BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Theater- & beursverlichting huren

Theaterverlichting kan zoals de naam al zegt worden gebruikt in een theater, in een concertzaal, maar ook bij allerlei soorten optredens. De meeste armaturen kunnen als frontlicht of als zijlicht gebruikt worden. Dit houdt in dat ze geschikt zijn voor het uitlichten van het podium, objecten op het podium of artiesten vanaf de voorkant of vanaf de zijkant. Bij ons kun je theater- en beursverlichting huren die kan worden ingezet voor diverse doeleinden waarbij het nodig is om alles op het podium goed te verlichten. 

Congres grote zaal 800 personen

Onze Theaterverlichting huren!

Wij hebben armaturen die zowel als frontlicht, zijlicht en als tegenlicht gebruikt kunnen worden. De fresnellen hebben een lens die ten opzichte van de lamp versteld kan worden. Als u een podium, muur of ander oppervlak egaal wilt verlichten dan adviseren wij een fresnel te gebruiken. Wij hebben zowel fresnellen voor grote als kleine producties en adviseren u graag over de juiste lamp. Natuurlijk hebben wij naast de hierboven genoemde lampen ook de toebehoren zoals filterframes, barndoors en andere accessoires. Verder hebben wij ook DMX dimmers waarmee de verlichtingsarmaturen kunnen worden aangesloten op een DMX lichtsturing. Nog vragen over theater- of beursverlichting huren? Wij helpen je graag verder!

FR50z, FR150z fresnel of Encore Profiel?

De American DJ Encore FR50z is een veel gebruikte fresnell spot met een zeer hoge kwaliteit! Een robuuste LED-theaterspot met een 6 inch Fresnel-lens en een door 50W aangedreven lichtbron. Deze combinatie zorgt ervoor dat de FR50z een zachte witte lichtbundel op het podium brengt, ideaal om zaken te accentueren, waar zijn grotere broer de FR150z gemaakt is om grotere oppervlakten te verlichten. Het handmatig aanpassen van de dispersie is mogelijk door middel van de zogenaamd ‘barndoors’, van acht tot vijftig graden. Ook de FR50z beschikt over een vier-toetsen LCD bediening, een 3-pins en 5-pins DMX in en uit, en powercon in en uit met de mogelijkheid om meerdere units aan elkaar te koppelen. 

De American DJ Encore FR150z is een LED-theaterspot uit de Encore podium verlichting serie. De FR150z is uitgerust met een door 130W aangedreven lichtbron en een speciale Fresnel-lens. Door die lens heen komt een mooie zachte witte straal van 3000k die erop gemaakt is om podia en theaters te verlichten, waar het kleine brietje FR50z geschikt is om verschillende zaken te accentueren. De FR150z wordt geleverd met barndoors om de verspreiding van de lichtbundel handmatig aan te kunnen passen, dat kan in een straalhoek van acht tot vijftig graden. Daarnaast heeft de FR150z een vier-toetsen LCD menu, een 3-pins en 5-pins DMX in en uit, en powercon in en uit met de mogelijkheid om verschillende units met elkaar te koppelen.

Het verschil tussen de FR50z, FR150z en de Encore profiel spot is met de profiel kan je personen of objecten perfect uitsnijden door middel van de messen dat hebben de fresnels niet.
De Encore Profile Pro Color is een krachtige LED-profielspot die perfect is voor het verlichten van podia, evenementen en televisiestudio’s. Met een indrukwekkende helderheid en kleurengamma biedt deze fixture eindeloze mogelijkheden voor het creëren van unieke lichtontwerpen. De Encore Profile Pro Color is niet alleen energiezuinig en duurzaam, maar biedt ook een flexibele en nauwkeurige focus en zoom, waardoor hij ideaal is voor het uitlichten van specifieke objecten of gebieden. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid en kracht van de Encore Profile Pro Color voor uw volgende evenement of productie.