BTW
Geen producten in de winkelwagen.

EC03LB – Confetti lichtblauw papier 50cm EL

Electric cannon’s van 50cm kopen voor een basisstation? Dat kan! Kleur jouw event lichtblauw door hiermee papier Confetti de lucht in te schieten.

8,95 Excl. BTW

betaalmogelijkheden-grijs.jpg

Dit product wordt bezorgd via de post. Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden.

Delen via

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Deze electric cannon’s van MagicFX worden bij alle professionele evenementen toegepast en zijn van de beste kwaliteit die er verkrijgbaar is. De electric cannon’s zijn gevuld met papier Confetti in de kleur lichtblauw. De cannon’s zijn 50cm lang en bevatten zo’n 90-100gram aan confetti, wat bij afvuren ongeveer 8m ver de lucht in schiet. De knal bij het afvuren produceert 91,6 dB(A) aan geluid op 20cm afstand. Dit lijkt wellicht veel, maar je kunt het vergelijken met een trein die het station binnen rijdt, maar dan veel korter. In een stille ruimte zal dit natuurlijk extra opvallen.

Bediening
Electric cannon’s kunnen worden gebruikt in combinatie met deze andere producten van MagicFX in ons assortiment:
- De Power Shot (I & II)
- De Shotbase IV Wireless
- De Confetti Gun & Pistol

De cannon's kunnen eenvoudig in bovenstaande houders worden geschoven en worden vastgezet. Vervolgens kan het kleine stekkertje van de cannon in de houder worden gestoken. Bij de Power Shot’s is het belangrijk dat je er op let dat er geen stroom op staat (dit zie je aan het LED lampje op de het apparaat). Als dit wel zo is, dan gaat de cannon direct af. Dit zou zonde zijn. Zodra er stroom op het apparaat komt, zijnde dit nu via het overhalen van een trekker, een drukknop of via DMX, wordt de inhoud van de cannon afgevuurd.

Let op: niet richten op mensen of dieren. Deze cannon schiet minder ver dan zijn 80cm tegenhanger, wat hem meer geschikt maakt voor binnengebruik.

Biologisch afbreekbaar & brandwerend
Het product is bedoeld voor eenmalig gebruik en houdt er rekening dat het niet volledig biologisch afbreekbaar is in verband met de brandwerende impregnatie volgens DIN4102-1 CLASS B1 certificering. Dit kun je vergelijken met WC papier. Dit bevat ook toegevoegde producten en is dus vaak niet 100% biologisch afbreekbaar.Het certificaat voor brandwering maakt het wel geschikt voor theaters en indoor events.

Gas & Druk
Elke cannon heeft zo’n 120gram stikstof in zich en heeft een maximale werkdruk van 19bar. Ze werken bij een temperatuur van -10°C en 45°C, maar de aanbevolen opslagtemperatuur ligt tussen de 0°C en 40°C.

Vlekvrij
Deze specifieke soort (papier lichtblauw) is niet vlek veilig. In sommige uitzonderlijke situaties als het in aanraking komt met vloeistof kan het permanente vlekken geven.Wil je gegarandeerd geen vlekken? De kleuren wit of zilver bevatten geen kleurstoffen en kunnen daardoor nooit vlekken geven.

Top Specs

Fabrikant: MagicFX
Soort: Confetti
Kleur: lichtblauw
Vorm: rechthoekig
Materiaal: papier
Formaat: 50cm
Ontsteking: Elektrisch met een basisstation
Brandveilig: DIN4102-1 CLASS B1 Gecertificeerd
Let op: Niet op mensen of dieren richten tijdens het afvuren.
Dit product is eenmalig te gebruiken

Fabrikant: MagicFX
Soort: Confetti
Kleur: lichtblauw
Vorm: rechthoekig
Materiaal: papier
Formaat: 50cm
Ontsteking: Elektrisch met een basisstation
Schiet afstand: 8m
Hoeveelheid confetti: 90-100gram
Hoeveelheid stikstofgas: 120gram
Maximale containerdruk bij 15°C: 19bar
Gebruikstemperatuur: -10°C(Tmin)-45°C(Tmax)
Opslagtemperatuur: 0-40°C
Maximaal geluidsniveau: 91,6 db(A), gemeten op 20cm afstand
Het aantal artikelen dat maximaal passen in 1 omdoos: 20
Brandveilig: DIN4102-1 CLASS B1 Gecertificeerd
Let op: Niet op mensen of dieren richten tijdens het afvuren.
Dit product is eenmalig te gebruiken
100% Biologisch afbreekbaar: Nee, ivm brandvertragende impregnatie
Vlek veilig: Nee, in sommige uitzonderlijke situaties als het in aanraking komt met vloeistof kan het permanente vlekken geven. Wil je 100% zeker geen vlekken? De kleuren Wit of Zilver bevatten geen kleurstoffen en kunnen daardoor nooit vlekken geven.
EAN Code: 8718627667811