Incl. BTW
106 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

Vuurwerk machine

Sparkular is een soort vuurwerkfontein dat werkt op basis van Spark FX poeder. Dit poeder geeft een soort sterretjesachtig effect. Ideaal te gebruiken voor binnen!
Beknopte omschrijving
De Sparxtar van Magic FX en de Sparkular van Showven zijn dé nieuwe effectmachines die zonder pyro certificaten of diploma's kan worden ingezet. De Sparkular vuurwerkfontein geeft een glinsterend sterretjesachtig effect door middel van Spark FX poeder. De Sparxtar en Sparkular vuurwerkfonteinen kunnen worden bediend door middel van een DMX controller
Top specs

Afmeting: 20 x 22 x 30.5
Gewicht: 8.5 kg
Voltage: 230V
Power: 400W
Bereik: 2-5 meter hoog

Top specs

Afmeting: 20 x 22 x 30.5
Gewicht: 8.5 kg
Voltage: 230V
Power: 400W
Bereik: 2-5 meter hoog

In de flightcase

1x Showven Sparkular fontein
1x Powercon kabel

Exclusief zakje poeder speciaal voor de Sparkular

In de flightcase

1x Showven Sparkular fontein
1x Powercon kabel

Exclusief zakje poeder speciaal voor de Sparkular

Sparkular / Sparxtar

Naast vuur effecten hebben wij ook de sparkular / sparxtar in de verhuur. Het grote met de van de stage flame, flamaniac en sparkular is dat de sparkular niet werkt met brandbare middelen. Ondanks dat dit effect eruit ziet alsof het warm en brandbaar is, is dit het niet. De Het effect is koud en je kan zelfs je hand in de fontein houden zonder dat er iets gebeurd.

Wat ook fijn is aan dit effect, is dat het vrijwel geen geluid maakt en er geen rook of vervelende geuren vrijkomen.

De Sparkular en Sparxtar zijn te bedienen middels een DMX controller. Met deze DMX controller is de output in te stellen. De hoogte van dit sterretjesachtig effect is in te stellen van 2 tot 5 meter hoog. Het mooie van dit effect is dat er geen vergunningen nodig zijn.

Vuurwerkeffect voor binnen

Waarbij je bij de traditionele Magic FX Stage Flame bij binnen gebruik nog rekening moet houden met een bepaalde hoogte van het plafond is dit bij de Sparkular of Sparxtar niet meer van toepassing. De Sparkular produceert geen rook of brandbare vlammen / brandbare sterrentjes waardoor dit effect mooi ingezet kan worden bij bruiloften, prijsuitreikingen of bijvoorbeeld bij de opkomst van een sportteam. Deze vuurwerkfonteinen zijn hét vuur’werk’effect voor binnen.

Chat met ons
Chat met ons
Wat leuk dat je ons contact! Waarmee kunnen wij je helpen?
Connecting...
Onze Webshop baas is momenteel even niet online. Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Wil je direct antwoord op al je vragen? Bel ons dan via 035 - 203 1026.
Al onze webshop bazen zijn bezet. Wil je direct antwoord op al je vragen? Bel ons dan via 035 - 203 1026.
:
:
:
:
Wat leuk dat je ons contact! Waarmee kunnen wij je helpen?
:
:
Bedankt voor je chat met ons! Deze chat is nu beëindigd.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad
0

Winkelmand