Draadloze accu speaker dB Technologies

Onze draadloze accu speaker is ideaal voor locaties waarbij een stroompunt niet even voor handen is. Bijvoorbeeld wanneer je onderweg bent en op verschillende plekken moet spreken, of als je met een tourgroep als gids op verschillende plekken versterkt geluid nodig hebt, of wanneer je bij het graf als nabestaande nog een woordje wilt spreken voor de aanwezigen. Deze speaker is eenvoudig neer te zetten en heeft een goede accu. Vraag naar één van onze collega’s voor de mogelijkheden.

60,00 Excl. BTW

De huurprijs is voor één dag. Huur je voor zaterdag of zondag, dan betaal je alleen voor de gebruiksdag.
Langer huren? Pas dit aan in je winkelwagen of checkout en profiteer van extra staffelkorting!

betaalmogelijkheden-grijs

Dit product wordt bezorgd met onze transportservice. Check je zone via onze zone checker.

Delen via

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De draadloze accu speaker is eenvoudig te installeren. Hij heeft een exact holte aan de onderkant waardoor hij gemakkelijk op een statief geplaatst kan worden. Aan de achterkant van de speaker zitten diverse bedieningsopties om hem op de gewenst stand in te stellen. Het is belangrijk om de schakelaar in de juiste modus te zetten. In het midden staat hij uit, naar boven staat hij op bekabelde stroom en naar beneden staat hij op accustroom. Hierdoor dient hij op te letten dat hij bij vervoer niet per ongeluk de schakelaar op accustroom staat. Anders is de speaker al leeg voordat u op locatie aankomt. Controleer de aansluitingen daarnaast goed in combinatie met de manier hoe u hem wilt gebruiken. Overleg daarom met één met onze collega's hoe u de luidspreker wilt gebruiken. Dan zorgen wij dat u de juiste bekabeling en accessoires mee krijgt.

Uitgerust met zowel een bekabelde aansluiting als een accu, kan de accu speaker in elke situatie worden gebruikt. De batterij zorgt voor meerdere uren autonomie. De speaker kan worden aangesloten op 220V of 110V wisselstroom, dankzij een SMPS met auto-range, of een 15V voeding via een optionele externe adapter. Het type Ready 4 is een stijlvol eigentijds ontwerp dat in elke situatie past. Een optionele Bluetooth-kaart, een MIX OUT-uitgang en een helder multifunctioneel OLED-display versterken het uitstekende potentieel van de nieuwe Ready 4, waardoor deze helemaal aan de top van zijn categorie staat.

De accuspeaker heeft vele toepassingen en kan aardig wat volume produceren. Interesse? Neem contact met ons op of plaats een bestelling via de webshop.


Top Specs

Type speaker: Accu speaker
Accuduur (gemiddeld): 5 uur
Versterking: Actief
Versterker vermogen: 200W
Maximale SPL: 120dB
Frequentiebereik: 70-20.000Hz
Diameter woofer: 10 inch
Diameter tweeter: 1 inch


In de flightcase

1x Draadloze accu speaker
1x Euro kabel

Afmeting: 39x34x55 cm (LxBxH)
Standaard in een kist: stuks
Gewicht: 15Kg
Stroomverbruik: 200W
Stroomaansluiting: Euro
Stroomdoorlus: Nee
Signaal ingang: XLR female/Jack 3.5mm/aux

Type speaker: Accu speaker
Versterking: Actief
Versterker vermogen: 200W
Maximale SPL: 120dB
Frequentiebereik: 70 - 20.000Hz
Diameter woofer: 10 inch
Diameter tweeter: 1 inch
Ingebouwde DSP (Digitale Signaal Processor): Ja
Ingebouwde equalizer: Ja
Ingebouwde limiter: Ja
Pole Mount: 35 cm