BTW
NederlandsEnglish
Geen producten in de winkelwagen.

Hoe organiseer ik het gaafste leukste mooiste huisfeest?

Licht en geluid huren voor een Huisfeest?

Wanneer je thuis een evenement wilt organiseren, heb je een aantal dingen nodig. Dit hangt natuurlijk helemaal af van het type evenement dat je wilt gaan organiseren! Gaat er gedanst worden? Wordt het een simpele borrel of komt er toch een bandje spelen? Op deze pagina vertellen wij over onze ervaringen en geven wij jou advies voor jouw eigen ”huisfeestje”. Wij houden ons bezig met het organiseren van de leukste en vetste huisfeestjes in heel Nederland! Zie je iets niet staan dat je wel nodig hebt voor jouw feest? Neem dan gerust contact met onze specialisten. We adviseren jou graag! 

0
Aantal verzorgde huisfeesten dit jaar

Organiseer een feest / borrel of andere gelegenheid thuis!

Wanneer je een borrel organiseert zal harde muziek vaak overbodig zijn. Hiervoor hebben wij een simpel setje speakers op statieven die perfect bij een borrel past. Afhankelijk van het aantal gasten dat komt zou je nog extra speakers kunnen huren. Om muziek naar deze speakers te sturen zul je een mixer nodig hebben. Wij hebben hier een heel simpel apparaatje voor, een kleine mixer die makkelijk in te pluggen is. Het is mogelijk om vanaf je telefoon, laptop of tablet muziek af te spelen! Mag het toch iets harder? Wij beschikken ook over subwoofers, waarmee ook de buren van mee zullen genieten. Woon je in een flat of heb je kleine buurtkinderen? Dan hebben wij de ideale oplossing! = Silent Disco! Met silent disco kun je een groot feest bouwen zonder dat iemand hier last van heeft. Wat betreft licht zul je niet al te groot hoeven uitpakken. Een paar sfeerlichten kunnen daarentegen nooit kwaad. Wil jij bijvoorbeeld in de tuin een boom oplichten? Of wil je de muren in de woonkamer sfeervol belichten in een mooie kleur? Dan hebben wij daar natuurlijk ook de perfecte verlichting voor. Hieronder zullen wij een aantal borrel items op een rijtje zetten. Wij beschikken over verschillend licht, waarmee je snel sfeer kunt creëren. Heb je creatieve ideeën of wil je compleet uitpakken dan denken wij graag met jou mee!

Huisfeest met DJ!

Wanneer je een huisfeest wilt organiseren met een DJ, ben je bij ons ook zeker op het juiste adres. Op een feest als dit wordt vaak ook gedanst. Voor dit soort evenementen zul je net wat meer licht en geluid nodig hebben. Denk hierbij aan een speakerset met net dat kleine beetje meer bass dat jouw feest echt geweldig maakt! Ook zal een DJ set nodig zijn, daar kunnen wij natuurlijk ook voor zorgen. Huisfeesten hebben vaak een thema. Hier kunnen wij een specifieke lichtshow voor in elkaar draaien, denk bijvoorbeeld aan een 80’s disco feest met een aantal retro disco lampen! Natuurlijk beschikken wij ook over de licht basic’s voor een wat simpeler feest. Bekijk hieronder een aantal van onze hot items voor huisfeesten!

Een band in de tuin?

Komt er een band in de tuin of binnen in het huis spelen? Speciaal voor deze band kunnen wij een podium, microfoons, speakers en natuurlijk een mixer verzorgen. Vaak zal een band meer mixer kanalen nodig hebben en dan heb je al snel meer aan een digitale mixer. Deze items kunnen wij van te voren komen opbouwen en een soundcheck uitvoeren. Vaak zal een bandje hele specifieke eisen hebben, dus zorg dat je goed weet wat ze nodig hebben!

Licht huren

Om meer sfeer te creëren op jouw feest bieden wij een ruim assortiment verlichting aan. Het is natuurlijk ook mogelijk om één enkele lamp bij ons te huren ter uitbreiding van uw huidige set.

Geluid huren

Wij verhuren losse speakers maar ook complete geluidsinstallaties. Je wilt natuurlijk perfect geluid, dat zorgt voor een optimale beleving.
Alle geluid sets