BTW

Op- en afbouw + transport t/m 29 mei is helaas niet meer mogelijk. Als de materialen die je wilt huren nog beschikbaar zijn kunt u deze wel afhalen in ons magazijn in Soest. Silent disco verzending uitgezonderd!

NederlandsEnglish
Geen producten in je winkelmand.

Theater- & beursverlichting huren

Theaterverlichting kan zoals de naam al zegt worden gebruikt in een theater, in een concertzaal, maar ook bij allerlei soorten optredens. De meeste armaturen kunnen als frontlicht of als zijlicht gebruikt worden. Dit houdt in dat ze geschikt zijn voor het uitlichten van het podium, objecten op het podium of artiesten vanaf de voorkant of vanaf de zijkant. Wij hebben diverse lampen die kunnen worden ingezet voor diverse doeleinden waar het nodig is om alles op het podium goed te verlichten. 

Congres grote zaal 800 personen

Onze verlichting!

Wij hebben armaturen die zowel als frontlicht, zijlicht en als tegenlicht gebruikt kunnen worden. De fresnellen hebben een lens die ten opzichte van de lamp versteld kan worden. Als u een podium, muur of ander oppervlak egaal wilt verlichten dan adviseren wij een fresnel te gebruiken. Wij hebben zowel fresnellen voor grote als kleine producties en adviseren u graag over de juiste lamp. Natuurlijk hebben wij naast de al de hierboven genoemde lampen ook de toebehoren zoals filterframes, barndoors en andere accessoires en hebben wij DMX dimmers waarmee de verlichtingsarmaturen kunnen worden aangesloten op een DMX lichtsturing. 

FR50z of FR150z fresnel?

De American DJ Encore FR50z is een veel gebruikte fresnell spot met een zeer hoge kwalitiet! Een robuuste LED-theaterspot met een 6 inch Fresnel-lens en een door 50W aangedreven lichtbron. Deze combinatie zorgt ervoor dat de FR50z een zachte witte lichtbundel op het podium brengt, ideaal om zaken te accentueren, waar zijn grotere broer de FR150z gemaakt is om grotere oppervlakken te verlichten. Het handmatig aanpassen van de dispersie is mogelijk door middel van de zogenaamd ‘barndoors’, van acht tot vijftig graden. Ook de FR50z beschikt over een vier-toetsen LCD bediening, een 3-pins en 5-pins DMX in en uit, en powercon in en uit met de mogelijkheid om meerdere units aan elkaar te koppelen. 

De American DJ Encore FR150z is een LED-theaterspot uit de Encore podium verlichting serie. De FR150z is uitgerust met een door 130W aangedreven lichtbron en een speciale Fresnel-lens. Door die lens heen komt een mooie zachte witte straal van 3000k die erop gemaakt is om podia en theaters te verlichten, waar het kleine brietje FR50z geschikt is om verschillende zaken te accentueren. De FR150z wordt geleverd met barndoors om de verspreiding van de lichtbundel handmatig aan te kunnen passen, dat kan in een straalhoek van acht tot vijftig graden. Daarnaast heeft de FR150z een vier-toetsen LCD menu, een 3-pins en 5-pins DMX in en uit, en powercon in en uit met de mogelijkheid om verschillende units met elkaar te koppelen.