BTW
NederlandsEnglish
Geen producten in de winkelwagen.

Licht en geluid huren in Amsterdam!

Amsterdam, de Nederlandse hoofdstad, staat natuurlijk bekend om het artistieke erfgoed, de grachten en smalle gevelhuizen. Tussen al deze bijzonderheden zit Amsterdam vol met feesten, festivals, congressen, beurzen en nog heel veel meer evenementen! Hier voorzien wij dan ook met plezier een groot aantal evenementen, elke maand, week, dag en nacht. Dus, wil jij licht en geluid huren in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn een ambitieus en vernieuwend audiovisuele verhuur partner. Door jarenlange ervaring in verschillende branches waar wij onze licht- en geluidsapparatuur ingezet hebben weten wij precies welk apparaat het beste is voor uw evenement of project in Amsterdam. Of het nu gaat om een avond voetbal kijken op een groot scherm, een congres, een bruiloft of een uitvaart, festival of schoolfeest: Lichtgeluidhuren.nl zorgt voor de juiste apparatuur tijdens uw evenement of project in Amsterdam. Vele klanten gingen u voor!

Snelle Service   

24/7 Bereikbaar

Gratis Transport

Scherpe Prijzen

Waar zijn wij al geweest

Licht en geluid huren in Amsterdam, maar waarom zou je bij ons moeten zijn? Wij rijden dagelijks met meerdere volgeladen bakwagens door Amsterdam om al onze Blauwe vrienden te voorzien van licht, geluid, beeld, specialfx en nog veeeel meer. Wij zijn dus ook op een behoorlijk aantal locaties al bekend. Om er maar even een paar te noemen: Paradiso, Melkweg, Wester Unie, Panama, NDSM, Thuishaven, Club Air, AFC AJAX, de Hogeschool van Amsterdam maar bijvoorbeeld ook Carré en het DeLaMar theater. Wij werken in Amsterdam voor een aantal van deze locaties waardoor wij u vooraf goed kunnen adviseren. Bent u van plan iets te organiseren, waarbij eventuele technische ondersteuning gewenst is dan helpt ons team van deskundig personeel u graag! Via lichtgeluidhuren.nl kunt u eenvoudig zelf de materialen aanvragen. 

I Amsterdam

Verhuur

Licht en geluid huren in Amsterdam kan dus bij ons. Maar wat huren de meeste Amsterdammers dan bij ons? Dit verschilt natuurlijk enorm per evenement. Bij bijvoorbeeld een huisfeestje verhuren wij vaak een geluidset met wat sfeerverlichting. Wanneer we het over clubs en festivals hebben verhuren wij vaak specialfx en verlichting. Ook voorzien wij een hoop congressen en beurzen van beeld en geluid. hier leveren wij diverse beeldschermen en beamers voor. Bekijk deze producten hier onder!

De Koepelkerk

De Koepelkerk in Amsterdam is een van de leukste locaties waar wij in Amsterdam mogen komen. Hier verzorgen wij regelmatig licht en geluid tijdens diverse evenementen. Een hoop evenementen hebben wij hier met plezier gedaan, maar een event wat er boven uit sprong was een oud en nieuw feest.Hierbij hadden we een grote aftelklok op een beamerscherm geprojecteerd en een hoop specialfx licht en geluid neer gezet.