BTW
Geen producten in de winkelwagen.

WINACTIE

WIN EEN GRATIS FEEST!

Ja, je leest het goed… wij geven een compleet verzorgd feest weg!

Nog...

uren
minuten
seconden
Helaas, de winactie is afgelopen. 16 juni presenteren wij de winnaar!

Na meer dan een jaar met Corona zijn feesten en festivals ver te zoeken. Gelukkig worden langzaamaan de maatregelen versoepeld en kunnen we weer toeleven naar een tijd met vette feesten en evenementen. Daarom dachten wij bij lichtgeluidhuren.nl: Hoe leuk is het als wij, zodra het weer mag, een compleet verzorgd feest weggeven!

Wij regelen bij jou op locatie een compleet feest met licht, geluid, DJ-booth en DJ. Of dit nu op een evenementen locatie is, in je tuin of een andere geschikte plek. Eén ding is zeker: Het wordt een memorabel feest waar iedereen nog lang over zal praten!

WINACTIE: Hoe doe ik mee?

Deelnemen is heel makkelijk: Meld je aan voor onze nieuwsbrief en like & comment op onze Facebook post vóór 12 juni. Hierdoor maak je kans op dit te gekke feest voor jou en je vrienden!

Aanmelden nieuwsbrief

Niet alleen blijf je via onze nieuwsbrief up-to-date over deze te gekke winactie je krijgt óók direct een kortingscode voor 10% korting op je eerstvolgende bestelling!

Like & reageer op ons bericht

Like onze winactie post en laat ons via een comment weten waarom jij dit feest moet winnen en met wie je dit gaat vieren!

Tip: Je mag ook iemand aandragen die dit te gekke feestje verdiend, en dan horen we ook graag waarom. Voor ons is maar één ding belangrijk: een super vet feestje organiseren!

De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 16 juni via de nieuwbrief en op onze social media kanalen. Houdt ons in de gaten, zodat je het niet mist wanneer jij als winnaar bekend wordt gemaakt!

Blijf op de hoogte van onze winactie en Licht Geluid Huren

Wat voor feest kan ik winnen?

Dat ligt (bijna) helemaal aan jou. Samen met de winnaar maken we een opzet, zoals wij ook bij andere feesten en evenementen doen.

Wil je meezingen via een karaoke set, dansen op een verlichte dansvloer of vette special effects? Wij hebben alle apparatuur in huis om flink uit te pakken!

Tot wanneer loopt de winactie?

Deze actie loopt tot en met vrijdag 11 juni. Hierna kiezen we één winnaar uit alle deelnemers.

Onze spelregels

  • Het feest is volledig gratis! Dit houdt in: gratis apparatuur, op- en afbouw, een DJ en gratis transport naar elke locatie in Nederland. Amsterdam? Nijmegen? Maastricht? Het is allemaal mogelijk! Het enige waar jij voor moet zorgen is een geschikte plek, drinken en gezelligheid!
  • Deze actie loopt van 28-05-2021 t/m 11-06-2021. De winnaar wordt vervolgens via onze Facebook pagina en onze nieuwsbrief bekend gemaakt.
  • Je kan maximaal één keer deelnemen aan deze actie. Je mag wel je vrienden tippen om zo jullie kansen te vergroten.
  • Licht Geluid Huren faciliteert de apparatuur, technici en de DJ, maar is niet verantwoordelijk voor het verdere inhoudelijke verloop van het feest, haar bezoekers of de locatie waar het plaats vindt.
  • Met uitzondering van deze actievoorwaarden gelden de algemene verhuurvoorwaarden zoals beschreven op lichtgeluidhuren.nl, waaronder de aansprakelijkheid bij schade door derden.
  • Deze winactie staat los van social media-sites als Instagram en Facebook. Derden communicatiemedia als Instagram en Facebook zijn op geen enkele manier betrokken of verantwoordelijk voor deze winactie.
  • Het feest kan pas plaatsvinden wanneer de landelijke richtlijnen van het RIVM, en de plaatselijke richtlijnen van de gemeente waarin het plaatsvindt, dit toelaten. Dit is een harde voorwaarde voor het feest om plaats te kunnen vinden.