BTW
Geen producten in de winkelwagen.

Gaypride: Wat heb ik nodig op mijn boot?

Deze checklist over wat je nodig hebt tijdens Gaypride op een boot is gemaakt voor iedereen die met geluid en dj apparatuur op zijn boot over de Amsterdamse grachten wilt varen. 25 Juli, ongeveer 26 graden en met een zonnetje op een boot met muziek varend door de grachten van Amsterdam. Dit is hoe veel mensen in Amsterdam het  vieren. ‘Muziek op een boot’ klinkt best simpel toch? Echter, komt hier best veel bij kijken.

Wat voor speakers moet ik gebruiken tijdens Gaypride?

Om te beginnen zijn er grofweg twee soorten speakers. Zo heb je de actieve en de passieve speaker. Het verschil zit hem in de versterker; bij de actieve speaker zit deze versterker ingebouwd terwijl dit bij de passieve speaker niet het geval is. Door gebruik te maken van actieve speakers hoef je niet los, een zware versterker op je boot te plaatsen. Daarnaast scheelt dit uiteraard ook kostbare ruimte. Al onze speakers zijn actief en daardoor uitermate geschikt om te gebruiken tijdens Gaypride. Naast actief en passief kunnen speakers ook onderscheiden worden op het soort geluid dat zij produceren. Zo zijn er ‘top’ speakers die voornamelijk midden en hoge tonen produceren, maar ook ‘subwoofers’ die voornamelijk lage tonen produceren.

Oké we gaan dus speakers op onze boot plaatsen, welke speakers ga je dan precies huren en moet je hierbij ook nog los een subwoofer huren? Welke speakers wij je aanraden is afhankelijk van je wensen, logischerwijs heb je andere speakers nodig wanneer je met 30 man een sloep huurt, dan wanneer je met 6 mensen op je eigen boot door de grachten wilt varen. Grofweg kan je aannemen dat je geen subwoofer nodig hebt wanneer je met een klein gezelschap door de grachten gaat varen. Bij een grotere boot met een grotere groep adviseren wij dit wel. Stuur ons gerust een foto van de boot en wij zullen je adviseren zodat je met de juiste geluidsapparatuur op Gaypride door de grachten kan varen.

Heb ik een aggregaat nodig op mijn boot?

Special Effects!

Effecten maken jouw boot toch uniek van andere! Met het gebruik van een rookmachine heeft je boot toch een coole uitstraling. Wil je liever iets dat speels is kan je ook gaan voor een bellenblaas machine, die blaast 800 bellen per minuut. Je hebt natuurlijk ook vloeistof nodig voor de machines, u krijgt de machine mee met een volle tank!

kan de apparatuur tegen regen?

Afgelopen jaren heeft het niet tot weinig geregend, maar toch houden we er altijd rekening mee. Onze line-array serie speakers kan prima zonder extra bescherming in een regenbui gezet worden. Met de DJ set is dat wel anders, deze zal je extra moeten beschermen. Wij geven daarom altijd wat extra zeilen of plastic zakken mee om de apparatuur te bedekken als het gaat regenen. De aggregaat die voor het stroom zorgt kan ook wel tegen een paar spatten water, maar als het echt met bakken uit de lucht komt is het verstandig deze ook te bedekken. Hou er dan wel rekening mee dat de lucht in en uitlaat niet geblokkeerd wordt!

Kleurpoeder

Kleurpoeder kopen bij lichtgeluidhuren

Voor Gaypride kan je kleurpoeder zakjes gebruiken! In één zakje Holi kleurenpoeder zit 100 gram poeder. De zakjes zijn bedrukt met o.a. een duidelijke gebruiksaanwijzing en een overzicht van alle ingrediënten.
De zakjes zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren: Geel, oranje, rood, roze, blauw en groen. Je kan er voor kiezen om poeder rond te gooien zoals je vaak op festivals ziet, maar ook kun je de poeder in een lege confetti buis stoppen en die afschieten. Je kan bij ons losse zakjes bestellen en klant- en klare sets met vaste kleuren en aantallen. Poeder hebben we zowel in zakjes als in flesjes. De flesjes hebben een inhoud van 300 gram en een spuitmond.