BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Live voetbal kijken op een groot scherm?

Live voetbal kijken kan op verschillende manieren, maar ik denk dat we het al snel eens zijn wanneer ik zeg dat HD op groot scherm, tóch echt het lekkerste kijkt! Helaas beschikt niet iedereen over de benodigde apparatuur. Gelukkig hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Huur bij ons een HD beamer, TV scherm of Ledwall zodat je thuis, op werk, buiten of waar dan ook de beste potjes voetbal kunt zien. 

Een beamer huren

Wij hebben verschillende soorten HD projectoren in de verhuur en helpen je graag met het kiezen van de juiste projector.

Een groot beeldscherm huren

Onze beeldschermen/tv’s hebben een goede beeldkwaliteit en hebben verschillende aansluitmogelijkheden. Wij verhuren alle beeldschermen inclusief statief + truss beugel.

Een LED scherm huren

LED walls zijn een echte eye catcher. Door een modulair systeem kunnen wij elke maat verzorgen. Voetbal heb je nog nooit zo ervaren!

Geluid

Maar jongens, hoe krijgen wij een potje voetbal nog meer tot leven? Je ziet het al aan de titel; Geluid heeft een grote invloed op de beleving! Ook daar hebben wij natuurlijk al lang over nagedacht. Heb je wel eens een voetbal wedstrijd gekeken met een goed setje speakers inclusief subwoofer? Nee? Ik kan je vertellen, dat is pas een ultieme beleving. Het lijkt wel alsof je in het stadion zit! Wij beschikken over een ruim assortiment speakers die direct uit eigen voorraad leverbaar zijn. Ik zal hier onder alvast wat geschikte speakers voor je neerzetten.

Je bent er bijna!

Zo! Nu we dat allemaal geregeld hebben zijn er nog maar een paar dingen die moeten gebeuren. Hapjes en drankje halen, de buren inlichten en dan vrienden, familie en collega’s uitnodigen. De laatste stap is genieten van de wedstrijd! Je kunt je stadion bij ons op komen halen, maar natuurlijk is er ook de mogelijkheid om het door ons te laten bezorgen en installeren. Heb je nog vragen? Dat kan. Neem gerust contact met ons op!

Massaal voetbal kijken?

Wil je met enorm veel mensen voetbal kijken? En ook nog eens buiten? Daar hebben wij een perfecte oplossing voor. Sinds kort hebben wij een ARC stage. Dit is een overdekt buitenpodium. Hier kunnen wij van alles mee doen. Bijvoorbeeld schermen, licht, geluid of banners in ophangen. Eigenlijk kan alles. Op deze manier kun je dus zelfs een heel evenement om de wedstrijd heen plannen. Misschien wil je wel een volkszanger op het podium hebben om de overwinning te vieren.