Catchbox Pro oranje (exclusief ontvanger/beltpack)

Deze ‘catchbox’ is een populaire keuze bij congressen, trainingen en andere interactieve onderdelen van een plenaire sessie. Je gooit hem zo naar één van de toeschouwers toe, en deze kan in de microfoon aan de bovenkant zijn vraag stellen. Deze is vervolgens over de speakers voor iedereen te horen. Geen gedoe meer met losse microfoons of hengels; gewoon de microfoon naar iemand toe gooien. Wel vangen, hè!

30,00 Excl. BTW

De huurprijs is voor één dag. Huur je voor zaterdag of zondag, dan betaal je alleen voor de gebruiksdag.
Langer huren? Pas dit aan in je winkelwagen of checkout en profiteer van extra staffelkorting!

betaalmogelijkheden-grijs

Dit product wordt bezorgd met onze transportservice. Check je zone via onze zone checker.

Delen via

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De Catchbox is een draadloze microfoon in de vorm van een kubus. De Catchbox is de eerste microfoon ter wereld welke gegooid kan worden. De zachte kubus met ingebouwde microfoon is daarmee niet alleen een functionele, maar ook een leuke toevoeging voor al uw congressen, seminars, bruiloften, brainsessies, workshops en meetings.

Omdat u de Catchbox naar elkaar toe kunt gooien, hoeft u niet meer met de microfoon naar de spreker toe te lopen of hoeft de persoon die een vraag wil stellen niet meer naar een microfoon voor in de zaal te lopen. Een leuke en snelle manier van communiceren dus en het haalt misschien ook wat spanning bij het publiek weg. Alle deelnemers moeten immers bij de les blijven, want de Catchbox kan zomaar ineens op u afkomen.

De oranje catchbox kan qua kleur passen bij uw bedrijfslogo of uw politieke partij, maar kan ook iets feestelijk's uitstralen zoals bij evenementen omtrent Koningsdag of Nederlands voetbal!


Top Specs

Geschikt voor 1-2000 personen.
Maximale draadloze afstand is 90 meter.
De zender gaat ongeveer 20 uur mee op de batterijen.  


In de flightcase

1x Catchbox Pro oranje