen. Zo weten wij zeker dat je de apparatuur via PostNL op tijd in huis hebt. Heb je het sneller nodig? Bel met 085 – 130 4789 of start de chat, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en snel kunnen schakelen!

Hoe bestel ik bij lichtgeluidhuren.nl?

Stap 1

Kies favorieten prikkabel uit!

Kies een samengestelde set of stel de apparatuur die je nodig hebt zelf samen.

Vragen?
Stel je vraag via 085 130 47 89, info@lichtgeluidhuren.nl of via de chat.

Stap 2

Bestellen of offerte aanvragen

Bestel en betaal direct online of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit kan in de laatste stap van het bestelproces.

Als de offerte akkoord is sturen wij een factuur met iDeal link, zodat je makkelijk kan betalen.

Stap 3

Wij versturen de apparatuur

Na je betaling versturen wij de apparatuur naar jouw locatie. Dit doen wij doorgaans 2 werkdagen van te voren zodat de spullen altijd op tijd binnen zijn.

Bestelling boven de 50 euro zijn altijd met gratis verzending!

Stap 4

De apparatuur weer retour sturen

Bij de zending zit een retourlabel en 2 seals om het pakket na gebruik weer kosteloos terug te sturen.

Plak na het sealen het retourlabel weer op de bak en lever de set in bij het dichtsbijzijnde PostNL punt.

Prikkabel aan een tent ter decoratie

Hoe komt de prikkabel aan zijn naam?

Een prikkabel is een dikke rubberen kabel met 2 koperen snoeren aan de binnenzijde. Dit is de plus en de min. Een fitting heeft aan de onderzijde 2 pinnetjes uitsteken die op de prikkabel worden geprikt. Het ene pinnetje raakt de plus en het andere pinnetje de min. De naam prikkabel heeft zijn naam te danken aan dit prikken van de fittingen op de kabel.

Prikkabel buiten

Onze prikkabel ik goedbuiten te gebruiken en kun je gedurende regenbuien ook gewoon buiten laten hangen. Daarnaast zijn ze ook vrij stevig!

Ruimte tussen de lampjes

De lampjes op een priksnoer zitten standaard één meter van elkaar af. Wanneer je een prikkabel van 25m huurt zul je dus ook 25 lampen krijgen.

Wanneer gebruik je een prikkabel?

Wanneer je een gezellige sfeer wilt creëren zijn deze prikkabels de perfecte oplossing. Ze geven een ongelooflijk warm effect.

Waar zijn wij te vinden? Hier!