Beeldscherm huren

Een TV huren? Een TV scherm is een ideaal middel om een presentatie of een video te tonen aan bezoekers van uw evenement. Ook is het goed te gebruiken om bijvoorbeeld een agenda tijdens een congres weer te geven. Onze tv’s hebben een goede beeldkwaliteit en hebben verschillende aansluitmogelijkheden. Wij verhuren alle beeldschermen inclusief statief + truss beugel. Mocht je vragen hebben over het huren van een TV. Dan kun je hier onder verder lezen. Kom je er nog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je goed advies kunnen geven om de juiste televisie te kiezen.

WE Fashion seizoenspresentatie

TV of beeldscherm huren? Welk formaat?

Wil jij een TV scherm huren maar weet niet welke maat je nodig hebt? Dit hangt helemaal af van het doeleinde. Wanneer je een video wilt laten zien of bijvoorbeeld een voetbalwedstrijd wilt kijken, dan heb je niet perse een heel groot TV scherm nodig. Wel is het natuurlijk fijn om een groot scherm te hebben om alles makkelijk te kunnen volgen. Wanneer je een presentatie gaat geven en hier een dia voorstelling bij hebt, dan zou je een groot scherm zeker kunnen overwegen omdat er veel kleine lettertjes in een presentatie zouden kunnen staan! 

Maar, om snel en eenvoudig een keuze te maken, kun je de volgende richtlijnen gebruiken:

> Een 46” TV scherm is net iets groter dan wat je waarschijnlijk thuis hebt staan en is te gebruiken met een kleine presentatie tot ca. 25 personen. Ook is deze goed geschikt voor kleine beursstands. 
> Een 60” TV scherm is een zeer grote TV, met een diagonaal van 152 cm. Deze TV is ruim voldoende voor een presentaties tot ca. 50 personen. De TV is ook goed inzetbaar voor middelgrote beursstands. 
> Een 82” TV is het grootste TV scherm dat wij momenteel aanbieden in de verhuur en heeft een diagonaal van 209 cm deze is uiteindelijk even groot als een klein projectiescherm. Hiermee kun je presentaties voor 80 tot 100 personen geven.

 

Op welke afstand kan ik nog de TV goed zien?

Een TV huren, dan is het handig om te weten op welke afstand je het beste van het TV scherm kunt zitten. Je wilt tenslotte geen vierkante ogen krijgen! Hier rechts naast zullen wij de ideale kijkafstanden van onze schermen neer zetten. 

 Is de zaal lang gerecht en wil je graag dat iedereen de presentatie goed kan zien? Wij hebben diverse HDMI splitters en verlengsets, waardoor je middels één HDMI signaal alles TV’s van hetzelfde beeld kan voorzien. Zelf géén zin om hierover na te denken? Onze blauwe helden helpen je graag op locatie!

Afstand en scherm formaat

32″ scherm ↦ 2 M afstand

46″ scherm ↦ 4 M afstand

60″ scherm ↦ 5 M afstand

82″ scherm ↦ 7 M afstand

Meerdere TV's tegelijk gebruiken?

Als je meerdere schermen tegelijkertijd inzet, kun je voor grotere groepen ook TV gebruiken. Het voordeel van meerdere TV’s door de ruimte gebruiken is dat ook iedereen achterin de zaal de presentatie of de video op het scherm goed kan zien.  Wanneer je een presentatie gaat geven voor meer dan 200 personen raden wij aan om een groot projectiescherm of ledscherm te gebruiken. Wij denken graag mee om de beste opstelling te verzorgen op jouw locatie, zodat alle gasten het goed kunnen volgen. 

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Afkijkscherm en/of regiescherm huren?

Wanneer je een TV scherm gaat huren voor een presentatie. Dan kan een afkijkscherm en/of regiescherm goed van pas komen. Hoe zonde is het wanneer een spreker steeds achter zich moet kijken om de presentatie in de gaten te houden. Ook is het fijn dat je op een regiescherm de diverse video inputs naast elkaar kan zien staan.  Om dit te voorkomen en de spreker of technici een goed overzicht te geven tijdens presentatie, livestreams of andere evenementen, leveren wij afkijkschermen en regiemonitoren.  Zo kan de presentator/spreker zijn eigen PowerPoint voor zich zien. Deze schermen zijn makkelijk te koppelen aan de presentatie laptop en zou ook de spreker zijn aantekeningen kunnen tonen.

TV huren voor jouw evenement

Wij verhuren TV schermen in diverse maten. Naast deze tv schermen bieden wij ook accessoires aan zoals laptops, tablets, camera’s, presentatie klikkers. Voor elke presentatie met video en beeld hebben wij de geschikte apparatuur. Wij kunnen video en beeld producten leveren voor kleine evenementen en seminars waar bijvoorbeeld alleen een laptop met presentatie klikker op twee TV schermen aangesloten moet worden. Daarnaast kunnen wij deze video en beeld producten ook leveren voor grotere evenementen en congressen waar bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van meerdere TV schermen, laptops en camera’s vanuit verschillende posities. Uit ervaring kunnen wij concluderen dat geen evenement en congres hetzelfde is. Wij zullen altijd een offerte op maat opstellen met verschillende video en beeld producten.

Hoeveel inch is een centimeter?

Welk TV scherm moet ik huren? De afmetingen van een televisie zijn voor veel mensen nog onduidelijk. De afmetingen van een scherm meet je diagonaal. Deze lengte wordt aangeduid in inches. 1 centimeter staat gelijk aan 0,3937 inch. Je denkt misschien dat een 46 inch (116,84 cm) TV 46 inches breed is, van onder tot boven of links naar rechts. Niets van dat alles. Een 46 inch TV is 46 inches (116,84 cm) van links onder tot rechts boven of rechts onder tot links boven.