BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Top 5 events om te organiseren tijdens Corona

Het houdt helaas nog even niet op, maar we zijn wel al een eind op weg! Corona beperkt ons nog elke dag in onze vrijheid en dagelijkse bezigheden. Gelukkig zijn wij nog niet klaar met brainstormen. Wij zijn dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe initiatieven om in deze moeilijke tijden toch nog verantwoord leuke dingen te kunnen doen. Op deze pagina zul je dan ook 5 evenementen vinden die je kan organiseren tijdens deze crisis. Als audiovisueel bedrijf denken we graag mee met evenement organisatoren om toffe evenementen te organiseren, ondanks er helaas veel niet meer mag. Onderstaande ideën 

1 - Drive-in bioscoop

Dit spreekt misschien wel voor zich: Een Drive-in bioscoop. In je auto op 1,5 meter afstand van andere auto’s lekker naar de bioscoop kunnen gaan. Zo kun je toch met het gezin even een avondje het huis uit op een verantwoorde manier. 

Hoe kunnen wij dit realiseren? zet een terrein af, plaats een groot scherm en geef elke auto een paar silent disco koptelefoons. Hier hebben wij er meer dan genoeg van. Om het initiatief nog mooier te maken: zet aan het begin een drive-thru restaurant met lekker eten van de plaatselijke horeca. Welke film gaan we kijken?

Drive in bioscoop huren licht geluid huren

Alles compleet geregeld voor jouw film!

Airscreen huren licht geluid huren.nl

2 - Online verzoeknummer aanvragen

Je zult het geluid uit de clubs wel missen… Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor! Je hoeft de interactie met de DJ’s nog niet te missen namelijk. Afgelopen weken hebben we al veel artiesten hun kunsten zien live streamen op social media.

Leuk, maar niet heel vernieuwend; heb je al gedacht aan een systeem waarbij het thuispubliek nummers kan aanvragen. 1 iets nieuws en 2 nog meer interactie met hun favoriete artiest, festival of club. Lijkt je dit wat? Wij kunnen je helpen om dit op te zetten.

Djset livestreamen

3 - Balkonfeestje

Iedereen wilt geëntertaind worden, ook in deze gekke tijden! Heb je al nagedacht over een bandje, zanger of andere artiest op de binnenplaats van jouw woon complex? Om alle bewoners te kunnen bereiken heb je natuurlijk best wat geluid nodig. Uiteraard kan dit met onze speakers.

Wel kan dit voor eventuele overlast zorgen (voor sommige). Ook hier hebben wij een oplossing voor; een groot aantal silent disco koptelefoons. Hiermee kan alsnog iedereen meegenieten die wilt, en het veroorzaakt geen overlast! Ook zal hiermee iedereen 1,5 meter afstand  kunnen houden van elkaar.

Muzikanten op een open plein

4 - Uitvaart live streamen

Het verliezen van een dierbare is loodzwaar en door de rare tijd waar we nu in leven is de mogelijkheid tot een persoonlijke afscheidsdienst met genodigden een stuk lastiger geworden. Om die reden hebben wij afgelopen periode al meerdere uitvaarten mogen live streamen. Genodigden die er niet bij kunnen of mogen zijn, kunnen op deze manier de dienst toch bijwonen.

Tevens nemen wij de live-stream op, zodat deze nog teruggekeken kan worden. Ook is er de mogelijkheid voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn om live in te bellen, zodat ze toch hun speech kunnen toe spreken.

Uitvaart livestreamen

5 - Online karaoke

Hoe creëer je contact met je publiek online? Dit kan op een hoop verschillende manieren, maar de leukste leek ons toch echt door middel van karaoke. Deze karaoke kun je dan realtime op een stream doen. Zo kan je om de beurt meezingen met liedjes vanuit huis! 

Dit kan natuurlijk grootschalig gebeuren zoals met een studenten-complex, maar dit is ook om te doen met de familie vanuit huis. Zo kan opa uit Amsterdam toch meezingen met zijn kleinkinderen in Utrecht, Bussum en Amersfoort.

Online karaoke doen