BTW
Geen producten in de winkelwagen.
		

Live stream uitvaart

U wilt een live stream voor een uitvaart organiseren? Er komt in korte tijd veel op u af en u zoekt een technisch partner die de online uitzending van de afscheidsceremonie professioneel en zorgeloos op zich neemt.

Wij verzorgen wekelijks meerdere uitvaart live streams en kunnen de live stream van A tot Z begeleiden.

Wanneer een dierbare komt te overlijden is het belangrijk dat familie, vrienden en kennissen afscheid kunnen nemen. Niet altijd is het voor iedereen mogelijk om daarbij fysiek aanwezig te zijn. Dit omdat nabestaanden in het buitenland wonen, ziek of slecht ter been zijn of dat er andere beperkingen spelen.

Een uitvaart live stream biedt hierin een goede oplossing. Alle nabestaanden kunnen op deze manier de uitvaart bijwonen via hun eigen TV, laptop, iPad, of mobiele telefoon. Het is zelfs mogelijk dat mensen op afstand via de livestream kunnen spreken.

Door onze ervaring met live streaming te combineren met uitvaartceremonies kan iedereen, ook in deze corona tijd, mooi en waardig afscheid nemen. U kunt bij ons terecht voor de apparatuur, maar wij kunnen ook de volledige live stream, inclusief technici regelen.

Live stream uitvaart

Wij zijn gewend om snel te schakelen

Het overlijden komt vaak onverwachts en er moet in een korte tijd veel geregeld worden. Door onze ervaring kunnen wij zelfs nog 1 a 2 dagen voor de uitvaartceremonie een live stream organiseren. Neem contact op of bel met 085 – 1304 789 voor de mogelijkheden.

Uitvaart live streamen vanwege corona

Vanwege corona gelden er ook beperkingen voor uitvaarten. Zo mogen er een maximaal aantal mensen aanwezig zijn, waardoor soms niet iedereen bij de uitvaart aanwezig kan zijn. Ook kunnen nabestaanden die binnen een kwetsbare groep vallen zich niet prettig voelen om te komen, hoe graag ze ook afscheid willen nemen.

Hierin biedt het live streamen van de uitvaart een goede oplossing. Op deze manier kan iedereen de uitvaart zien en er zijn zelfs mogelijkheden om nabestaanden op afstand tijdens de dienst te laten spreken.

De live stream van de uitvaart volledig verzorgt?

Het is erg belangrijk dat de live stream van de uitvaart in één keer goed verloopt. Het is voor de nabestaanden een emotioneel moment en iedereen moet de begrafenis goed kunnen volgen.

Wij verzorgen wekelijks meerdere live streams, in samenwerking met verschillende uitvaartorganisaties. Zo hebben wij veel ervaring om dit soepel te laten verlopen. We zorgen voor een gedegen voorbereiding, helpen bij het maken van een eventuele slideshow en zorgen tijdens de ceremonie dat de apparatuur en technici zo onzichtbaar mogelijk zijn.

Besloten live stream en opname

Wij streamen de uitvaart naar een besloten livestream platform waardoor de live stream besloten is en alleen te bekijken bij de nabestaanden die de informatie ontvangen. Verder kunnen wij een opname van de uitvaart maken, waardoor er op een later moment terug gekeken kan worden.

Verder kunt u van ons verwachten:

 • Altijd bereikbaar (24/7 in geval van spoed);
 • Snel op- en afbouwen voor tijdsgebonden locatiehuur;
 • Wij denken met u mee, maken een op maat gemaakt plan en verzorgen de gehele uitvaart;
 • Controleren het video en audio materiaal dat gebruikt wordt tijdens de dienst en kunnen helpen bij slideshows;
 • We hebben alle live stream apparatuur in huis, en kunnen ook beeldschermen, speakers en andere apparatuur organiseren. We overleggen altijd met de uitvaartlocatie om te bespreken wat er wel en niet aanwezig is.

Wij werken nauw en frequent samen met verschillende uitvaartcentra en ondernemers, zoals

Wat kost een live stream voor een uitvaartceremonie?

Live streaming biedt heel veel mogelijkheden en ook de wensen per uitvaart kunnen sterk verschillen. Daarom maken we een vrijblijvende offerte, zodat we exact de techniek en technici inzetten die gewenst is.

Om toch een idee te geven van de prijzen en mogelijkheden hebben we een aantal pakketten samengesteld. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel met 085 – 130 47 89.

Live stream uitvaart

Instap

vanaf 500
Camera's
Geluid
Schermen
Videomixer
Technici
Op- en afbouw incl. transport
1 uur voorbereiding
Streaming naar live.luxonos.nl
Later terugkijken en downloaden
Vaste camerapositie
-
-
-
-
-

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contact opnemen

Live stream uitvaart

Standaard

vanaf 1.500
Camera's
Geluid
Schermen
Videomixer
Technici
Op- en afbouw incl. transport
2 uur voorbereiding
Streaming naar live.luxonos.nl
Later terugkijken en downloaden
Meerdere vaste cameraposities
Maken van slideshow
Organiseren van muziek
-
-
-

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contact opnemen

Live stream uitvaart

Uitgebreid

vanaf 2.500
Camera's
Geluid
Schermen
Videomixer
Technici
Op- en afbouw incl. transport
3 uur voorbereiding
Streaming naar live.luxonos.nl
Later terugkijken en downloaden
Remote camera's
Maken van slideshow(s)
Organiseren van muziek
Ondersteuning live muziek
-
-

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contact opnemen

Live stream uitvaart

Volledig op maat

  Prijs op aanvraag
Camera's
Geluid
Schermen
Videomixer
Technici
Op- en afbouw incl. transport
Volledige preproductie
Streaming naar alle platformen
Later terugkijken en downloaden
Remote camera's
Maken van slideshow(s)
Organiseren van muziek
Ondersteuning live muziek
Bemande camera's
Nabewerking opname

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Contact opnemen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wij stellen voor elke live stream een vrijblijvende offerte op. De prijs is namelijk afhankelijk van de benodigde apparatuur, de locatie en de technici die aanwezig zullen zijn. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Hoe gaan we te werk?

Als totaal leverancier van de live stream hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij zorgen dat alles omtrent de live stream goed geregeld wordt.

 1. Als wij uw contact verzoek binnen krijgen nemen wij z.s.m. contact op.
 2. We inventariseren de wensen en gezamenlijk bepalen we welke apparatuur en technici ingezet wensen te worden.
 3. Met de uitvaartlocatie wordt contact opgenomen om te checken welke apparatuur al aanwezig is en of er een goede internetverbinding aanwezig is.
 4. U ontvangt een vrijblijvende offerte, zodat de kosten helder zijn.
 5. We delen de live stream link, zodat deze onder de nabestaanden bekend is.
 6. Van te voren vragen we alle video en audio bestanden op en controleren deze. We nemen het plan door en kunnen ook een slideshow of diapresentatie in elkaar zetten.
 7. We bouwen snel op en af, zodat dit binnen het tijdslot van de uitvaart locatie valt.
 8. Achteraf stellen wij een download beschikbaar en is de ceremonie nog minimaal 2 weken te bekijken.

De live stream van de uitvaart zelf organiseren?

Waar moet u aan denken als u zelf de livestream van de begrafenis wilt organiseren? Hieronder vindt u een overzicht van de apparatuur de nodig is om zelf een live stream te verzorgen.

Videocamera(‘s)

Het belangrijkste is de camera, want een live stream zonder videocamera gaat natuurlijk niet.

U kunt een simpele live stream uitzenden met één vaste camera achter in de zaal of er voor kiezen om te werken met meerdere camera’s om bijvoorbeeld close-ups te maken.

Voor een live stream met meerdere camera’s is een videomixer nodig. De hoeveelheid camera’s bepaald het type videomixer dat er nodig is.

Encoder

Een encoder is een apparaat waarmee het video- en audiosignaal in het juiste formaat wordt omgezet. De encoder wordt aangesloten op een (bij voorkeur) bedrade internetverbinding om de video geëncodeerd naar het juiste platform te uploaden en streamen.

Audio

Als tweede wilt u het geluid goed kunnen uitzenden. Dit kan via de camera, maar vaak staat de camera te ver en geeft dit niet de gewenste geluidskwaliteit.

Afhankelijk van de grote van de zaal zijn er een aantal microfoons nodig. Denk hierbij aan een microfoon voor de spreker, een extra microfoon in de zaal en/of een audiolijn afkomstig van de geluidstafel.

Internetverbinding

Uiteraard is een internetverbinding nodig om de livestream uit te zenden. Wanneer dit aanwezig is, is het handig om te checken of de verbinding stabiel en snel genoeg is. Dit kan door een online speedtest te gebruiken. De uploadsnelheid moet minimaal 20 mbit/s zijn of hoger. 

Uiteraard is een 4G verbinding op te zetten op locaties waar geen internet verbinding aanwezig is via een 4G-router.