Over ons

Leuk dat je meer over ons te weten wilt komen! Hierboven zie je ons geweldige team dat jou gaat helpen met het huren van licht en geluid apparatuur!

LichtGeluidHuren.nl is onderdeel van Luxonos. Met Luxonos voorzien wij al jaren diversen soorten evenementen van audiovisuele apparatuur en technisch personeel voor de uitvoering. Voor deze projecten hebben wij een breed assortiment aan licht en geluidsapparatuur opgebouwd. Dit houd niet op bij speakers en lampen, zo kan je bij ons ook terecht voor beeld apparatuur, special effects, podia, truss & rigging en aggregaten.

Door de jaren heen hebben wij ervaren dat sommige klanten van A tot Z ontzorgd willen worden, terwijl andere klanten juist alleen simpel en snel apparatuur willen inhuren om vervolgens zelf te gebruiken. Om meer duidelijkheid te verschaffen zijn wij de webshop Licht Geluid Huren gestart. Deze webshop maakt het mogelijk om simpel en snel licht en geluidsapparatuur te huren. Lees hier hoe het werkt! Wil jij liever compleet ontzorgd worden, dan is Luxonos de juiste partij om mee samen te werken.

Licht geluid huren.nl

De webshop lichtgeluidhuren.nl is gestart in 2018 terwijl wij al sinds 2010 actief zijn met Luxonos. Met de lichtgeluidhuren.nl webshop willen wij het voor de klant kinderlijk eenvoudig maken om materialen bij ons in te huren. De klantgerichte webshop in combinatie met gratis bezorging in diverse regio’s maakt het voor de klant makkelijk en goedkoop om licht en geluid apparatuur te huren.

Luxonos

Luxonos streeft ernaar om de beste oplossingen te bieden op het gebied van licht, geluid, special effects en audiovisuele middelen voor al uw projecten en evenementen. Wij zijn te onderscheiden van andere licht- en geluidsbedrijven door ons oog voor service en de combinatie als full-service audiovisuele dienstverlener voor zowel privé, zakelijke als publieke evenementen. Licht, geluid en video spelen bij alle evenementen een ondersteunende maar grote rol. De audiovisuele techniek wordt gerealiseerd op basis van uw wensen of uw technische plan en wij zorgen voor de naadloze integratie voor uw evenement.

Luxonos staat voor Lux en Sonos, wat in het Latijn respectievelijk licht en geluid betekent.

Luxonos bestaat sinds 2010 en is opgericht door Anco van Vliet en Mitch van Giersbergen. Zij zijn nog steeds verantwoordelijk voor het dagelijks management en zijn betrokken bij alle producties. Opdrachtgevers hebben altijd contact met een van hen. Dat zorgt voor duidelijke communicatie en korte lijnen.

Onze diensten kan je grofweg opdelen in 6 onderdelen;

  1. Verhuur van licht, geluid, video, special effects, truss & rigging, podia, aggregaten en nog veel meer! Via www.lichtgeluidhuren.nl
  2. Congressen
  3. Uitvaarten
  4. Festivals
  5. Beursstand
  6. Verkoop 

Onze hoofdvestiging en magazijn zijn gevestigd in Soest, dichtbij Amsterdam en Utrecht en centraal in Nederland. Hoewel een groot deel van onze opdrachtgevers en evenementen zich in Amsterdam bevinden, strekt ons werkterrein zich uit over heel Nederland.