BTW
1x 274,75 Excl. BTW
×
Subtotaal: 274,75
BTW: 57,70

Openlucht bioscoop huren

Wil jij een openlucht bioscoop huren? Een openlucht bioscoop huren is niet alleen een fenomeen dat je in Amerikaanse films ziet, maar ook steeds vaker in Nederland voorbij ziet komen.

Je kunt een buiten bioscoop voor auto’s organiseren, ook wel drive in bioscoop genoemd of een buiten bioscoop waarbij de bezoekers op een stoel, fatboy of lekker in het gras zitten. Een openlucht bioscoop is een ideale manier om een gezellige avond te organiseren!

Wil jij een speciaal evenement organiseren voor jouw bedrijf, club of buurt? Neem contact met ons op. Wij denken graag mee over de sfeer en het gevoel wat jij wilt creëren. Om zo een buiten bioscoop te organiseren die de kijkers een unieke en onvergetelijke avond zal bezorgen!

Een volledige openluchtbioscoop op locatie

Bij lichtgeluidhuren.nl kan je alle apparatuur huren om een buiten bioscoop te organiseren. Om het makkelijk te maken hebben wij een aantal pakketten gemaakt, zodat alles in één keer geregeld is.

Openlucht bioscoop

Je hoeft alleen aan het volgende te denken

  • Welke film wil je waar en wanneer laten zien?
  • De gemeente polsen en informeren over jouw evenement
  • Zitten jouw bezoekers op het gras, op stoelen, fatboys of een tribune?
  • Wil jij leuke extra’s regelen, zoals eten & drinken en verlichting
  • Samen met ons de details doornemen en de bioscoop bevestigen

Hoe regel ik een openluchtbioscoop bij lichtgeluidhuren.nl?

Stap 1

Selecteer het aantal mensen

Selecteer het juiste pakket (aantal mensen), door op HUREN te klikken.

In de laatste stap van het bestellen kan je klikken op "offerte aanvragen", voor een vrijblijvende offerte. Wij nemen na je aanvraag contact met je op.

Stap 2

Samen bespreken wij jouw wensen

Jij geeft door welke film je waar en wanneer wilt kijken.

Wij adviseren je graag over alle mogelijkheden om een gave openluchtbioscoop te organiseren.

Stap 3

Je gemeente polsen

Per gemeente verschilt het of er een vergunning nodig is. Dit is afhankelijk van het aantal bezoekers, openbaar of eigen terrein en of het bestempeld wordt als evenement.

Kortom overleg met jouw gemeente.

Stap 4

De openluchtbioscoop draaien!

Als alles rond is plannen we het evenement. We komen met meerdere technici om de opbouw & afbouw te verzorgen.

We zijn er ruim van te voren, zodat alles soepel verloopt en naderhand nemen we alles weer netjes mee.

Eerst even overleggen voordat je een vrijblijvende offerte opvraagt?
Bel met 085 – 130 4789, stuur een e-mail via contactformulier of start een chatsessie.

Jouw eigen openlucht bioscoop huren

Wij kunnen op bijna elk plek in Nederland een openlucht bioscoop organiseren. Zolang de plek bereikbaar en groot genoeg is voor het scherm en het aantal bezoekers. Geschikte locaties zijn o.a. een (sport)veld, strand, plein, straat of evenementenhal. Selecteer hieronder de openlucht bioscoop met het gewenste aantal personen. Wij nemen contact met je op om het evenement door te spreken. Heb je vragen? Bel met 085 – 130 47 89.

Inclusief:

Inclusief:

Inclusief:

Inclusief:

Inclusief:

Een drive in bioscoop huren?

Lichtgeluidhuren.nl levert net zoals de openluchtbioscopen ook complete pakketten voor drive in bioscopen. Het leuke van een drive- in bioscoop is dat dit het hele jaar door mogelijk is. Wij regelen het scherm, beamer, filmrechten, FM-zender en audio en de volledige op- en afbouw.

Evenement in corona tijd?

Het organiseren van een drive in bioscoop is in veel gemeenten nog steeds mogelijk (zelfs tijdens een lockdown). Met een aantal maatregelen, zoals maximaal 2 huisgenoten per auto en contactloos betalen kan er rekening gehouden worden met alle RIVM richtlijnen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze drive in bioscoop pagina of neem contact op met 085 – 130 47 89.

Buiten bioscoop

Openluchtbioscoop op maat?

Wil jij bespreken hoe je een unieke openlucht bioscoop organiseert? Heb je speciale wensen of ideeën en wil je eerst iemand spreken? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Upgrades om je buiten bioscoop nog vetter te maken

Doordat we met complete pakketten werken hoef je eigenlijk nergens meer aan te denken.

Mocht je voor nog meer kwaliteit willen gaan dan kan je een nog groter scherm of fellere beamer huren. Klik op een van de onderstaande upgrades om deze toe te voegen aan je winkelwagen. Vergeet niet om eerst het juiste openlucht bioscoop pakket toe te voegen.

Beamer upgraden

Wij kunnen bijna overal een openluchtbioscoop opzetten

Wij hebben al voor veel opdrachtgevers door heel Nederland openlucht en drive in bioscopen mogen verzorgen. Ook op locaties waar geen stoomvoorziening is kunnen wij aan de slag. Denk daarbij aan parkeerplaatsen, pleinen, industrieterreinen, (sport)velden, het strand of zelfs op het water.

We nemen een aggregaat mee om alles draaiend te houden en kunnen eventueel ook stroom leveren voor aanwezige horeca, toiletgroepen of andere voorzieningen. Zolang de locatie bereikbaar is, genoeg plaats biedt en goedgekeurd is door jouw gemeente, kunnen wij draaien.

Overdag een buitenbioscoop houden?

Met een beamer kan je alleen goed projecteren als er weinig omgevingslicht is. Overdag werkt een beamer dus niet goed. Als je openlucht bioscoop overdag wil organiseren maken wij gebruik van grote LED schermen i.s.m. TVKAR, dus ook dat is geen probleem!
Drive in bioscoop op het strand

Welke film moet ik kiezen?

Poeh…, ken jij alle titels? Wij in ieder geval niet. Je kan voor een compleet filmaanbod kijken op de website van IMDb. Zij hebben bijvoorbeeld een lijst met de beste films allertijden of bekijk per genre welke film leuk is om te kijken.

Bedenk welke film past bij de kijkers en de setting waarin jouw buitenbioscoop wordt gehouden. Zorg ook dat de kijkwijzer aansluit. Deze informatie kan je vinden op www.kijkwijzer.nl.

Wij regelen de filmlicentie

Films mogen niet zonder licentie in het openbaar vertoont worden. Wij zorgen dat de filmrechten bij de juiste instantie worden afgekocht, zodat de film vertoond mag worden.

Vrijwel iedere titel die uit de bioscoop is kunnen wij regelen. Al komt het voor dat er geen toestemming voor een specifieke film in de openlucht wordt gegeven. Bedenk daarom altijd een plan-b, zodat je niet verrast wordt.