Excl. BTWIncl. BTW

DJ meubel wit ovaal LED

Een van de meest bekende/gehuurde DJ meubels huur je bij ons! Deze witte ovale DJ meubel met LED verlichting zie je steeds vaker voorbij komen. Door zijn strakke look past deze op elk feestje, op elke locatie. Het werkblad bied genoeg ruimte voor de DJ om zijn DJ Gear op kwijt te kunnen en de door LED strip kan jij de kleur van het middengedeelte zelf bepalen.

175,00 Excl. BTW

De huurprijs is voor één dag. Huur je voor zaterdag of zondag, dan betaal je alleen voor de gebruiksdag.
Langer huren? Pas dit aan in je winkelwagen of checkout en profiteer van extra staffelkorting!

betaalmogelijkheden-grijs.jpg

Dit product wordt bezorgd met onze transportservice. Check je zone via onze zone checker.

Delen via

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

De Ovale LED DJ Booth is voorzien van ingebouwde LED verlichting en een ingebouwde computer waarop programma’s geprogrammeerd staan zodat de verlichting langzaam van kleur kan verwisselen. Daarnaast hebben wij ook 4 (2 van 110cm en 2 van 130cm) witte pilaren die ook voorzien zijn van LED verlichting. Deze pilaren kunnen aan weerszijde van de DJ booth geplaatst worden. Tevens kan deze opstelling uitgebreid worden met movingheads bovenop de pilaren.
De ingebouwde computer heeft ook automatische programma’s voor onze movingheads. Hierdoor is dit DJ meubel ideaal om in te zetten bij bijvoorbeeld bruiloftshows.

Het werkblad van de DJ booth bied genoeg ruimte voor de gemiddelde DJ Gear. Denk hierbij aan 2x een CDJ 2000 Nexus 2 en 1x een DJM 900 Nexus 2. 

De DJ booth staat op vier wielen hiermee rol je hem gemakkelijk naar binnen bij de locatie zonder dat je hem hoeft te tillen. Twee van deze wielen beschikken over een rem. Hiermee zet je het DJ meubel vast op de gewenste plek en rolt deze niet weg tijdens het draaien. 


Top Specs

Afmeting DJ meubel: 230x61x110 cm (LxBxH)
Afmeting Werkblad: 43x135 cm (LxB)
Verlichting: Ja
Kleur verlichting: RGB


In de flightcase

1x DJ meubel wit ovaal LED

Afmeting DJ meubel: 230x61x110 cm (LxBxH)
Afmeting Werkblad: 43x135 cm (LxB)
Gewicht: 100 kg
Verlichting: Ja
Kleur verlichting: RGB