BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Licht, geluid en Special Effects op je bruiloft!

Jullie Bruiloft!

In de loop der jaren hebben wij vele bruiloften verzorgd en we weten dus waar je op moet letten. Het maakt niet uit of u de weddingsplanner, het bruidspaar of de DJ bent. Hier vind je de beste tips en adviezen die we uit eigen ervaring graag met je delen om die ene dag grandioos en onvergetelijk te maken!

Graag helpt Luxonos u bij het vinden van het juiste licht en geluid voor uw bruiloft. Wij verhuren een breed assortiment aan audiovisuele oplossingen, direct uit eigen assortiment. Onze accountmanagers staan graag voor u klaar om de juiste selectie te maken die is toegepast op uw trouwlocatie.
Wij ontzorgen u graag compleet in het transport, installatie en ondersteuning tijdens de bruiloft.

 

Wat heb ik nodig tijdens de ceremonie?

De ceremonie is natuurlijk erg belangrijk! Jullie zullen hier elkaar, jullie beloftes geven en elkaar het ja-woord uitspreken. Het is belangrijk dat de gasten jullie goed kunnen verstaan. Afhankelijk van de grote van de groep kun je bepalen hoeveel speakers je nodig hebt. De spraak en de eventuele muziek hoeft tijdens de ceremonie niet extreem hard te zijn. Het is belangrijk om speakers te hebben die fijn geluid produceren en goed afgesteld staan. Wij werken met actieve speakers, waarbij de versterker in de speaker zit. Hierdoor heb je geen vervelende “kabel romp-slomp”, aangezien een losse versterker verleden tijd is!

Wat heb ik nodig tijdens de receptie?

Ook moet het tijdens een receptie natuurlijk gezellig zijn! Hoe de ruimte eruit ziet doet veel met het gevoel van uzelf en de gasten. Sfeer creëren doe je door een leuke aankleding te geven aan een ruimte. Wij helpen graag om de ruimte sfeervol te maken met onze verlichting. Wij hebben ideale lampen voor zowel binnen als buitengebruik. Vaak wordt er gekozen voor ‘up-light’ dit is het effect wat je krijgt door een lamp verticaal omhoog te plaatsen, langs een wand. De gehele wand krijgt daardoor wat meer kleur en dit zorgt voor een sfeer verhogend effect. Ook hangen wij vaak prikverlichting op rondom de locatie van de bruiloft. Prikverlichting is een simpele manier om de locatie leuk en sfeervol aan te kleden. 

 

Apparatuur voor een feest

Het feest! De hele avond dansen onder de sterrenhemel of zelf een sterrenhemel creëren? Het kan! Wij bieden voor het feest verschillende materialen aan die goed zullen helpen om er een geslaagde avond van te maken! Van kleine tot grote feesten, het kan allemaal! Van één enkele geluidsset tot een complete show met DJ, u bepaald! Wij kunnen in elke ruimte een complete show neerzetten. Het maakt niet uit of dit in een kasteel, villa, kantine of andere ruimte is. Ook maakt het niet uit of de bruiloft binnen of buiten is. Wij hebben de ideale apparatuur om het feest naar uw wens te maken. U bepaalt hoe groot de show moet worden. Wij ontvangen graag jullie wensen voor de show, waarmee wij het perfect plaatje kunnen creeën. Wij werken met verschillende artiesten die wij technisch goed kunnen ondersteunen. 

 

Vorige slide
Volgende slide

Artiest, DJ of Band?

Heeft u een artiest geboekt? Controleer dan goed of hij/zij eigen geluid meeneemt. Wij hebben ideale sets om te gebruiken tijdens uw bruiloft. Het is afhankelijk van de locatie en het aantal personen om te bepalen welke geluidsset het beste geschikt is voor uw feest. Wij hebben verschillende sets verschillend met of zonder subwoofer. Subwoofers zijn speakers die voornamelijk de lage tonen weergeven. Vaak leveren wij een set met 2 topspeakers en 2 subwoofers. Wij bespreken altijd graag de opties en adviseren u graag! Wij kunnen indien gewenst ook een geschikte DJ regelen. Onze DJ’s kunnen altijd van te voren op gesprek komen zodat jullie de wensen voor get feest kunnen doorspreken. Dit kan natuurlijk zelfs met live performance zoals met een saxofonist. Voor de DJ leveren wij ook draai- apparatuur en hebben wij verschillende DJ meubels in de verhuur in verschillende prijsklasse. Hieronder hebben wij apparatuur die u vast interessant zult vinden:

Die ene oom, tante en broer

Het gebeurt altijd! Komt die ene oom, tante of broer naar je toe; “Ik had nog een korte toespraak voorbereid met een aantal foto’s.” Wees goed voorbereid en zorg dat je ook voor hun dit snel hebt geregeld. Het is eenvoudig om hier altijd een microfoon voor te hebben. Je kunt er ook voor kiezen om een beamer of TV te huren waarop hij/ zij de presentatie of foto’s op kan laten zien. Het is ons al vaak overkomen dat bovenstaande voorviel en er geen presentatie mogelijkheid was. Vraag daarom vooraf of er mensen zijn die iets willen zeggen. Wij helpen je verder met apparatuur die je vast te gek zult vinden:

Eventuele andere toevoegingen

Hartjes confetti

Confetti is perfect voor het ‘JA’ moment! Wij kunnen confetti in elke vorm en kleur leveren; hartjes, gouden of witte vlokken het is allemaal mogelijk. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting doet zo veel met de ruimte. Neem nu een aantal van onze Accu led spots die je gemakkelijk langs de muur of tegen pilaren midden in ruimte kan zetten. De ruimte komt tot leven met deze verlichting!

Laaghangende rook

Een openingsdans is natuurlijk super spannend! Maar wat als je het extra mysterieus/romantisch kan maken door laaghangende rook te gebruiken. Dit doen wij met onze droogijs machines met speciale korrels.

Bellenblaas

Met bellen creëer je een gaaf effect. Veel mensen vinden bellen een leuk effect en zijn altijd verrast als deze er zijn. Door creatief met belichting te werken krijgen de bellen een leuk effect.

Initialen op de muur

Zou het niet super leuk zijn om jullie initialen of het logo op de uitnodigingen terug te laten komen tijdens het feest? Wij kunnen jullie initialen of logo op de muur of het plafond projecteren.

LED Dansvloer

Normaal gesproken heb je een kale vloer en moet de DJ soms erg z’n best doen om iedereen aan het dansen te krijgen. Met een ledvloer is stilstaan geen optie meer en staat iedereen in no-time swingen.

Lichtletters voor jullie bruiloft

Om de decoratie op een bruiloft echt helemaal af te maken, leveren wij ook een hele hoop lichtletters. Met deze letters kan je verschillende woorden spellen. Ook hebben wij al een aantal samengestelde woorden zoals hieronder. Klik op de knop hieronder om alles te bekijken!

Advies op maat!

Bij Licht Geluid Huren en Luxonos doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te adviseren. Zoals we hierboven al aangaven kunnen wij u helpen; of u nou het bruidspaar of de weddingsplanner bent. Een bruiloft is de verbintenis die je aangaat met je partner en deze mooie dag moet tot in details goed geregeld zijn. Wij komen graag langs op locatie om de ruimte te bekijken en goed advies te kunnen geven. Wij hebben al jaren ervaring met de audiovisuele ondersteuning voor bruiloften. Het kan daarom goed zijn om een afspraak te maken, zodat we elke wens kunnen vervullen en kunnen ondersteunen om ultiem te genieten!