BTW
NederlandsEnglish
Geen producten in de winkelwagen.

Groep 8 musical livestreamen!

Lichtgeluidhuren.nl zorgt in corona tijd dat de afscheidsmusical van de basisscholen via een livestream of opname als nog door kunnen gaan. De jaarlijkse afscheidsmusical van achtstegroepers is een unieke Nederlandse traditie die ook ondanks deze rare tijd door moet gaan! Helaas kan het niet traditiegetrouw in de aula maar via één speciale manier die wij graag regelen. Het corona-virus maakt het nog niet mogelijk grote groepen mensen samen te brengen en voor de opa’s en oma’s is het al helemaal onmogelijk om hun klein- dochter/zoon te zien stralen op het toneel. Daarom bieden wij basisscholen en leerkrachten van groep 8 de mogelijkheid dit jaar hun afscheidsmusical te livestreamen en/of op te nemen. Families en medeleerlingen kunnen daarmee de groep 8 afscheidsmusical toch (live) vanuit huis meebeleven. Ons team staat klaar om kennis te maken en de verschillende opties te bespreken!

De musical gaat door!

Tijdens corona nog steeds een groep 8 musical? Alle leerlingen verdienen een mooie afsluiting van hun basisschooltijd! Wij bij lichtgeluidhuren.nl helpen alle basisscholen hier graag mee. Van simpel tot uitgebreid, met één of meerdere camera’s de musical livestreamen? Wij regelen het! De groep 8 afscheidsmusical hoeft niet in duigen te vallen. “THE SHOW MUST GO ON!” 

Publiek dat 1,5 meter uit elkaar moet zitten werkt natuurlijk niet. Daarmee krijg je niet iedereen in de zaal en aangezien opa’s en oma’s in de risicogroep vallen mogen zij er helaas ook niet. De musical opnemen en uitzenden via een livestream is dan een perfecte oplossing. Het publiek kan live vanuit huis meekijken. 

Musical livestreamen naar youtube

Voor elk budget professionele begeleiding!

De basisscholen mogen gelukkig weer open sinds 11 mei 2020! Activiteiten zoals een diploma uitreiking en de eindmusical blijven een uitdagingen geven in deze gekke tijd. Kinderen mogen weer naar school, maar ouders niet… Om ervoor te zorgen dat familieleden zoals alle ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen de musical tóch kunnen volgen, hebben we meerdere oplossingen bedacht!

We delen onze diensten in van het “simpel” live streamen naar bv YouTube Live, tot uitzenden naar de digitale omgevingen zoals een speciale webpagina voor de school die wij kunnen maken met een wachtwoord voor de ouders en andere familieleden. Ook kunnen we naar diverse klaslokalen live streamen, zodat de 1,5 meter afstand tussen de bezoekers gewaarborgd kan blijven.

Wat kost dit? Dit hangt af van specifieke wensen, en de al aanwezige techniek. We nemen graag de diverse opties door, zodat alsnog iedereen de groep 8 musical kan meemaken! Wil je meer weten, óf wil je alvast een reservering doen? Wij staan graag voor je klaar!

Licht geluid huren