Accu speaker huren

De mobiele accu speaker is ideaal voor evenementen waar geen stroom aanwezig is! De speaker werkt op zijn ingebouwde accu en perfect voor presentaties, bruiloften en kleine partijen. Een telefoon of draadloze microfoon aansluiten is géén probleem! Een mobiele acculuidspreker is niets ander dan een full range speaker met ingebouwde versterker, maar dan wel eentje waar je geen voedingskabel voor nodig hebt om hem te laten werken. Dat komt door de oplaadbare batterij die er in verwerkt is. Je kunt ervoor kiezen om hem draadloos te gebruiken of gewoon in het stopcontact, wanneer dat beschikbaar is.

Lichtletters huren

Voeg je koptekst hier toe

Accu speaker huren voor locaties zonder stroomvoorziening, tijdens een optocht een BBQ of een feestje op het dakterras? Deze 200W draadloze speaker heeft een accuduur tot 5 uur! Tevens de mogelijkheid om uw telefoon of tablet aan te sluiten voor het afspelen van muziek. Eventueel is de accuspeaker te huren incl. diverse microfoons. 

Het is mogelijk om de speaker te laten leveren met draadloze microfoon, de ontvanger van deze microfoon is ingebouwd in de speaker, dus heeft u geen externe ontvanger nodig om het signaal mee op te vangen. De draadloze microfoon wordt veel gebruikt bij uitvaarten waar geen stroomvoorziening is. De accu speaker is ook voorzien van bluetooth, alle apparaten die bluetooth ondersteunen kunnen audio uitzenden naar de speaker. Op de accu speaker zit een XLR female, Jack female, en tulp (rood-wit) aansluiting.

Hoe sluit je de accu speaker aan?

De accuspeaker heeft uitgebreide aansluitmogelijkheden, waardoor u eenvoudig op diverse manieren muziek afspelen, maar ook presenteren met behulp van de draadloze handheld microfoon. Naast de draadloze microfoon is het ook mogelijk een extra bekabelde microfoon aan te sluiten. Met de meegeleverde mini jack kabel is het aansluiten van uw telefoon, tablet of laptop makkelijk en kun je vrij wel direct starten met het gebruik.

Hoe werkt de accu speaker?

Met de ingebouwde mixer kunt u het volume van de (achtergrond)muziek en spraakversterking zeer makkelijk onafhankelijk regelen. Dit maakt deze accuspeaker perfect voor presentaties, workshops en kleine feestjes. Doordat deze speaker is ontwikkelt met lichtgewicht onderdelen, heeft deze speaker een zeer laag gewicht wat de gebruikservaring verbeterd. Deze speaker gaat bij het geven van presentaties of het afspelen van rustige achtergrond muziek zo’n 5 uur mee. Bij het afspelen van muziek op een hoog volume moet je er rekening mee te houden dat de accu in deze situaties 2 à 3 uur meegaat.